Новини

ЗОРА получи Сертификат за инвестиция клас „А”

ЗОРА получи Сертификат за инвестиция клас „А”

На 17 юли 2019 година Министърът на икономиката Емил Караниколов връчи 4 сертификата клас „А” за инвестиции издадени по реда на Закона за насърчаване на инвестициите. Стойността на проектите е близо  42 млн. лв., като те ще разкрият 158 нови работни места. Проектите са предимно в секторите производство, аутомотив, ИТ, складиране и съхранение на товари и др. Проектът на „Зора логистик ММС”ООД предвижда изграждане на складова база и офиси за складиране и обслужване на чужди стоки и товари и ще бъде реализиран в управляваната от „Национална компания индустриални зона“ ЕАД Индустриална зона Божурище. Размерът на инвестицията е над 17 млн. лв. и ще разкрие 33 нови работни места.

Остави коментар

Новини

НОВИНИ - Търговска верига ЗОРА

ЗОРА получи Сертификат за инвестиция клас „А”

ЗОРА получи Сертификат за инвестиция клас „А” - Търговска верига ЗОРА

На 17 юли 2019 година Министърът на икономиката Емил Караниколов връчи 4 сертификата клас „А” за инвестиции издадени по реда на Закона за насърчаване на и На 17 юли 2019 година Министърът на икономиката Емил Караниколов връчи 4 сертификата клас „А” за инвестиции издадени по реда на Закона за насърчаване на и 2022-10-05T17:19:27+03:00 ЗОРА получи Сертификат за инвестиция клас „А”

<p><img src="https://cdncloudcart.com/402/files/image/a.jpg" alt="" /></p> <p>На 17 юли 2019 година Министърът на икономиката Емил Караниколов връчи 4 сертификата клас &bdquo;А&rdquo; за инвестиции издадени по реда на Закона за насърчаване на инвестициите. Стойността на проектите е близо &nbsp;42 млн. лв., като те ще разкрият 158 нови работни места. Проектите са предимно в секторите производство, аутомотив, ИТ, складиране и съхранение на товари и др. Проектът на &bdquo;Зора логистик ММС&rdquo;ООД предвижда изграждане на складова база и офиси за складиране и обслужване на чужди стоки и товари и ще бъде реализиран в управляваната от &bdquo;Национална компания индустриални зона&ldquo; ЕАД Индустриална зона Божурище. Размерът на инвестицията е над 17 млн. лв. и ще разкрие 33 нови работни места.</p>