Новини

По Коледа се случват чудеса

По Коледа се случват чудеса

И чудесни магазини!

В най-вълшебното време от годината, посветено на домашния уют и любовта, ЗОРА открива  втория  си магазин в Пловдив.

От 20 декември на площ от  1000 квадратни метра жителите и гостите на града ще могат да намерят огромно разнообразие от стоки на водещи световни производители. Ще има и специални предложения и отстъпки, посветени на откриването,   валидни до 23 декември. Всички любители на техниката ще могат да се запознаят с офертите  и в брошурата, специално посветена на събитието.

С новия си магазин ЗОРА остава вярна на стремежа си не просто да се развива, а да предлага пълноценни изживявания на клиентите си. В Пловдив новото си работно място ще открият 20 човека, а веригата ще инвестира в тяхната квалификация с цел осигуряване на професионалното им развитие и повишаване качеството на обслужване.

ЗОРА пожелава на всички топли семейни празници и напомня: домът е най-уютен, когато е пълен не само с техника, а и с любов.

Заповядайте в чудесния нов магазин ЗОРА в Пловдив на бул. България 115А  на 20 декември в 10 часа и зарадвайте близките си!

 

 

Остави коментар

Откриване на нови и реновирани Магазини ЗОРА

Магазини - Търговска верига ЗОРА

По Коледа се случват чудеса

ПО КОЛЕДА СЕ СЛУЧВАТ ЧУДЕСА | ЗОРА

И чудесни магазини!В най-вълшебното време от годината, посветено на домашния уют и любовта, ЗОРА открива  втория  си магазин в Пловдив.От 20 декември на И чудесни магазини!В най-вълшебното време от годината, посветено на домашния уют и любовта, ЗОРА открива  втория  си магазин в Пловдив.От 20 декември на 2022-06-15T15:58:23+03:00 По Коледа се случват чудеса

<p>И чудесни магазини!</p> <p>В най-вълшебното време от годината, посветено на домашния уют и любовта, ЗОРА открива&nbsp; втория&nbsp; си магазин в Пловдив.</p> <p>От 20 декември на площ от&nbsp; 1000 квадратни метра жителите и гостите на града ще могат да намерят огромно разнообразие от стоки на водещи световни производители. Ще има и специални предложения и отстъпки, посветени на откриването,&nbsp;&nbsp; валидни до 23 декември. Всички любители на техниката ще могат да се запознаят с офертите&nbsp; и в брошурата, специално посветена на събитието.</p> <p>С новия си магазин ЗОРА остава вярна на стремежа си не просто да се развива, а да предлага пълноценни изживявания на клиентите си. В Пловдив новото си работно място ще открият 20 човека, а веригата ще инвестира в тяхната квалификация с цел осигуряване на професионалното им развитие и повишаване качеството на обслужване.</p> <p>ЗОРА пожелава на всички топли семейни празници и напомня: домът е най-уютен, когато е пълен не само с техника, а и с любов.</p> <p>Заповядайте в чудесния нов магазин ЗОРА в Пловдив на бул. България 115А &nbsp;на 20 декември в 10 часа и зарадвайте близките си!</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>