Новини

Приготви се за най-страхотния абитуриентски бал

Приготви се за най-страхотния абитуриентски бал

Месец май е времето на абитуриентските балове - един от най-запомнящите се моменти в живота на всеки от нас. Това е същевременно краят и началото на нещо ново и вълнуващо. Именно затова е толкова специален този ден. 

Трепетната подготовка със сигурност тече и наближава моментът за отпразнуване на дългоочакваното завършване и за всички страхотни приключения след него. 

Точно затова в търговска верига ЗОРА сме ви приготвили много интересни и разнообразни предложения, които ще ви помогнат да се подготвите както за самия ден, така и ще са ви нужни след него.

Изглеждайте безупречно с уредите за персонална грижа

Днес не само дамите са суетната половинка, която държи на перфектния външен вид. Мъжете също се стремят да изглеждат безупречно, особено когато става въпрос за специални поводи.

За прическа като след фризьор. . .

За дамите перфектно оформената коса е задължителна. Затова и за тях предлагаме сешоари, преси и маши за коса, с които да оформите косата си по начина, по който искате.

Още по-хубавото е, че тези уреди със сигурност ще са ви необходими дори и след абитуриентския бал. А ето и много малка част от фантастичните ни предложения.

Маша за коса Dyson AIRWRAP HS01 COMPLETE IR/FU

Машата за коса на Dyson е иновативен продукт, с който можете лесно да стилизирате косата си. Мощният въздушен поток позволява да оформите желаната прическа, като изправите или накъдрите вашата коса с помощта на различните приставки, които са включени в комплекта.

Маша за коса Philips BHB876/00

За перфектните къдрици ви предлагаме страхотни модели маши за коса. Сред тях е и моделът на Philips BHB876/00. Машата за коса се отличава с интелигентна система за къдрене, възможност за стилизиране на два пъти повече коса наведнъж и богат набор от комбинации и настройки.

Нещо повече, уредът притежава керамично покритие и съдържание на кератин, което предпазва косата и определено ще я направи да изглежда като след фризьор.

Преса за коса Philips HP8374/00 Moisture Protect

Сред топ предложенията ни е и пресата за коса на Philips. С нея освен да изправяте вашата коса, можете и да си правите къдрици. А това, с което моделът HP8374/00 Moisture Protect се отличава, е технологията MoistureProtect, която се адаптира според косата и контролира температурата, така че да запази естествената хидратация на косата.

А йонната грижа, титаниевите плочи и удобният цифров светодиоден дисплей са бонус, който превръща пресата в перфектния уред за стилизиране на косата за абитуриентския бал, но и не само.

Сешоар Philips BHD827/00 PRESTIGE SenseIQ

Изборът на сешоар е ключов фактор в грижата за вашата коса, затова и не бива да се пренебрегва. Сред актуалните ни предложения е Philips BHD827/00 PRESTIGE SenseIQ.

Технологията SenseIQ цели да измери температурата на косата и да регулира топлината с изключителна прецизност, така че да предпази косата от прекалено затопляне и изсушаване. Сешоарът притежава интелигентни цифрови програми, като запазва хидратацията на косата до 95%, подхранвайки я с йони.

А кои са специалните предложения за него?

Тримерът и машинката за бръснене са сред задължителните аксесоари за мъже, който ще ви е нужен помощник дори и след бала. С тяхна помощ лесно и удобно можете да подстрижете, оформите и да очертаете брадата и косата.

В търговска верига ЗОРА сме ви приготвили наистина разнообразни предложения, а част от тях са:

Тример Philips MG5720/15

Моделът е подходящ за лице и коса. Притежава 9 инструмента, с които прецизно да оформите както вашата брада, така и косата. Самонаточващите се ножове позволяват гладко и равномерно бръснене и подстригване. Наред с това продуктът е водоустойчив и издържа до 80 минути в режим на работа.

Машинка за подстригване Philips HC7460/15

С помощта на моторизираните гребени можете да постигнете прецизни резултати на подстригване. Машинката за подстригване на Philips се отличава с до 120 минути безжична работа, 60 настройки на дължината и ножчета от неръждаема стомана.

За гладка като коприна кожа . . .

За дамите и мъжете сме подготвили и разнообразие от фотоепилатори и стандартни епилатори. Фотоепилаторите Philips Lumea ще ви помогнат да си осигурите трайно обезкосмяване, благодарение на което ще се радвате на гладка кожа до 6 месеца.

Това, по което моделите фотоепилатори се различават, е главно броят импулси, който показва какъв ще е живота на уреда. Колкото повече са импулсите, толкова по-дълъг е животът на уреда, като средният такъв е около 10 години.

Освен това всеки един от моделите може да притежава различен брой и типове приставки, предназначени за тяло, бикини зона, подмишници и лице, както и това дали разполагат с безжична работа. А това кой модел да изберете е въпрос на лични нужди, предпочитания и определен бюджет.

От друга страна са класическите епилатори, които също са предпочитан вариант за епилация. От по-базови модели до усъвършенствани технологии за сухо и мокро епилиране и допълнителни аксесоари, които помагат да се сдобиете със сияйна кожа. А малка част от предложенията ни към вас са:

  • Фотоепилатор Philips BRI958/00 Lumea - генерира 450 000 импулса и притежава четири различни приставки за тяло, лице, бикини зона и подмишници;
  • Фотоепилатор Philips SC1998/00 Lumea - моделът генерира 250 000 импулса и разполага с две приставки за тяло и лице;
  • Епилатор Braun SE 5885 - модел, който разполага с две степени на работа и е в комплект с приставка за бръснене, четка за почистване и ексфолиране на кожата;
  • Епилатор Philips BRE285/00 - моделът е перфектен за крака и чувствителни зони, като в комплекта са включени бръснеща глава, глава и гребен за подстригване, капаче за масажиране, както и ръкавица за ексфолиране.

За сияйна усмивка . . .

Красивата усмивка е перфектният аксесоар, който всеки от нас може да носи. Именно затова е важно да се грижим по най-добрия начин за нея. За целта сме ви приготвили и няколко страхотни модела електрически четки за зъби, които ще се погрижат за здрави и бели зъби:

Бъди Smart, дори и след абитуриентския бал

За всички, които обичат практичните покупки и предпочитат по-интересни джаджи, то има по нещо и за вас.

За тези, които не искат да губят връзка с любимите хора . . .

Сега е перфектният момент да се сдобиете с желания смартфон или смарт часовник. Така винаги ще имате връзка със семейството и приятели.

Малка част от моделите смартфони, които ви предлагаме, са:

А сред смарт часовниците част от предложенията ни са:

Продукти, с които следването ще бъде по-забавно и интересно

Ако с нетърпение очаквате да започне първата година в университета или колежа, то сме приготвили продукти, от които със сигурност се нуждаете. Сред предложенията ни са:

И още специални предложения . . .

Сдобийте се с продукти за забавление у дома и навън с приятели, като изберeте:

Е, готови ли сте за големия ден, а и за приключенията след него? А ако търсите подарък за абитуриент, то със сигурност нашите предложения биха били перфектният избор и нещото, на което сме уверени, че всеки би се зарадвал.

Остави коментар

Новини

НОВИНИ

Приготви се за най-страхотния абитуриентски бал

Приготви се за най-страхотния абитуриентски бал - Търговска верига ЗОРА

Месец май е времето на абитуриентските балове - един от най-запомнящите се моменти в живота на всеки от нас. Това е същевременно краят и началото на нещо н Месец май е времето на абитуриентските балове - един от най-запомнящите се моменти в живота на всеки от нас. Това е същевременно краят и началото на нещо н 2022-05-11T12:20:58+03:00 Приготви се за най-страхотния абитуриентски бал

<p><span style="font-weight: 400;">Месец май е времето на абитуриентските балове - един от най-запомнящите се моменти в живота на всеки от нас. Това е същевременно краят и началото на нещо ново и вълнуващо. Именно затова е толкова специален този ден.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Трепетната подготовка със сигурност тече и наближава моментът за отпразнуване на дългоочакваното завършване и за всички страхотни приключения след него.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Точно затова в търговска верига ЗОРА сме ви приготвили много интересни и разнообразни предложения, които ще ви помогнат да се подготвите както за самия ден, така и ще са ви нужни след него.</span></p> <h2><b>Изглеждайте безупречно с уредите за персонална грижа</b></h2> <p><span style="font-weight: 400;">Днес не само дамите са суетната половинка, която държи на перфектния външен вид. Мъжете също се стремят да изглеждат безупречно, особено когато става въпрос за специални поводи.</span></p> <h3><b>За прическа като след фризьор. . .</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">За дамите перфектно оформената коса е задължителна. Затова и за тях предлагаме сешоари, преси и маши за коса, с които да оформите косата си по начина, по който искате.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Още по-хубавото е, че тези уреди със сигурност ще са ви необходими дори и след абитуриентския бал. А ето и много малка част от фантастичните ни предложения.</span></p> <h4><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://zora.bg/product/airwrap-hs01-complete-irfu" target="_blank" rel="noopener" title="Виж маша за коса Dyson AIRWRAP HS01 COMPLETE IR/FU"><span style="text-decoration: underline;"><b>Маша за коса Dyson AIRWRAP HS01 COMPLETE IR/FU</b></span></a></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Машата за коса на Dyson е иновативен продукт, с който можете лесно да стилизирате косата си. Мощният въздушен поток позволява да оформите желаната прическа, като изправите или накъдрите вашата коса с помощта на различните приставки, които са включени в комплекта.</span></p> <h4><span style="text-decoration: underline; font-size: 10pt;"><a href="https://zora.bg/product/bhb87600" target="_blank" rel="noopener" title="Виж маша за коса Philips BHB876/00"><b>Маша за коса Philips BHB876/00</b></a></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">За перфектните къдрици ви предлагаме страхотни модели маши за коса. Сред тях е и моделът на Philips BHB876/00. Машата за коса се отличава с интелигентна система за къдрене, възможност за стилизиране на два пъти повече коса наведнъж и богат набор от комбинации и настройки.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Нещо повече, уредът притежава керамично покритие и съдържание на кератин, което предпазва косата и определено ще я направи да изглежда като след фризьор.</span></p> <h4><span style="text-decoration: underline; font-size: 10pt;"><a href="https://zora.bg/product/hp837400" target="_blank" rel="noopener" title="Към преса за коса Philips HP8374/00 Moisture Protect"><b>Преса за коса Philips HP8374/00 Moisture Protect</b></a></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Сред топ предложенията ни е и пресата за коса на Philips. С нея освен да изправяте вашата коса, можете и да си правите къдрици. А това, с което моделът HP8374/00 Moisture Protect се отличава, е технологията MoistureProtect, която се адаптира според косата и контролира температурата, така че да запази естествената хидратация на косата.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">А йонната грижа, титаниевите плочи и удобният цифров светодиоден дисплей са бонус, който превръща пресата в перфектния уред за стилизиране на косата за абитуриентския бал, но и не само.</span></p> <h4><span style="text-decoration: underline; font-size: 10pt;"><a href="https://zora.bg/product/bhd82700" target="_blank" rel="noopener" title="Към сешоар Philips BHD827/00 PRESTIGE SenseIQ"><b>Сешоар Philips BHD827/00 PRESTIGE SenseIQ</b></a></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Изборът на сешоар е ключов фактор в грижата за вашата коса, затова и не бива да се пренебрегва. Сред актуалните ни предложения е Philips BHD827/00 PRESTIGE SenseIQ.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Технологията SenseIQ цели да измери температурата на косата и да регулира топлината с изключителна прецизност, така че да предпази косата от прекалено затопляне и изсушаване. Сешоарът притежава интелигентни цифрови програми, като запазва хидратацията на косата до 95%, подхранвайки я с йони.</span></p> <h3><b>А кои са специалните предложения за него?</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Тримерът и машинката за бръснене са сред задължителните аксесоари за мъже, който ще ви е нужен помощник дори и след бала. С тяхна помощ лесно и удобно можете да подстрижете, оформите и да очертаете брадата и косата.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">В търговска верига ЗОРА сме ви приготвили наистина разнообразни предложения, а част от тях са:</span></p> <h4><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://zora.bg/product/mg572015-1" target="_blank" rel="noopener" title="Виж тример Philips MG5720/15"><span style="text-decoration: underline;"><b>Тример Philips MG5720/15</b></span></a></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Моделът е подходящ за лице и коса. Притежава 9 инструмента, с които прецизно да оформите както вашата брада, така и косата. Самонаточващите се ножове позволяват гладко и равномерно бръснене и подстригване. Наред с това продуктът е водоустойчив и издържа до 80 минути в режим на работа.</span></p> <h4><span style="text-decoration: underline; font-size: 10pt;"><a href="https://zora.bg/product/hc746015" target="_blank" rel="noopener" title="Машинка за подстригване Philips HC7460/15"><b>Машинка за подстригване Philips HC7460/15</b></a></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">С помощта на моторизираните гребени можете да постигнете прецизни резултати на подстригване. Машинката за подстригване на Philips се отличава с до 120 минути безжична работа, 60 настройки на дължината и ножчета от неръждаема стомана.</span></p> <h3><b>За гладка като коприна кожа . . .</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">За дамите и мъжете сме подготвили и разнообразие от фотоепилатори и стандартни епилатори. Фотоепилаторите Philips Lumea ще ви помогнат да си осигурите трайно обезкосмяване, благодарение на което ще се радвате на гладка кожа до 6 месеца.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Това, по което моделите фотоепилатори се различават, е главно броят импулси, който показва какъв ще е живота на уреда. Колкото повече са импулсите, толкова по-дълъг е животът на уреда, като средният такъв е около 10 години.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Освен това всеки един от моделите може да притежава различен брой и типове приставки, предназначени за </span><i><span style="font-weight: 400;">тяло, бикини зона, подмишници и лице</span></i><span style="font-weight: 400;">, както и това дали разполагат с безжична работа. А това кой модел да изберете е въпрос на лични нужди, предпочитания и определен бюджет.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">От друга страна са класическите епилатори, които също са предпочитан вариант за епилация. От по-базови модели до усъвършенствани технологии за сухо и мокро епилиране и допълнителни аксесоари, които помагат да се сдобиете със сияйна кожа. А малка част от предложенията ни към вас са:</span></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><a href="https://zora.bg/product/bri95800" target="_blank" rel="noopener" title="Към фотоепилатор Philips BRI958/00 Lumea"><span style="text-decoration: underline;"><strong><i>Фотоепилатор Philips BRI958/00 Lumea</i></strong></span></a><span style="font-weight: 400;"> - генерира 450 000 импулса и притежава четири различни приставки за тяло, лице, бикини зона и подмишници;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><a href="https://zora.bg/product/sc199800" title="Фотоепилатор Philips SC1998/00 Lumea" target="_blank" rel="noopener"><strong><span style="text-decoration: underline;"><i>Фотоепилатор Philips SC1998/00 Lumea</i></span></strong></a><span style="font-weight: 400;"> - моделът генерира 250 000 импулса и разполага с две приставки за тяло и лице;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><a href="https://zora.bg/product/se-5885" target="_blank" rel="noopener" title="Епилатор Braun SE 5885"><strong><span style="text-decoration: underline;"><i>Епилатор Braun SE 5885</i></span></strong></a><span style="font-weight: 400;"> - модел, който разполага с две степени на работа и е в комплект с приставка за бръснене, четка за почистване и ексфолиране на кожата;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><a href="https://zora.bg/product/bre28500" target="_blank" rel="noopener" title="Епилатор Philips BRE285/00"><strong><span style="text-decoration: underline;"><i>Епилатор Philips BRE285/00</i></span></strong></a><span style="font-weight: 400;"> - моделът е перфектен за крака и чувствителни зони, като в комплекта са включени бръснеща глава, глава и гребен за подстригване, капаче за масажиране, както и ръкавица за ексфолиране.</span></li> </ul> <h3><b>За сияйна усмивка . . .</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Красивата усмивка е перфектният аксесоар, който всеки от нас може да носи. Именно затова е важно да се грижим по най-добрия начин за нея. За целта сме ви приготвили и няколко страхотни модела електрически четки за зъби, които ще се погрижат за здрави и бели зъби:</span></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;"><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zora.bg/product/hx680035" target="_blank" rel="noopener" title="Електрическа четка за зъби Philips HX6800/35 Sonicare">Електрическа четка за зъби Philips HX6800/35 Sonicare</a></strong></span> - комплектът включва две четки с вграден сензор за натиск, един режим на почистване и звукова технология Sonicare;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;"><a href="https://zora.bg/product/hx380631-zben-dush" target="_blank" rel="noopener" title="Зъбен душ Philips HX3806/31 Sonicare"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Зъбен душ Philips HX3806/31 Sonicare</strong></span></a> се отличава с технологията QuadStream за по-добро почистване и импулсни вълни, които ви насочват.</span></li> </ul> <h2><b>Бъди Smart, дори и след абитуриентския бал</b></h2> <p><span style="font-weight: 400;">За всички, които обичат практичните покупки и предпочитат по-интересни джаджи, то има по нещо и за вас.</span></p> <h3><b>За тези, които не искат да губят връзка с любимите хора . . .</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Сега е перфектният момент да се сдобиете с желания смартфон или смарт часовник. Така винаги ще имате връзка със семейството и приятели.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Малка част от моделите смартфони, които ви предлагаме, са:</span></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><a href="https://zora.bg/search?vendors=poco&amp;query=m4" target="_blank" rel="noopener" title="Смартфон POCO M4 PRO 5G"><span style="text-decoration: underline;"><strong>POCO M4 PRO 5G</strong></span></a></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><a href="https://zora.bg/search?vendors=samsung&amp;query=A53" target="_blank" rel="noopener" title="Смартфон Samsung GALAXY A53 5G "><span style="text-decoration: underline;"><strong>Samsung GALAXY A53 5G</strong></span></a></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;"><strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/search?vendors=Xiaomi&amp;query=note" target="_blank" rel="noopener">Xiaomi REDMI NOTE 11</a></span></strong> и още много други.</span></li> </ul> <p><span style="font-weight: 400;">А сред смарт часовниците част от предложенията ни са:</span></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/search?vendors=samsung&amp;query=watch" target="_blank" rel="noopener" title="Към Samsung GALAXY WATCH 4 и други модели.">Samsung GALAXY WATCH 4</a></span></strong></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><a href="https://zora.bg/search?vendors=huawei&amp;query=FIT" target="_blank" rel="noopener" title="Huawei WATCH FIT MINI FROSTY и други"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Huawei WATCH FIT MINI FROSTY</strong></span></a></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zora.bg/search?vendors=apple&amp;query=watch" target="_blank" rel="noopener" title="Смарт часовник Apple Watch 7 и разновидности.">Apple Watch 7</a></strong></span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><a href="https://zora.bg/search?vendors=Xiaomi&amp;query=S1" target="_blank" rel="noopener" title="Xiaomi MI WATCH S1 ACTIVE GL"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Xiaomi MI WATCH S1 ACTIVE GL</strong></span></a></li> </ul> <h3><b>Продукти, с които следването ще бъде по-забавно и интересно</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Ако с нетърпение очаквате да започне първата година в университета или колежа, то сме приготвили продукти, от които със сигурност се нуждаете. Сред предложенията ни са:</span></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><a href="https://zora.bg/product/15s-eq2015nu-437l5ea-1560-512gb-ssd-8-amd-radeon-graphics-amd-ryzen-3-5300u-qaud-core-windows" target="_blank" rel="noopener" title="Ноутбук HP 15S-EQ2015NU 437L5EA"><strong><span style="text-decoration: underline;">Ноутбук HP 15S-EQ2015NU 437L5EA</span></strong></a></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><a href="https://zora.bg/product/aspire-5-a515-44-r0sq-nxhw7ex001-1560-512gb-ssd-8-amd-radeon-graphics-amd-ryzen-5-4500u-hexa-core-bez-os" target="_blank" rel="noopener" title="Ноутбук ACER ASPIRE 5 A515-44-R0SQ NX.HW7EX.001"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Ноутбук ACER ASPIRE 5 A515-44-R0SQ NX.HW7EX.001</strong></span></a></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/search?vendors=samsmung&amp;query=tab" target="_blank" rel="noopener" title="Виж всички модели.">Таблет Samsung GALAXY TAB A8</a></span></strong></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;"><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zora.bg/product/ideapad-gaming-3-82k2005sbm-1560-16-1tb-ssd-amd-ryzen-5-5600h-hexa-core-nvidia-geforce-rtx-3050-ti-4gb-gddr6-bez-os" title="Ноутбук Lenovo IDEAPAD GAMING 3">Ноутбук Lenovo IDEAPAD GAMING 3</a></strong></span>- перфектен не само за учене, но и за любителите на гейминга</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zora.bg/search?vendors=lenovo&amp;query=P11" target="_blank" rel="noopener" title="Виж всички разноводности.">Таблет Lenovo P11</a></strong></span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zora.bg/product/deskjet-3762-t8x23b" target="_blank" rel="noopener" title="Мастиленоструен принтер HP DESKJET 3762 T8X23B">Мастиленоструен принтер HP DESKJET 3762 T8X23B</a></strong></span></li> </ul> <p><span style="font-size: 14pt;"><b>И още специални предложения . . .</b></span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Сдобийте се с продукти за забавление у дома и навън с приятели, като изберeте:</span></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;"><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zora.bg/product/switch-oled-white" target="_blank" rel="noopener" title="Конзола Nintendo Switch OLED White">Конзола Nintendo Switch OLED White</a></strong></span> за повече забавни моменти, където и да се намирате;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;"><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zora.bg/product/gaming-fighter-6600" target="_blank" rel="noopener" title="Компютър POWERCOLOR GAMING FIGHTER 6600 ">Компютър POWERCOLOR GAMING FIGHTER 6600</a></strong></span>&nbsp;за геймърите, които не обичат да правят компромис по време на игра;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;"><a href="https://zora.bg/product/mavic-mini-ii-combo?utm_source=site_search" target="_blank" rel="noopener" title="Дрон dji Mavic Mini II Combo"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Дрон dji Mavic Mini II Combo</strong></span></a> за създаване на ефектни кадри;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;"><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zora.bg/product/hero-10-black-chdhx-101-rw" target="_blank" rel="noopener" title="Камера GoPro HERO 10 BLACK CHDHX-101-RW">Камера GoPro HERO 10 BLACK CHDHX-101-RW</a></strong></span> за запечатване на екстремни и забавни моменти;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;"><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zora.bg/product/mi-1s-eu?utm_source=site_search" target="_blank" rel="noopener" title="Към скутер/тротинетка Xiaomi Mi 1S">Електрически скутер/тротинетка Xiaomi Mi 1S</a></strong></span>, за да стигнете до всяка желана точка в градски условия бързо и лесно.</span></li> </ul> <p></p> <p><span style="font-weight: 400;">Е, готови ли сте за големия ден, а и за приключенията след него? А ако търсите подарък за абитуриент, то със сигурност нашите предложения биха били перфектният избор и нещото, на което сме уверени, че всеки би се зарадвал.</span></p>

Сравнение на продукти