Новини

Отборът на ЗОРА спечели ПРЕСТИЖ  мача на звездите

Отборът на ЗОРА спечели ПРЕСТИЖ мача на звездите

На 21 април се проведе поредното 16-то издание на баскетболен  “Престиж Мач на звездите” 2019 година, за първи път  беше  в град, в който няма  отбор от елитната баскетболна дивизия – Шумен.
Във финалния двубой   играха  отборите на Зора и  Златна Добруджа. Зрителите в зала Арена Шумен станаха свидетели на невероятни забивки и красиви изпълнения. През втората четвърт баскетболистите и от двата отбора  продължиха  да залагат  на атрактивни  изпълнения, с голям хъс за победа.
За тима на ЗОРА няколко майсторски  изпълнения  вдигнаха цялата зала на  крака и независимо от  силната  игра на Златна Добруджа,  отбора на ЗОРА постигна заслужена победа.

Остави коментар

Блог

Блог

Отборът на ЗОРА спечели ПРЕСТИЖ мача на звездите

Отборът на ЗОРА спечели ПРЕСТИЖ мача на звездите

На 21 април се проведе поредното 16-то издание на баскетболен  “Престиж Мач на звездите” 2019 година, за първи път  беше  в град, в който няма  отбор от ел На 21 април се проведе поредното 16-то издание на баскетболен  “Престиж Мач на звездите” 2019 година, за първи път  беше  в град, в който няма  отбор от ел 2019-04-23T09:42:00+03:00 Отборът на ЗОРА спечели ПРЕСТИЖ  мача на звездите

<p>На 21 април се проведе поредното 16-то издание на баскетболен &nbsp;&ldquo;Престиж Мач на звездите&rdquo; 2019 година, за първи път&nbsp; беше&nbsp; в град, в който няма&nbsp; отбор от елитната баскетболна дивизия &ndash; Шумен. <br />Във финалния двубой&nbsp;&nbsp; играха&nbsp; отборите на Зора и &nbsp;Златна Добруджа. Зрителите в зала Арена Шумен станаха свидетели на невероятни забивки и красиви изпълнения. През втората четвърт баскетболистите и от двата отбора&nbsp; продължиха&nbsp; да залагат&nbsp; на атрактивни&nbsp; изпълнения, с голям хъс за победа.<br />За тима на ЗОРА няколко майсторски&nbsp; изпълнения&nbsp; вдигнаха цялата зала на&nbsp; крака и независимо от&nbsp; силната&nbsp; игра на Златна Добруджа,&nbsp; отбора на ЗОРА постигна заслужена победа.</p>

Сравнение на продукти