Новини

Верига магазини ЗОРА с нов магазин в град Шумен

Верига магазини ЗОРА с нов магазин в град Шумен

Щастливи сме да споделим, магазин ЗОРА в гр. Шумен се мести в нов и по-голям магазин. Откриването на нашия нов обект ще се състои на 08.10.2021 година пред жителите на град Шумен.

Със своя иновативен дизайн и 1200 кв.м. площ в него ще откриете всичко, от което се нуждаете - богато разнообразие от уреди за дома, за вас и вашето семейство, предлагани от различни световни производители.

И за да бъде още по-празнично и да ви зарадваме максимално сме ви приготвили и 10% отстъпка на всички продукти извън акция от 08 до 11.10!

Верига магазини ЗОРА е компания, която е 30 години на пазара. През цялото това време тя не е спирала да се развива и да се стреми да предложи на всички свои клиенти не просто техника, а едно пълноценно и уникално изживяване, така че всеки един наш клиент да се почувства специален.

С отварянето на нов магазин към верига магазини ЗОРА ние затвърждаваме нашия имидж. По този начин ние не просто разширяваме достъпа на хората до света на технологиите, но и инвестираме в самите тях.

В новия обект ще се открият нови работни места. Служителите в новооткрития ни магазин ще имат възможността постоянно да повишават своята квалификация. Това ще им осигури високо професионално развитие и ще помогне за безкомпромисното качество на обслужване.

Заповядайте да открием новата ЗОРА. Мястото е
град Шумен, ул. Преспа 6, а датата и часът са 08 октомври 2021 година в 10:00 часа. Очакваме ви!

Остави коментар

Откриване на нови и реновирани Магазини ЗОРА

Магазини

Верига магазини ЗОРА с нов магазин в град Шумен

Верига магазини ЗОРА с нов магазин в град Шумен | zora.bg

Щастливи сме да споделим, че откриваме нов и по-голям магазин в град Шумен. Откриването на нашия нов обект ще се състои на 08.10.2021 година пред жителите Щастливи сме да споделим, че откриваме нов и по-голям магазин в град Шумен. Откриването на нашия нов обект ще се състои на 08.10.2021 година пред жителите 2021-12-10T17:53:03+02:00 Верига магазини ЗОРА с нов магазин в град Шумен

<p><span style="font-weight: 400;"><span>Щастливи сме да споделим, магазин ЗОРА в гр. Шумен се мести в нов и по-голям магазин</span>. Откриването на нашия нов обект ще се състои на 08.10.2021 година пред жителите на град Шумен.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Със своя иновативен дизайн и 1200 кв.м. площ в него ще откриете всичко, от което се нуждаете -</span> <strong>богато разнообразие от уреди за дома, за вас и вашето семейство</strong><span style="font-weight: 400;">, предлагани от различни световни производители.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">И за да бъде още по-празнично и да ви зарадваме максимално сме ви приготвили <span>и&nbsp;<strong>10% отстъпка на всички продукти извън акция от 08 до 11.10</strong>!</span></span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Верига магазини ЗОРА е компания, която е </span><strong>30 години на пазара</strong><b>.</b><span style="font-weight: 400;"> През цялото това време тя не е спирала да се развива и да се стреми да предложи на всички свои клиенти не просто техника, а едно пълноценно и уникално изживяване, така че всеки един наш клиент да се почувства специален.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">С отварянето на нов магазин към верига магазини ЗОРА ние затвърждаваме нашия имидж. По този начин ние не просто разширяваме достъпа на хората до света на технологиите,</span> <strong>но и инвестираме в самите тях</strong><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">В новия обект </span><strong>ще се открият нови работни места</strong><span style="font-weight: 400;">. Служителите в новооткрития ни магазин ще имат възможността постоянно да повишават своята квалификация. Това ще им осигури високо професионално развитие и ще помогне за безкомпромисното качество на обслужване.</span><br /><span style="font-weight: 400;"><br />Заповядайте да открием новата ЗОРА. Мястото е</span><strong> град Шумен, ул. Преспа 6</strong><span style="font-weight: 400;">, а датата и часът са </span><strong>08 октомври 2021 година в 10:00 часа</strong><span style="font-weight: 400;">. Очакваме ви!</span></p>

Сравнение на продукти