Новини

iPhone 15 вече в ЗОРА!

iPhone 15 вече в ЗОРА!

Сигурни сме, че всички фенове на технологиите се вълнуват също колкото нас от новината за новия iPhone 15. Търговска Верига ЗОРА ще стартира предварителната продажбата на най-новият модел смартфон от Apple на 15.09.2023 g.

След успешното представяне на iPhone 14,  iPhone 15 ще предложи още повече технология и иновации. Основни акценти са рамката от титаниева сплав, както и новия Action бутон. Акцент е и подобрената камера, която обещава още по-високо качество на снимките и видеозаписите.

Също така, iPhone 15  разполага с по-мощен процесор, който ще осигури бърза и ефективна работа на устройството. Издръжливост на батерията също е подобрена, което е важно за всеки потребител, който използва своя смартфон през целия ден.

Вече можеш да разгледаш цялата гама на iPhone 15 на сайта ни.

Бъди един от първите, които ще се сдобият с iPhone 15!

Остави коментар

Новини

НОВИНИ - Търговска верига ЗОРА

iPhone 15 вече в ЗОРА!

Очаквайте iPhone 15 в ЗОРА!

Сигурни сме, че всички фенове на технологиите се вълнуват също колкото нас от новината за новия iPhone 15. Търговска Верига ЗОРА скоро ще стартира продажба Сигурни сме, че всички фенове на технологиите се вълнуват също колкото нас от новината за новия iPhone 15. Търговска Верига ЗОРА скоро ще стартира продажба 2023-09-18T16:43:07+03:00 iPhone 15 вече в ЗОРА!

<p><span style="font-weight: 400;">Сигурни сме, че всички фенове на технологиите се вълнуват също колкото нас от новината за <a href="https://zora.bg/page/iphone-15"><span style="text-decoration: underline;"><strong>новия iPhone 15</strong></span></a>. Търговска Верига ЗОРА ще стартира предварителната продажбата на най-новият модел смартфон от Apple на 15.09.2023 g.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">След успешното представяне на iPhone 14,&nbsp; iPhone 15 ще предложи още повече технология и иновации. Основни акценти са рамката от титаниева сплав, както и новия Action бутон. Акцент е и подобрената камера, която обещава още по-високо качество на снимките и видеозаписите.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Също така, <strong>iPhone 15</strong>&nbsp; разполага с по-мощен процесор, който ще осигури бърза и ефективна работа на устройството. Издръжливост на батерията също е подобрена, което е важно за всеки потребител, който използва своя смартфон през целия ден.</span></p> <p><strong><a href="https://zora.bg/page/iphone-15">Вече можеш да разгледаш цялата гама на iPhone 15 на сайта ни</a>.</strong></p> <p><span style="font-weight: 400;">Бъди един от първите, които ще се сдобият с iPhone 15!</span></p>

Сравнение на продукти