Новини

Топ най-добри кухненски роботи

Топ най-добри кухненски роботи

Обикновено хората пренебрегват доста неща по време на своето ежедневие, но определено има едно нещо, което в никакъв случай не трябва да се подценява – навиците към здравословното хранене. За да се чувстваме добре и следователно да се намираме в добро здравословно състояние е важно как се храним.

Готвенето от своя страна не е никак лек процес, а когато подберем някоя специфична здравословна рецепта, нещата стават наистина объркващи. За щастие обаче днешната технологична революция е достигнала високо ниво, в което ни предлага различни алтернативни решения на проблема.

Те се разпростират от мултикукъри и миксери до най-вече кухненски роботи. Кухненските роботи всъщност са най-актуалната тенденция, която с течение на последните години превзе кухните по света.

Ако по някаква вероятност чувате за пръв път съществуването на този уред, ви препоръчваме да продължавате да четете. В неговото присъствие заготовката на различните хранителни продукти се осъществява само с извършването на няколко движения, така че доверието към него е напълно оправдано. 

Същност на кухненските роботи

Като цяло уредите, които се означават, като кухненски роботи представляват мултифункционални електрически уреди. Макар сравнително обемистия си дизайн, те са изключително приспособими и могат да се използват основно за накълцването, раздробяването и дори смилането на почти всички видове храни.

За да изпълняват своите функции ефективно, разчитат на различни сменяеми остриета и дискове. Те от своя страна са забележително прецизни и висококачествени, така че дори твърдите съставки не могат да им попречат. Именно поради това потребителите използват уреда за натрошаването на ядки, ситното нарязване на зеленчуци и дори смесването на теста.

Реално погледнато не са ви необходими напреднали кулинарни умения, за да може да боравите с уреда. От вас единствено се изисква да напълните съда за съхранение и да се насладите на изцяло автоматизираните програми

За да придобиете по-ясна представа относно различните популярни марки и модели, днес ще ви представим 7 най-актуални кухненски роботи през 2021. С конкретната класация целим да ви информираме подробно, за да сте предварително подготвени и да не изпадате в дилема, когато посетите магазина.

Най-актуалните кухненски роботи - марки и модели през 2021 

Преди да продължим напред е от съществено значение да поясним, че подредбата на продуктите е в произволен ред. Като цяло всеки един от изброените кухненски роботи е уникален и разполага с различни характеристики, които могат напълно да отговорят на очакванията на потребителя.

Bosch MC812M844

Световният производител - Bosch е лидер в редица сфери, включително и в тази за кухненските роботи. Конкретният модел MC812M844 е изцяло професионален и е напълно възможно да се превърне във вашия най-добър кухненски помощник за отрицателно време.

С неговото съдействие вие ще можете да нарязвате всякакви зеленчуци, благодарение на дисковете от неръждаема стомана. Високата му мощност, която е от 1250W, позволява за нещо повече от настъргване и рендосване. Функционалността на приспособлението се разширява чак до направата на тесто и смилането на зърна от кафе.  

Всичко това се съхранява в огромната пластмасовата купа, която е с вместимост от цели 3.9 литра. Наред с това приспособлението е снабдено с блендер Tritan. Максималния капацитет на съхранение при него е съответно 1.5 л., като специализираната технология служи за приготвянето на коктейли и смутита без наличието на парченца или бучки.

Други забележителни характеристики са следните няколко :

  • LED дисплей 
  • Миксерна бъркалка и цитрус преса
  • Интегрирано отделение за принадлежности

В края на краищата, когато приключите с всичко идва ред на досадната част, която е именно почистването на машината. При уреда на Bosch обаче не е необходимо да правите това, тъй като той е напълно подходящ за измиване в съдомиялната машина.

Kenwood FDM 307SS

Ако се нуждаете от сравнително богат асортимент от принадлежности, с които да можете да обработвате всякакви видове храни то несъмнено моделът - Kenwood FDM307SS е за вас. Със своята смесителна купа от 2.1 л. процесите, като месене, нарязване и бъркане ще се осъществяват буквално с натискането на един бутон. 

По отношение на функционалността, уреда притежава 2 скорости + опция за пулс. При активирането им, прецизните стоманени дискове няма да бъдат възпрепятствани от нищо, защото ще настъргват и обработват всичко без никакъв проблем

Макар ниската си мощност от 800W, машината отново разполага с приемлива бързина и ефикасност, която ще ви остави приятно изненадани. Също така устройството е в комплект с висококачествена сокоизтисквачка за приготвянето на витаминозни сокове от плодове, които да ви предоставят необходимите полезни вещества.  

Kenwood FDM301SS

Ограниченото пространство винаги е представлявало проблем за голяма част от домакинствата. Идеалното решение на това неудобство може би се крие в кухненският робот - Kenwood FDM301SS. Колкото и изненадващо да звучи, компактното приспособление, гарантира ефикасност и удобство.

Елегантният външен дизайн е само началото, тъй като продукта предлага и богато разнообразие от приставки. С тях вие ще можете да обработите абсолютно всичко за кратко време. Реално погледнато употребата не изисква технически познания, защото единствено е необходимо да активирате желаната програма.

Роботът ще се справи самостоятелно с процеса, благодарение на своите многобройни функции в допълнение с мощност от 800W. Също така е редно да добавим, че потребителите ще разполагат с пулс режим, който още повече ще спомага за обработването на храната. 

Philips HR7520/00

Забързаното ежедневие почти винаги ни принуждава да привикваме към вредни хранителни навици. С помощта на кухненските роботи обаче потребителите могат да променят това, а веднъж щом се обърнат към серийния модел на - Philips HR7520, здравословния начин на живот ще бъде на една ръка разстояние.

Иновативното електронно устройство, допринася за много повече предимства, отколкото може да си представите. Най-основното е бързината, с която ще успеете да обработите вашите хранителни продукти. Благодарение на стандартната си мощност от 850W и опциите за скорост + пулс няма да има съставка, която да ви се изпречи.

При наличието на повече от 30 функции за обработка, вие сами можете да направите заключение относно функционалността и практичността на робота. Машината е дълготрайна, тъй като разполага с купа от 2.1 л. за многократна употреба. Към това число също добавяме остриетата и дисковете, които са изградени от неръждаема стомана. 

Bosch MCM4200

Едва ли има някой, който да отрече, че кухненската работа с робота на - Bosch MCM4200 е изключително удоволствие. Практичният уред се отличава със своята висока производителност, която се дължи на многобройните функции за натрошаване на лед, изстискване на сок и много други.

Ако сте почитатели на пържените картофи или домашно приготвения хляб, имаме изненада за вас. Когато се сдобиете с мултифункционалния електроуред всичко това става възможно. За допълнително улеснение на потребителите, производителят дори е интегрирал специализирано чекмедже, в което да се съхраняват всички принадлежности.  

Мощността от 800W е напълно достатъчна, за да изпълни и най-трудните задания. Все пак имайте предвид, че тук разполагате с ръчни настройки на скоростта и опция за пулсова работа на интервали. Именно те гарантират така желаната бързина, прецизност и най-вече висока функционалност.

Bosch MCM3501M

За изненада на мнозина, ето че отново има модел на марката - Bosch, който заслужава внимание, а именно MCM3501. Първата причина, подкрепяща това твърдение е надеждната мощност от 800W, с която ще разбивате абсолютно всичко дори сметана и белтъци.

Независимо дали ще трябва да подготвите лук, моркови или домати за вашата рецепта, острите дискове и допълнителни приставки ще допринесат до един всеобщ резултат – пълна съвършеност. В случай, че това все още не ви е удовлетворило не забравяйте, че разполагате с приставка за тесто и практична мелачка.

По време на един работен цикъл, вие ще можете да се възползвате от всички опции, ако разбира се ви се наложи. В подобен момент някои хора биха се притеснили дали ще разполагат с достатъчно място за всички съставки, но реално погледнато уредът на Bosch има вместимост от 2.3 литра.

Този огромен капацитет е действителното доказателство, че устройството може да се справи с всяко едно кулинарно предизвикателство. Към това число, имайте предвид и блендер каната, която пък е с вместимост от цял литър. 

Philips HR7320/00

Здравословните ястия с натоварения работен график обикновено не вървят ръка за ръка, но с помощта на електроуреда на Philips HR7320 това не представлява проблем. Ефикасният кухненски робот ще ви позволи от уюта на дома да приготвите наистина страхотни ястия бързо и удобно.

Задоволителната мощност от 700W, която е в комбинация с блендер кана ще ви позволи да правите превъзходни смутита. В допълнение към това, уредът притежава 2в1 диск, който е способен едновременно да настъргва и нарязва фино вашите съставки. От вас единствено се изисква да ги добавите към купата и да активирате желаната програма.

Ако след всичко това пък смятате, че изобщо не ви се мият компонентите от робота, не се тревожете, защото продукта може да се постави директно в съдомиялната машина. Висококачественият дизайн е изключително издръжлив, така че шанса за настъпването на повреда е минимален. 

Остави коментар

Блог

Блог на фирма ЗОРА

Топ най-добри кухненски роботи

Топ най-добри кухненски роботи | Zora.bg

Обикновено хората пренебрегват доста неща по време на своето ежедневие, но определено има едно нещо, което в никакъв случай не трябва да се подценява – нав Обикновено хората пренебрегват доста неща по време на своето ежедневие, но определено има едно нещо, което в никакъв случай не трябва да се подценява – нав 2021-07-06T19:28:21+03:00 Топ най-добри кухненски роботи

<p><span style="font-weight: 400;">Обикновено хората пренебрегват доста неща по време на своето ежедневие, но определено има едно нещо, което в никакъв случай не трябва да се подценява &ndash; </span><b>навиците към здравословното хранене</b><span style="font-weight: 400;">. За да се чувстваме добре и следователно да се намираме в добро здравословно състояние е важно как се храним.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Готвенето от своя страна не е никак лек процес, а когато подберем някоя специфична здравословна рецепта, нещата стават наистина объркващи. За щастие обаче</span><b> днешната технологична революция</b><span style="font-weight: 400;"> е достигнала високо ниво, в което ни предлага различни алтернативни решения на проблема.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Те се разпростират от</span><b> мултикукъри и миксери</b><span style="font-weight: 400;"> до най-вече </span><strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/category/kukhnenski-roboti?utm_source=kuhnenski-roboti&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж всички модели кухненски роботи.">кухненски роботи</a></span></strong><span style="font-weight: 400;">. Кухненските роботи всъщност са</span><b> най-актуалната тенденция</b><span style="font-weight: 400;">, която с течение на последните години превзе кухните по света.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Ако по някаква вероятност чувате за пръв път съществуването на този уред, ви препоръчваме да продължавате да четете. В неговото присъствие </span><b>заготовката на различните хранителни продукти се осъществява само с извършването на няколко движения</b><span style="font-weight: 400;">, така че доверието към него е напълно оправдано.&nbsp;</span></p> <h3><b>Същност на кухненските роботи</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Като цяло уредите, които се означават, като кухненски роботи представляват </span><b>мултифункционални електрически уреди</b><span style="font-weight: 400;">. Макар сравнително обемистия си дизайн, те са изключително приспособими и могат да се използват основно за </span><b>накълцването, раздробяването и дори смилането на почти всички видове храни.</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">За да изпълняват своите функции ефективно, разчитат на различни </span><b>сменяеми остриета и дискове</b><span style="font-weight: 400;">. Те от своя страна са забележително прецизни и висококачествени, така че дори твърдите съставки не могат да им попречат. Именно поради това потребителите използват уреда за натрошаването на ядки, ситното нарязване на зеленчуци и дори смесването на теста.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Реално погледнато не са ви необходими </span><b>напреднали кулинарни умения</b><span style="font-weight: 400;">, за да може да боравите с уреда. От вас единствено се изисква да напълните съда за съхранение и да се насладите на изцяло </span><b>автоматизираните програми</b><span style="font-weight: 400;">.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">За да придобиете по-ясна представа относно различните популярни марки и модели, днес ще ви представим </span><b>7 най-<span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/category/kukhnenski-roboti?utm_source=kuhnenski-roboti&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж всички модели!">актуални кухненски роботи</a></span> през 2021</b><span style="font-weight: 400;">. С конкретната класация целим да ви информираме подробно, за да сте предварително подготвени и да не изпадате в дилема, когато посетите магазина.</span></p> <h3><b>Най-актуалните кухненски роботи - марки и модели през 2021&nbsp;</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Преди да продължим напред е от съществено значение да поясним, че </span><b>подредбата на продуктите е в произволен ред</b><span style="font-weight: 400;">. Като цяло всеки един от изброените кухненски роботи е</span><b> уникален и разполага с различни характеристики</b><span style="font-weight: 400;">, които могат напълно да отговорят на очакванията на потребителя.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://zora.bg/product/mc812m844?utm_source=kuhnenski-roboti&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж Bosch MC812M844"><span style="text-decoration: underline;"><b>Bosch MC812M844</b></span></a></span></p> <p><b>Световният производител - Bosch</b><span style="font-weight: 400;"> е лидер в редица сфери, включително и в тази за кухненските роботи. Конкретният </span><b>модел MC812M844</b><span style="font-weight: 400;"> е изцяло професионален и е напълно възможно да се превърне във вашия най-добър кухненски помощник за отрицателно време.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">С неговото съдействие вие ще можете да нарязвате всякакви зеленчуци, благодарение на дисковете от неръждаема стомана. Високата му </span><b>мощност, която е от 1250W</b><span style="font-weight: 400;">, позволява за нещо повече от </span><b>настъргване и рендосване</b><span style="font-weight: 400;">. Функционалността на приспособлението се разширява чак до </span><b>направата на тесто и смилането на зърна от кафе</b><span style="font-weight: 400;">.&nbsp;&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Всичко това се съхранява в огромната пластмасовата купа, която е с вместимост от цели 3.9 литра. Наред с това приспособлението е снабдено с </span><b>блендер Tritan</b><span style="font-weight: 400;">. </span><b>Максималния капацитет на съхранение при него е съответно 1.5 л.</b><span style="font-weight: 400;">, като специализираната технология служи за </span><b>приготвянето на коктейли и смутита</b><span style="font-weight: 400;"> без наличието на парченца или бучки.</span></p> <p><b>Други забележителни характеристики са следните няколко :</b></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">LED дисплей&nbsp;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Миксерна бъркалка и цитрус преса</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Интегрирано отделение за принадлежности</span></li> </ul> <p><span style="font-weight: 400;">В края на краищата, когато приключите с всичко идва ред на досадната част, която е именно </span><b>почистването на машината</b><span style="font-weight: 400;">. При уреда на Bosch обаче не е необходимо да правите това, тъй като той е </span><b>напълно подходящ за измиване в съдомиялната машина</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><a href="https://zora.bg/product/fdm-307ss?utm_source=kuhnenski-roboti&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж Kenwood FDM 307SS"><b>Kenwood FDM 307SS</b></a></span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Ако се нуждаете от сравнително</span><b> богат асортимент от принадлежности</b><span style="font-weight: 400;">, с които да можете да обработвате всякакви видове храни то несъмнено </span><b>моделът - Kenwood FDM307SS</b><span style="font-weight: 400;"> е за вас. Със своята </span><b>смесителна купа от 2.1 л.</b><span style="font-weight: 400;"> процесите, като месене, нарязване и бъркане ще се осъществяват буквално с натискането на един бутон.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">По отношение на функционалността, уреда притежава </span><b>2 скорости + опция за пулс</b><span style="font-weight: 400;">. При активирането им, прецизните стоманени дискове няма да бъдат възпрепятствани от нищо, защото ще </span><b>настъргват и обработват всичко без никакъв проблем</b><span style="font-weight: 400;">.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Макар ниската си </span><b>мощност от 800W</b><span style="font-weight: 400;">, машината отново разполага с приемлива бързина и ефикасност, която ще ви остави приятно изненадани. Също така устройството е в комплект с </span><b>висококачествена сокоизтисквачка</b><span style="font-weight: 400;"> за приготвянето на витаминозни сокове от плодове, които да ви предоставят необходимите полезни вещества.&nbsp;&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://zora.bg/product/fdm-301ss?utm_source=kuhnenski-roboti&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж Kenwood FDM301SS"><span style="text-decoration: underline;"><b>Kenwood FDM301SS</b></span></a></span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Ограниченото пространство винаги е представлявало проблем за голяма част от домакинствата. </span><b>Идеалното решение на това неудобств</b><span style="font-weight: 400;">о може би се крие в </span><b>кухненският робот - Kenwood FDM301SS</b><span style="font-weight: 400;">. Колкото и изненадващо да звучи, компактното приспособление, гарантира ефикасност и удобство.</span></p> <p><b>Елегантният външен дизайн </b><span style="font-weight: 400;">е само началото, тъй като продукта предлага и богато разнообразие от приставки. С тях вие ще можете да </span><b>обработите абсолютно всичко за кратко време</b><span style="font-weight: 400;">. Реално погледнато употребата не изисква технически познания, защото единствено е необходимо да активирате желаната програма.</span></p> <p><b>Роботът ще се справи самостоятелно с процеса</b><span style="font-weight: 400;">, благодарение на своите многобройни функции в допълнение с </span><b>мощност от 800W</b><span style="font-weight: 400;">. Също така е редно да добавим, че потребителите ще разполагат с пулс режим, който още повече ще </span><b>спомага за обработването на храната.&nbsp;</b></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://zora.bg/product/hr752000?utm_source=kuhnenski-roboti&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж Philips HR7520/00!"><span style="text-decoration: underline;"><b>Philips HR7520/00</b></span></a></span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Забързаното ежедневие почти винаги ни принуждава да привикваме към вредни хранителни навици. С помощта на кухненските роботи обаче потребителите могат да променят това, а веднъж щом се обърнат към </span><b>серийния модел на - Philips HR7520</b><span style="font-weight: 400;">, </span><b>здравословния начин на живот ще бъде на една ръка разстояние.</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">Иновативното електронно устройство, допринася за много повече предимства, отколкото може да си представите. Най-основното е </span><b>бързината</b><span style="font-weight: 400;">, с която ще успеете да обработите вашите хранителни продукти. Благодарение на стандартната си </span><b>мощност от 850W</b><span style="font-weight: 400;"> и </span><b>опциите за скорост + пулс</b><span style="font-weight: 400;"> няма да има съставка, която да ви се изпречи.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">При наличието на повече от </span><b>30 функции за обработка</b><span style="font-weight: 400;">, вие сами можете да направите заключение относно </span><b>функционалността и практичността на робота</b><span style="font-weight: 400;">. Машината е дълготрайна, тъй като разполага с </span><b>купа от 2.1 л. за многократна употреба</b><span style="font-weight: 400;">. Към това число също добавяме остриетата и дисковете, които са изградени от неръждаема стомана.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://zora.bg/product/mcm4200?utm_source=kuhnenski-roboti&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж Bosch MCM4200!"><span style="text-decoration: underline;"><b>Bosch MCM4200</b></span></a></span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Едва ли има някой, който да отрече, че кухненската работа с робота на - </span><b>Bosch MCM4200</b><span style="font-weight: 400;"> е изключително удоволствие. Практичният уред се отличава със своята </span><b>висока производителност</b><span style="font-weight: 400;">, която се дължи на </span><b>многобройните функции за натрошаване на лед, изстискване на сок и много други.</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">Ако сте почитатели на </span><i><span style="font-weight: 400;">пържените картофи или домашно приготвения хляб</span></i><span style="font-weight: 400;">, имаме изненада за вас. Когато се сдобиете с мултифункционалния електроуред всичко това става възможно. За допълнително улеснение на потребителите, производителят дори е интегрирал </span><b>специализирано чекмедже, в което да се съхраняват всички принадлежности</b><span style="font-weight: 400;">.&nbsp;&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Мощността от 800W е напълно достатъчна, за да изпълни и най-трудните задания. Все пак имайте предвид, че тук разполагате с </span><b>ръчни настройки на скоростта и опция за пулсова работа на интервали</b><span style="font-weight: 400;">. Именно те гарантират така желаната бързина, прецизност и най-вече висока функционалност.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://zora.bg/product/mcm3501m?utm_source=kuhnenski-roboti&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж Bosch MCM3501M!"><span style="text-decoration: underline;"><b>Bosch MCM3501M</b></span></a></span></p> <p><span style="font-weight: 400;">За изненада на мнозина, ето че отново има модел на марката - Bosch, който заслужава внимание, а именно </span><b>MCM3501</b><span style="font-weight: 400;">. Първата причина, подкрепяща това твърдение е надеждната мощност от 800W, с която ще разбивате абсолютно всичко дори сметана и белтъци.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Независимо дали ще трябва да подготвите лук, моркови или домати за вашата рецепта, острите дискове и допълнителни приставки ще допринесат до един всеобщ резултат &ndash; пълна съвършеност. В случай, че това все още не ви е удовлетворило не забравяйте, че </span><b>разполагате с приставка за тесто и практична мелачка.</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">По време на един работен цикъл, вие ще можете да се възползвате от всички опции, ако разбира се ви се наложи. В подобен момент някои хора биха се притеснили дали ще разполагат с достатъчно място за всички съставки, но реално погледнато </span><b>уредът на Bosch има вместимост от 2.3 литра.</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">Този огромен капацитет е действителното доказателство, че устройството може да се справи с всяко едно </span><b>кулинарно предизвикателство</b><span style="font-weight: 400;">. Към това число, имайте предвид и блендер каната, която пък е с вместимост от цял литър.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://zora.bg/product/hr732000?utm_source=kuhnenski-roboti&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж Philips HR7320/00!"><span style="text-decoration: underline;"><b>Philips HR7320/00</b></span></a></span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Здравословните ястия с натоварения работен график обикновено не вървят ръка за ръка, но с помощта на </span><b>електроуреда на Philips HR7320 </b><span style="font-weight: 400;">това не представлява проблем.</span><b> Ефикасният кухненски робот </b><span style="font-weight: 400;">ще ви позволи от уюта на дома да приготвите наистина страхотни ястия бързо и удобно.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Задоволителната мощност от 700W, която е в комбинация с блендер кана ще ви позволи да правите превъзходни смутита. В допълнение към това, </span><b>уредът притежава 2в1 диск</b><span style="font-weight: 400;">, който е способен </span><b>едновременно да настъргва и нарязва фино вашите съставки</b><span style="font-weight: 400;">. От вас единствено се изисква да ги добавите към купата и да активирате желаната програма.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Ако след всичко това пък смятате, че изобщо не ви се мият компонентите от робота, не се тревожете, защото продукта може да се постави директно в </span><strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/category/mialni?utm_source=kuhnenski-roboti&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж всички!">съдомиялната машина</a></span></strong><span style="font-weight: 400;">. </span><b>Висококачественият дизайн</b><span style="font-weight: 400;"> е изключително издръжлив, така че шанса за настъпването на повреда е минимален.&nbsp;</span></p> <p></p>