Новини

Защо да изберем телевизор Samsung?

Защо да изберем телевизор Samsung?

Телевизорът е устройство, което ще намерим почти във всеки дом. То ни събира със семейство и приятели, за да се насладим на различно видео съдържание, като гледане на любими филми, Световното първенство по футбол и какво ли още не.

В тази връзка няма как да не обърнем специално внимание на телевизорите Samsung -  елегантен дизайн, смарт функции, технологии и цветове, на които със сигурност не можете да устоите.

Защо да изберем телевизор Samsung?

Ако се чудите как да изберете нов телевизор, може би възниква и въпросът “Защо да не избера телевизор Samsung?” Независимо дали търсите стандартен модел или смарт телевизор (Smart TV), причините да изберете Самсунг телевизор са наистина много.

Ето и някои от основните сред тях:

  • Извит екран - ако търсите извит телевизор Самсунг, то марката ви предлага и такива модели. Освен че дизайнът е атрактивен, тези модели предоставят изключителна дълбочина и контраст, създавайки ви усещането за панорамно гледане на картината.

  • Технология против отблясъци - QLED телевизори Самсунг притежават матов екран, който се дължи на технология, специално разработена да елиминира всички отблясъци и отражения. Вече можете да се насладите на изключителна картина без каквото и да е било да ви смущава.

  • Режим за създаване на атмосфера (Ambient Mode) - QLED Samsung телевизорите могат да притежават фантастичната функция Ambient Mode, която позволява да превърнете устройството в елемент от декора в съответната стая.

    Режимът дава възможност на телевизора да предоставя декоративно съдържание, така че да не е просто един телевизор с черен екран. Устройството може да изобразява цветовете от стената или свои снимки, за да създаде една приятна атмосфера.

  • Ниско входно закъснение - Samsung телевизорите се отличават с ниско входно закъснение, дори и ако моделът е HDR. Това означава, че няма да има размазване на изображението или накъсване, гарантирайки по-добро изживяване при видео игри и гледане на разнообразно видео съдържание.

  • Изживяване като на кино - моделите телевизори Самсунг с голям екран и максимално висока резолюция ще ви оставят усещането, че сте в киносалон. Благодарение на наситените цветове, гладките движения и високото качество на звука ще се пренесете в друг свят за максимално добро кинематографично изживяване.

  • Перфектни за игри - именно Samsung е компанията, която първа въведе фантастични технологии за игри. Благодарение на своите VA панели можете да се насладите на по-контрастно съотношение, широк зрителен ъгъл и наситени цветове. Независимо дали обичате да играете в тъмна или светла среда, телевизорите Самсунг ще ви предоставят най-доброто.

Кои модели са най-добри?

Както споделихме, телевизорите Samsung са чудесен избор, независимо кой модел ще изберете. Всеки от тях се отличава с характеристики, качество и дизайн, на които почти никой не може да устои. И все пак по-долу представяме малка част от нашите топ предложения, за които сме уверени, че няма да съжалявате.

Ето ги и тях:

  • Телевизор Samsung QE65S95BATXXH - фантастичен OLED смарт телевизор с Ultra HD 4K резолюция и размер на дисплея 65 инча. Моделът е с вграден Wi-Fi и предлага приложения като YouTube, Netflix и HBO Max.

  • Телевизор Samsung UE32T4002AKXXH - стандартен LED модел за традиционалистите. Притежава 32-инчов екран с HD Ready резолюция, с 2 HDMI входа и 1 USB вход.

  • Телевизор Samsung QE55QN85BATXXH - 55-инчов Neo QLED смарт телевизор с UHD 4K резолюция. Насладете се на високо качество на изображението и бързина благодарение на мощния Neo Quantum Processzor 4K процесор.

  • Samsung телевизор QE65QN900BTXXH - съвършен Neo QLED смарт телевизор с 8K резолюция и екран с размер от 65’’. Neutral Quantum Processzor 8K процесор за максимално бърза работа, технологии Dolby Atmos и OTS Pro за фантастичен звук и много други.

Това са много малко примери за фантастичните предложения за телевизори на марката Samsung. В търговска верига ЗОРА ще откриете модели, които ще отговарят на различните търсения.

На кои характеристики трябва да обърнем внимание?

Разнообразието от модели телевизори, което Samsung ви предоставя, може да ви остави малко объркани в това кой е перфектният за вас. Независимо какъв модел изберете, едно е сигурно - ще се насладите на високо качество, стил и изключителни характеристики. Нека обаче да разгледаме кои са основните характеристики, на които трябва да обърнете внимание.

Видове телевизори Самсунг

Знаете, че в търговската мрежа има богат избор на видове телевизори. 

Samsung от своя страна ви предлага три вида:

  • LED - тяхната цена е значително по-бюджетна, като технологията успява да придаде наситени и живи цветове на картината, но не толкова добре, колкото останалите видове.
  • OLED - технология, при която се използват диоди.
  • QLED - това е технология, която марката Samsung разработва, а основната разлика с OLED телевизорите е, че QLED използват квантови точки.

Размер на екран и резолюция

Още две важни характеристики при избора на Самсунг телевизор е това какъв размер избирате и каква е неговата резолюция. В тази връзка Samsung предлага огромно разнообразие на размер на екрана, започвайки от 32 инча и достигайки до 85 инча.

Какъв да бъде размерът на избрания от вас телевизор, зависи от това колко голямо е помещението, в което ще го сложите и от какво разстояние ще гледате.

Високата резолюция или разделителна способност е още една важна спецификация, която не бива да пренебрегвате. Именно тя е факторът, който определя високото качество на картината.

Samsung TV може да бъде с няколко различни резолюции:

  • HD Ready
  • Full HD
  • Ultra HD
  • 4K
  • 8K

HD Ready е резолюция, която ще срещнете най-вече при моделите до 32 инча. Full HD от своя страна е най-често срещана при телевизорите Самсунг с размери 32’’, 40’’ и 43’’.

Ultra HD е резолюция, която за разлика от HD Ready и Full HD ще ви предложи по-наситени цветове. Но към момента най-доброто, което можете да получите, е 4K и 8K - изключително високо качество, ярки, живи и наситени цветове.

Сила и качество на звука

Още една отличителна характеристика на Samsung телевизорите е, че предлагат високо качество и изключителна сила на звука. Когато става въпрос за гледане на видео съдържание и видео игри, звукът е от съществено значение. Именно той допринася за едно фантастично изживяване.

А що се отнася до телевизорите от марката Samsung, можете да сте сигурни, че ще получите най-доброто.

Стандартен или смарт телевизор

Следващият въпрос, който трябва да ви зададем, е какъв телевизор търсите - смарт или стандартен? Със сигурност днес умните устройства превземат сърцата на милиони потребители, но все пак има традиционалисти, които остават верни на класическите модели.

И все пак, ако търсите модерни устройства, смарт телевизорът може да ви предложи изключителни възможности. Преди всичко ще започнем с това, че операционната система е Tizen, а приложения като YouTube, Netflix, HBO Max и какво ли още не, са неразделна част от телевизора. 

И не на последно място е процесорът. Той е точно толкова важен, колкото при смартфоните, настолните компютри и лаптопите. При телевизорите Самсунг можете да бъдете сигурни, че разполагат с мощен и много бърз процесор, който ще осигури безпроблемна работа на устройството.

Защо да изберем телевизор Samsung от търговска верига ЗОРА?

Като водещ лидер на българския пазар за черна и бяла техника, ние от търговска верига ЗОРА се стремим да предложим най-доброто, което можете да откриете в търговската мрежа.

При нас ще откриете огромно разнообразие на телевизори Samsung и много други продукти както на тази марка, така и на други - всички те водещи производители.

Пазарувайте бързо и лесно онлайн, както и на място в нашите физически магазини, намиращи се в цялата страна. В случай, че имате въпроси, винаги можете да се доверите на експертното мнение на нашите консултанти на място в обектите и онлайн чрез чат мрежата, както и на телефон *3030.

Доверете се на компания с дългогодишен опит в сферата и доказала се с качеството на предлаганите продукти, каквато е именно търговска верига ЗОРА. Разгледайте нашите топ предложения за телевизори Самсунг и открийте перфектния за вас.

Остави коментар

Избери правилния уред за теб

Избери правилния уред за теб - Търговска верига ЗОРА

Защо да изберем телевизор Samsung?

Защо да изберем Samsung като марка за телевизор - Търговска верига ЗОРА

Телевизорът е устройство, което ще намерим почти във всеки дом. То ни събира със семейство и приятели, за да се насладим на различно видео съдържание, като Телевизорът е устройство, което ще намерим почти във всеки дом. То ни събира със семейство и приятели, за да се насладим на различно видео съдържание, като 2023-03-22T17:41:27+02:00 Защо да изберем телевизор Samsung?

<p><span style="font-weight: 400;">Телевизорът е устройство, което ще намерим почти във всеки дом. То ни събира със семейство и приятели, за да се насладим на различно видео съдържание, като гледане на </span><b>любими филми</b><span style="font-weight: 400;">, Световното първенство по футбол и какво ли още не.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">В тази връзка няма как да не обърнем специално внимание на </span><b>телевизорите Samsung</b><span style="font-weight: 400;"> -&nbsp; елегантен дизайн, смарт функции, технологии и цветове, на които със сигурност не можете да устоите.</span></p> <h2><b>Защо да изберем телевизор Samsung?</b></h2> <p><span style="font-weight: 400;">Ако се чудите </span><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zora.bg/article/v-sveta-na-televizorite-kak-da-izberem" target="_blank" rel="noopener" title="Виж повече по темата.">как да изберете нов телевизор</a></strong></span><span style="font-weight: 400;">, може би възниква и въпросът &ldquo;Защо да не избера телевизор Samsung?&rdquo; Независимо дали търсите стандартен модел или </span><b>смарт телевизор (Smart TV)</b><span style="font-weight: 400;">, причините да изберете Самсунг телевизор са наистина много.</span></p> <p><b>Ето и някои от основните сред тях:</b></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><b>Извит екран</b><span style="font-weight: 400;"> - ако търсите извит телевизор Самсунг, то марката ви предлага и такива модели. Освен че дизайнът е атрактивен, тези модели предоставят изключителна дълбочина и контраст, създавайки ви усещането за </span><b>панорамно гледане</b><span style="font-weight: 400;"> на картината.</span><span style="font-weight: 400;"><br /><br /></span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><b>Технология против отблясъци</b><span style="font-weight: 400;"> - QLED телевизори Самсунг притежават матов екран, който се дължи на технология, специално разработена да </span><b>елиминира всички отблясъци</b><span style="font-weight: 400;"> и отражения. Вече можете да се насладите на изключителна картина без каквото и да е било да ви смущава.</span><span style="font-weight: 400;"><br /><br /></span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><b>Режим за създаване на атмосфера (Ambient Mode)</b><span style="font-weight: 400;"> - QLED Samsung телевизорите могат да притежават фантастичната функция Ambient Mode, която позволява да превърнете устройството в </span><b>елемент от декора </b><span style="font-weight: 400;">в съответната стая.</span><span style="font-weight: 400;"><br /></span><span style="font-weight: 400;"><br /></span><span style="font-weight: 400;">Режимът дава възможност на телевизора да предоставя </span><b>декоративно съдържание</b><span style="font-weight: 400;">, така че да не е просто един телевизор с черен екран. Устройството може да изобразява цветовете от стената или свои снимки, за да създаде една </span><b>приятна атмосфера</b><span style="font-weight: 400;">.</span><span style="font-weight: 400;"><br /><br /></span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><b>Ниско входно закъснение</b><span style="font-weight: 400;"> - Samsung телевизорите се отличават с ниско входно закъснение, дори и ако моделът е </span><b>HDR</b><span style="font-weight: 400;">. Това означава, че няма да има размазване на изображението или накъсване, гарантирайки </span><b>по-добро изживяване при видео игри </b><span style="font-weight: 400;">и гледане на разнообразно видео съдържание.</span><span style="font-weight: 400;"><br /><br /></span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><b>Изживяване като на кино </b><span style="font-weight: 400;">- моделите телевизори Самсунг с голям екран и максимално </span><b>висока резолюция</b><span style="font-weight: 400;"> ще ви оставят усещането, че сте в киносалон. Благодарение на наситените цветове, гладките движения и високото качество на звука ще се пренесете в друг свят за максимално добро </span><b>кинематографично изживяване</b><span style="font-weight: 400;">.</span><span style="font-weight: 400;"><br /><br /></span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><b>Перфектни за игри</b><span style="font-weight: 400;"> - именно Samsung е компанията, която първа въведе фантастични технологии за игри. Благодарение на своите VA панели можете да се насладите на по-контрастно съотношение, широк зрителен ъгъл и наситени цветове. Независимо дали обичате да играете в тъмна или светла среда, телевизорите Самсунг ще ви предоставят най-доброто.</span></li> </ul> <h2><b>Кои модели са най-добри?</b></h2> <p><span style="font-weight: 400;">Както споделихме, телевизорите </span><b>Samsung са чудесен избор</b><span style="font-weight: 400;">, независимо кой модел ще изберете. Всеки от тях се отличава с характеристики, качество и дизайн, на които почти никой не може да устои. И все пак по-долу представяме малка част от нашите </span><b>топ предложения</b><span style="font-weight: 400;">, за които сме уверени, че няма да съжалявате.</span></p> <p><b>Ето ги и тях:</b></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><a href="https://zora.bg/product/qe65s95batxxh" target="_blank" rel="noopener" title="Виж телевизор Samsung QE65S95BATXXH"><span style="text-decoration: underline;"><b>Телевизор Samsung QE65S95BATXXH</b></span></a><span style="font-weight: 400;"> - фантастичен OLED смарт телевизор с Ultra HD 4K резолюция и размер на дисплея 65 инча. Моделът е с вграден Wi-Fi и предлага приложения като YouTube, Netflix и HBO Max.</span><span style="font-weight: 400;"><br /><br /></span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><a href="https://zora.bg/product/ue32t4002akxxh" title="Телевизор Samsung UE32T4002AKXXH"><span style="text-decoration: underline;"><b>Телевизор Samsung UE32T4002AKXXH</b></span></a><span style="font-weight: 400;"> - стандартен LED модел за традиционалистите. Притежава 32-инчов екран с HD Ready резолюция, с 2 HDMI входа и 1 USB вход.</span><span style="font-weight: 400;"><br /><br /></span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><a href="https://zora.bg/product/qe55qn85batxxh" target="_blank" rel="noopener" title="Телевизор Samsung QE55QN85BATXXH"><span style="text-decoration: underline;"><b>Телевизор Samsung QE55QN85BATXXH</b></span></a><span style="font-weight: 400;"> - 55-инчов Neo QLED смарт телевизор с UHD 4K резолюция. Насладете се на високо качество на изображението и бързина благодарение на мощния Neo Quantum Processzor 4K процесор.</span><span style="font-weight: 400;"><br /><br /></span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><a href="https://zora.bg/product/qe65qn900btxxh" target="_blank" rel="noopener" title="Samsung телевизор QE65QN900BTXXH"><span style="text-decoration: underline;"><b>Samsung телевизор QE65QN900BTXXH </b></span></a><span style="font-weight: 400;">- съвършен Neo QLED смарт телевизор с 8K резолюция и екран с размер от 65&rsquo;&rsquo;. Neutral Quantum Processzor 8K процесор за максимално бърза работа, технологии Dolby Atmos и OTS Pro за фантастичен звук и много други.</span></li> </ul> <p><span style="font-weight: 400;">Това са много малко примери за фантастичните </span><strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/page/samsung-televizori" target="_blank" rel="noopener" title="Телевизори на марката Samsung">предложения за телевизори на марката Samsung</a></span></strong><span style="font-weight: 400;">. В търговска верига ЗОРА ще откриете модели, които ще отговарят на различните търсения.</span></p> <h2><b>На кои характеристики трябва да обърнем внимание?</b></h2> <p><span style="font-weight: 400;">Разнообразието от </span><b>модели телевизори</b><span style="font-weight: 400;">, което Samsung ви предоставя, може да ви остави малко объркани в това кой е перфектният за вас. Независимо какъв модел изберете, едно е сигурно - ще се насладите на високо качество, стил и изключителни характеристики. Нека обаче да разгледаме кои са </span><b>основните характеристики</b><span style="font-weight: 400;">, на които трябва да обърнете внимание.</span></p> <h3><b>Видове телевизори Самсунг</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Знаете, че в търговската мрежа има богат избор на видове телевизори.&nbsp;</span></p> <p><b>Samsung от своя страна ви предлага три вида:</b></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><b>LED </b><span style="font-weight: 400;">- тяхната цена е значително по-бюджетна, като технологията успява да придаде наситени и живи цветове на картината, но не толкова добре, колкото останалите видове.</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><b>OLED </b><span style="font-weight: 400;">- технология, при която се използват диоди.</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><b>QLED </b><span style="font-weight: 400;">- това е технология, която марката Samsung разработва, а основната разлика с OLED телевизорите е, че QLED използват квантови точки.</span></li> </ul> <h3><b>Размер на екран и резолюция</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Още две </span><b>важни характеристики</b><span style="font-weight: 400;"> при избора на Самсунг телевизор е това какъв размер избирате и каква е неговата резолюция. В тази връзка Samsung предлага огромно разнообразие на </span><b>размер на екрана</b><span style="font-weight: 400;">, започвайки от 32 инча и достигайки до 85 инча.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Какъв да бъде </span><b>размерът на избрания от вас телевизор</b><span style="font-weight: 400;">, зависи от това колко голямо е помещението, в което ще го сложите и от какво разстояние ще гледате.</span></p> <p><b>Високата резолюция</b><span style="font-weight: 400;"> или разделителна способност е още една важна спецификация, която не бива да пренебрегвате. Именно тя е факторът, който определя </span><b>високото качество на картината</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><b>Samsung TV може да бъде с няколко различни резолюции:</b></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">HD Ready</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Full HD</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Ultra HD</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">4K</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">8K</span></li> </ul> <p><span style="font-weight: 400;">HD Ready е резолюция, която ще срещнете най-вече при</span><b> моделите до 32 инча</b><span style="font-weight: 400;">. Full HD от своя страна е най-често срещана при телевизорите Самсунг с размери 32&rsquo;&rsquo;, 40&rsquo;&rsquo; и 43&rsquo;&rsquo;.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Ultra HD е резолюция, която за разлика от HD Ready и Full HD ще ви предложи </span><b>по-наситени цветове</b><span style="font-weight: 400;">. Но към момента най-доброто, което можете да получите, е 4K и 8K - изключително високо качество, ярки, живи и наситени цветове.</span></p> <h3><b>Сила и качество на звука</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Още една </span><b>отличителна характеристика на Samsung</b><span style="font-weight: 400;"> телевизорите е, че предлагат високо качество и изключителна сила на звука. Когато става въпрос за гледане на видео съдържание и видео игри, звукът е от съществено значение. Именно той допринася за едно </span><b>фантастично изживяване</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">А що се отнася до телевизорите от марката Samsung, можете да сте сигурни, че ще получите</span><b> най-доброто</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <h3><b>Стандартен или смарт телевизор</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Следващият въпрос, който трябва да ви зададем, е какъв телевизор търсите - </span><b>смарт или стандартен</b><span style="font-weight: 400;">? Със сигурност днес умните устройства превземат сърцата на милиони потребители, но все пак има традиционалисти, които остават верни на </span><b>класическите модели</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">И все пак, ако търсите модерни устройства, </span><b>смарт телевизорът</b><span style="font-weight: 400;"> може да ви предложи изключителни възможности. Преди всичко ще започнем с това, че операционната система е Tizen, а </span><b>приложения </b><span style="font-weight: 400;">като YouTube, Netflix, HBO Max и какво ли още не, са неразделна част от телевизора.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">И не на последно място е </span><b>процесорът</b><span style="font-weight: 400;">. Той е точно толкова важен, колкото при смартфоните, настолните компютри и лаптопите. При телевизорите Самсунг можете да бъдете сигурни, че разполагат с </span><b>мощен и много бърз процесор</b><span style="font-weight: 400;">, който ще осигури безпроблемна работа на устройството.</span></p> <h2><b>Защо да изберем телевизор Samsung от търговска верига ЗОРА?</b></h2> <p><span style="font-weight: 400;">Като </span><b>водещ лидер на българския пазар</b><span style="font-weight: 400;"> за черна и бяла техника, ние от търговска верига ЗОРА се стремим да предложим най-доброто, което можете да откриете в търговската мрежа.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">При нас ще откриете огромно </span><b>разнообразие на телевизори Samsung</b><span style="font-weight: 400;"> и много други продукти както на тази марка, така и на други - всички те водещи производители.</span></p> <p><b>Пазарувайте бързо и лесно онлайн</b><span style="font-weight: 400;">, както и на място в нашите физически магазини, намиращи се в цялата страна. В случай, че имате въпроси, винаги можете да се доверите на </span><b>експертното мнение</b><span style="font-weight: 400;"> на нашите консултанти на място в обектите и онлайн чрез чат мрежата, както и на телефон *3030.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Доверете се на компания с дългогодишен опит в сферата и доказала се с качеството на предлаганите продукти, каквато е именно търговска верига ЗОРА. Разгледайте нашите </span><b>топ предложения за телевизори Самсунг</b><span style="font-weight: 400;"> и открийте перфектния за вас.</span></p>