Новини

ЗОРА подкрепи Classic TELEGRAFA DJ Fest 2023

ЗОРА подкрепи Classic TELEGRAFA DJ Fest 2023

В периода от 10 до 13 август 2023 година град Видин стана домакин на едно от най-грандиозните събития в света на ретро музиката –Classic TELEGRAFA DJ Fest 2023. За 14-та поредна година местността "Телеграф Капия" се превърна в епицентър на битове, ритми и магически емоции. С радост Търговска верига ЗОРА подкрепи събитието!

Инициатор на фестивала е известният DJ и телевизионен водещ Васко Громков, чиято идея е привлякла над 12 DJ ветерани. Със специалното участие на талантливата певица Яна Каменова, вечерите на TELEGRAFA DJ Fest бяха заредени с емоционални и музикални изненади.

Неслучайно интересът към фестивала беше огромен. Посетители от цялата страна и чужбина се събраха, за да станат част от това магическо музикално пътешествие. В Търговска верига ЗОРА имаме дългогодишна традиция да подкрепяме културните и арт събития в България, и този път не направи изключение. Най-атрактивния танцьор на събитието спечели страхотна награда - 50-инчов Смарт телевизор. След гласуване сред дисководещите, единодушно беше решено наградата да отиде при Анелия Паскалева.

Като допълнителен жест към всички присъстващи, по време на фестивалните вечери бяха раздадени талони за 10% отстъпка в Търговска верига ЗОРА.

Остави коментар

Новини

НОВИНИ - Търговска верига ЗОРА

ЗОРА подкрепи Classic TELEGRAFA DJ Fest 2023

ЗОРА подкрепи Classic TELEGRAFA DJ Fest 2023

В периода от 10 до 13 август 2023 година град Видин стана домакин на едно от най-грандиозните събития в света на електронната музика –Classic TELEGRAFA DJ В периода от 10 до 13 август 2023 година град Видин стана домакин на едно от най-грандиозните събития в света на електронната музика –Classic TELEGRAFA DJ 2023-08-29T14:05:59+03:00 ЗОРА подкрепи Classic TELEGRAFA DJ Fest 2023

<p>В периода от 10 до 13 август 2023 година град Видин стана домакин на едно от най-грандиозните събития в света на ретро музиката &ndash;Classic TELEGRAFA DJ Fest 2023. За 14-та поредна година местността "Телеграф Капия" се превърна в епицентър на битове, ритми и магически емоции. С радост Търговска верига ЗОРА подкрепи събитието!</p> <p>Инициатор на фестивала е известният DJ и телевизионен водещ Васко Громков, чиято идея е привлякла над 12 DJ ветерани. Със специалното участие на талантливата певица Яна Каменова, вечерите на TELEGRAFA DJ Fest бяха заредени с емоционални и музикални изненади.</p> <p>Неслучайно интересът към фестивала беше огромен. Посетители от цялата страна и чужбина се събраха, за да станат част от това магическо музикално пътешествие. В Търговска верига ЗОРА имаме дългогодишна традиция да подкрепяме културните и арт събития в България, и този път не направи изключение. Най-атрактивния танцьор на събитието спечели страхотна награда - 50-инчов Смарт телевизор. След гласуване сред дисководещите, единодушно беше решено наградата да отиде при Анелия Паскалева.</p> <p>Като допълнителен жест към всички присъстващи, по време на фестивалните вечери бяха раздадени талони за 10% отстъпка в Търговска верига ЗОРА.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/402/files/image/untitled-1090--300-px.png" /></p>

Сравнение на продукти