Новини

ЗОРА е ексклузивен представител на телевизори Daewoo

ЗОРА е ексклузивен представител на телевизори Daewoo

Щастливи сме да споделим с вас, че търговска верига ЗОРА е ексклузивен представител на телевизорите Daewoo, предлагайки ви богата гама от модели, отличаващи се със своите характеристики.

Daewoo Electronics, днес позната като Winia Electronics, е компания, основана през 1971 година в Южна Корея. Марката е позната с разнообразието от продукти. Още от своето създаване тя постепенно успява да се развие до степен, в която да има 64 производствени обекта, центрове за научноизследователска дейност, както и да продава своите продукти в над 40 държави.

През 1993 година се създава Daewoo Electronics Sales UK, която се превръща в третата по големина компания в Южна Корея. Както споделихме, Daewoo произвежда разнообразни продукти като домакински уреди, електроника и някои видове автомобилни електронни аксесоари и съоръжения.

Това, с което марката се отличава и характеризира, е, че се стреми да предложи на потребителите разнообразни модели домакински електроуреди и техника, но същевременно с това те са бюджетни решения. Daewoo се придържа към високо качество на продуктите и на обслужването, даване на стойност и изграждане на доверие в потребителите.

За нас от търговска верига ЗОРА едно от най-важните неща е да предложим на всеки един потребител богата гама от продукти за дома на марки, които са се доказали със своето високо качество. Можете да избирате между бюджетни продукти и такива, които се отличават със своя висок клас.

Приготвили сме ви фантастични модели телевизори Daewoo, като ще откриетеLED и QLED телевизори с HD Ready, Full HD и UHD-4K резолюции за ярки, наситени и живи цветове. Освен това, размерът варира от 32 "(81 см) до 65"(165 см) диагонал.

Възползвайте се от стандартни и смарт телевизори Daewoo с операционна система Android.

Остави коментар

Новини

НОВИНИ

ЗОРА е ексклузивен представител на телевизори Daewoo

ЗОРА е ексклузивен представител на телевизори Daewoo

Щастливи сме да споделим с вас, че търговска верига ЗОРА е ексклузивен представител на телевизорите Daewoo, предлагайки ви богата гама от модели, отличаващ Щастливи сме да споделим с вас, че търговска верига ЗОРА е ексклузивен представител на телевизорите Daewoo, предлагайки ви богата гама от модели, отличаващ 2022-09-13T15:09:47+03:00 ЗОРА е ексклузивен представител на телевизори Daewoo

<p><span style="font-weight: 400;">Щастливи сме да споделим с вас, че търговска верига ЗОРА е </span><b>ексклузивен представител на телевизорите Daewoo</b><span style="font-weight: 400;">, предлагайки ви богата гама от модели, отличаващи се със своите характеристики.</span></p> <p><b><a href="https://zora.bg/category/televizori?vendors=daewoo">Daewoo</a> Electronics, днес позната като</b> <b>Winia Electronics, е компания</b><span style="font-weight: 400;">, </span><b>основана през 1971 година в Южна Корея</b><span style="font-weight: 400;">. Марката е позната с разнообразието от продукти. Още от своето създаване тя постепенно успява да се развие до степен, в която да има </span><b>64 производствени обекта</b><span style="font-weight: 400;">, центрове за научноизследователска дейност, както и да продава своите продукти в </span><b>над 40 държави</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">През </span><b>1993 година</b><span style="font-weight: 400;"> се създава </span><b>Daewoo Electronics Sales UK</b><span style="font-weight: 400;">, която се превръща в третата по големина компания в Южна Корея. Както споделихме, Daewoo произвежда разнообразни продукти като домакински уреди, електроника и някои видове автомобилни електронни аксесоари и съоръжения.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Това, с което марката се отличава и характеризира, е, че се стреми да предложи на потребителите </span><b>разнообразни модели домакински електроуреди и техника</b><span style="font-weight: 400;">, но същевременно с това те са бюджетни решения. Daewoo се придържа към високо качество на продуктите и на обслужването, даване на стойност и изграждане на доверие в потребителите.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">За нас от търговска верига ЗОРА едно от най-важните неща е да предложим на всеки един потребител </span><b>богата гама от продукти за дома </b><span style="font-weight: 400;">на марки, които са се доказали със своето високо качество. Можете да избирате между бюджетни продукти и такива, които се отличават със своя висок клас.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Приготвили сме ви фантастични модели телевизори Daewoo, като ще откриете</span><b>LED и QLED телевизори с HD Ready, Full HD и UHD-4K резолюции</b><span style="font-weight: 400;"> за ярки, наситени и живи цветове. Освен това, размерът </span><b>варира от 32 "(81 см) до 65"(165 см) диагонал.</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">Възползвайте се от стандартни и смарт телевизори Daewoo с операционна система Android.</span></p>

Сравнение на продукти