Новини

Марките телевизори, които ще направят Европейското по футбол още по-вълнуващо

Марките телевизори, които ще направят Европейското по футбол още по-вълнуващо

А вие готови ли сте за Европейското по футбол 2021? След като миналата година го отмениха, то тази определено ще е по-вълнуващо. И да, цялото усещане от тази велика игра, вкараните голове, емоцията от сблъсъка между нациите, адреналинът, който се усеща между феновете и футболистите и още много други неща правят тази игра изключително красива.

Но днес няма да обсъждаме самата игра, нито ще правим прогнози. По-скоро ще ви представим топ марките телевизори, които си струва точно сега да купите. Защо ли? Защото ще направят играта още по-вълнуваща за вас като зрител. А какво по-хубаво от това?

Топ марки телевизори, които си струва да изберете

Не е тайна, че всяко видео съдържание става още по-вълнуващо, когато го гледате на по-голям екран и когато картината е по-качествена. Именно затова инвестицията в нов по-добър телевизор си струва, защото дори и когато свърши Европейското първенство по футбол, вие ще можете да се насладите на всичко, което пожелаете.

Но нека да разгледаме най-добрите предложения на телевизори, които наистина си заслужават тази година и то точно сега.

Samsung

Samsung е световен лидер на пазара, който се е доказал не само в производството на телевизори, но и на телефони и много други уреди за дома. Какво го прави специален?

Марката е запазила свой собствен почерк, а именно да бъде новаторска компания, която да предвижда бъдещето и да предлага на потребителите възможно най-доброто и най-новото

Освен това, се стреми да създава високо качество на продуктите и технологии, на които не може да се устои. Точно това я прави и толкова предпочитана.

Това, което ще ви предостави е свят с милиарди цветове, с които да получите изключително жива и наситена картина. Освен това ще ви примами със звуци, които не можете да подминете. Използвайки свои технологии и системи, марката ви предоставя високо качество на звука.

Samsung QE65QN90AATXXH

Това е един от най-новите модели, които ще откриете на пазара. Neo QLED телевизорите са най-доброто, което можете да получите през 2021 година. Те използват мощен процесор, който се грижи да обработи всеки кадър с максимално качество, така че да ви прати в друго измерение.

Samsung QE65Q90TATXXH

Телевизор, който ще ви предостави най-мощното 4K изживяване, особено когато става дума за Европейското по футбол. Това устройства използва Direct Full Array технологията, така че да се насладите на ултра дълбоки черни и чисти бели цветове.

Също така можете да гледате съдържанието, независимо къде стоите. А мощният интелигентен процесор се грижи да оптимизира качеството на картината, така че подобри максимално видео съдържанието.

Samsung QE43Q60AAUXXH

Телевизор с уникално тънък и стилен дизайн. Благодарение на технологията Quantum Dot получавате 100% обем на цветовете. Dual Led подчертава контраста, а Quantum HDR предоставя по-широк обхват на контраста, така че да получите кинематографичен мащаб.

Нещо повече, Adaptive Sound позволява звука да се настройва според видео съдържанието, което гледате, така че телевизорът да възпроизведе най-добрия звук.

Sony

Марката Sony е също водеща сред телевизорите. Тя е предпочитана от потребителите много преди да се появяват LED и OLED телевизорите

Това, с което се отличава е:

 • едно от най-добрите качества на картината;
 • най-качествения звук;
 • невероятен дизайн;
 • лесно дистанционно управление- позволяват бърз достъп до различни  приложения и имат вграден микрофон, така че лесно да управлявате телевизора с гласови команди;
 • ниска консумация на електроенергия;
 • изключително висока разделителна способност;
 • поддържат Google Assistant и Alexa, и още много други;

Sony XR65A83JAEP

Това е един от най-новите модели на Sony. Той ще ви предложи XR OLED контраст и много други технологии, с които да получите усъвършенствана дълбочина на цветовете, по-контрастна, по-детайлна и ясна картина.

Освен това, благодарение на BRAVIA XR процесора, телевизорът анализира и обработва данните, така че да предостави най-добрата 4K картина. А XR Motion ще направи гледането на Европейското по футбол и всяко по-бързо движещо се видео съдържание още по-добро.

Предлага и мащабиране на 3D съраунд, изключително качество на звука, дистанционно управление и още много други, които да ви предоставят най-вълнуващото преживяване.

Sony XR55A90JAEP

Този 55-инчов OLED телевизор използва XR Picture, XR Contrast, XR Colour и много други, така че да получите най-добрата картина. Както вече споменахме, телевизорите Sony предават наистина изключително ясни и живи цветове. Е, този телевизор е точно такъв.

С него получава 4K XR супер разделителна способност, изключителен звук, който няма как да подминете и още много други функции, на които е неизбежно да устоите.

LG

LG е марката лидер щом става дума за OLED телевизорите, но и не само. Ако сте решили точно такъв вид телевизор да си вземете, то LG ще ви предостави наистина най-доброто. Освен това, марката се е доказала в производството на висококачествени телевизори, които да ви предложат наистина най-добрата картина.

Един от моделите, които доказват качествата на марката LG е:

LG OLED55CX3LA

Този модел телевизор на LG  е уникален, защото използва самосветеща технология, така че да се насладите на най-дълбокото черно и на най-богатите и наситени цветове. Благодарение на процесора, устройството анализира видео съдържанието, така че да предостави изображение и звук, което да направят преживяването още по-уникално.

Критерии за предпочитания - защо точно те?

Smart телевизори 

Едни от най-предпочитаните модели са именно Smart телевизорите. Те имат своя собствена операционна система, което ви позволява да сърфирате в интернет, да играете онлайн игри и да използвате любими приложения като YouTube, Netflix, HBO Go и още много други.

OLED и QLED

Сред всички възможно видове телевизори QLED и OLED телевизорите си остават едни от най-търсените и предпочитани. И това не изненада за нас. Те са най-доброто, което можете да получите.

Този вид телевизори ви предоставят най-контрастните, ярки и изключително живи цветове, така че да получите най-реалистичната и най-детайлна картина. А това няма ли да направи Европейското по футбол още по-вълнуващо, сякаш сте на терена?

4K и 8K за максимална наслада от играта

Европейското по футбол е зрелище, което не всеки ден се вижда. Точно затова и телевизорът трябва да се представи на ниво. В тази връзка 4K телевизорите са най-доброто, което можете да откриете на пазара.

Разбира се, 8K са последна иновация и се очертава да надминат всякакви очаквания, така че да получите нещо, което никога досега не сте и виждали. Но все още няма съдържание, което да успее да покрие високите изисквания на резолюцията.

Технологиите, без които не може

Какво е телевизорът, ако не поговорим и за неговите технологии и всичко онова, което го прави толкова перфектен. Всъщност, те вече са безброй много и всяка марка предлага изключително разнообразие от такива, че е трудно да споделим за всички тях. Но е важно да кажем, че тяхната мисия е една - най-качествената картина и звук, които бихте могли да получите. 

Ето и малка част от най-добрите технологии сред телевизорите:

  • Quantum Dot - определено си струва вашият телевизор да притежава точно тази технология, която ще направи гледането на Европейското по футбол още по-невероятно. Тази технология предава милиарди цветни нюанса, които правят картината толкова невероятна и изключително жива;
  • Quantum Matrix Technology - целта на тази технология е да премахне всяко ненужно разсейване и да ви даде максимално точното съдържание, така че да се потопите в играта. Как? Като внимателно се грижи за прецизния контрол на светодиодите;

 • Dual LED - технология, която ще се погрижи за това да получите по-прецизен контраст, като оптимизира цветния тон на подсветката, за да може напълно да отговаря на видео съдържанието, което гледате;
 • Quantum Processor Lite 4K - процесор, който е толкова мощен, че успява да оптимизира качеството на звука според това, което гледате. А 4K технологията гарантира точната резолюция за любимото ви видео съдържание.

В какъв ценови диапазон?

Това каква ще е цената, зависи от  функциите и параметрите, които искате вашия телевизор да притежава. Днес на пазара можете да откриете изключителни модели, които са на страхотни цени, така че да получите най-доброто.

Разбира се, по-високият клас модели, които могат да ви предложат последните иновации сред телевизорите, са и много по-скъпи. Но това е напълно нормално, като се има предвид какво могат да ви предложат.

Едно е ясно, купуването на нов, по-голям  телевизор сега е нещо, което си струва. А и марките и модели телевизори, които споменахме, са само малка част от богатия избор, който имате.

По-важното е, че те са доказателството колко много си струва да заложите на нов телевизор, защото технологиите, които притежават всички те, ще ви изпратят в друга вселена. А и Европейското по футбол стремглаво наближава, така че не губете време.Остави коментар

Блог

Блог на фирма ЗОРА

Марките телевизори, които ще направят Европейското по футбол още по-вълнуващо

Направи Европейското по футбол още по-вълнуващо | Zora.bg

А вие готови ли сте за Европейското по футбол 2021? След като миналата година го отмениха, то тази определено ще е по-вълнуващо. И да, цялото усещане от та А вие готови ли сте за Европейското по футбол 2021? След като миналата година го отмениха, то тази определено ще е по-вълнуващо. И да, цялото усещане от та 2021-07-19T18:45:00+03:00 Марките телевизори, които ще направят Европейското по футбол още по-вълнуващо

<p>А вие готови ли сте за<strong> Европейското по футбол 2021</strong>? След като миналата година го отмениха, то тази определено ще е по-вълнуващо. И да, цялото усещане от тази велика игра, вкараните голове, емоцията от сблъсъка между нациите, адреналинът, който се усеща между <strong>феновете и футболистите</strong> и още много други неща правят тази игра изключително красива.</p> <p>Но днес няма да обсъждаме самата игра, нито ще правим прогнози. По-скоро ще ви представим топ марките телевизори, които си струва точно сега да купите. Защо ли? Защото ще направят играта още по-вълнуваща за вас като зрител. А какво по-хубаво от това?</p> <h2><b>Топ марки телевизори, които си струва да изберете</b></h2> <p><span style="font-weight: 400;">Не е тайна, че всяко видео съдържание става още по-вълнуващо, когато го гледате на </span><b>по-голям екран</b><span style="font-weight: 400;"> и когато </span><b>картината е по-качествена</b><span style="font-weight: 400;">. Именно затова инвестицията в нов по-добър телевизор си струва, защото дори и когато свърши </span><b>Европейското първенство по футбол</b><span style="font-weight: 400;">, вие ще можете да се насладите на всичко, което пожелаете.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Но нека да разгледаме </span><b>най-добрите предложения на телевизори</b><span style="font-weight: 400;">, които наистина си заслужават тази година и то точно сега.</span></p> <p></p> <h4><b>Samsung</b></h4> <p><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zora.bg/category/televizori?vendors=samsung&amp;vid=led-432095%2Cled-lcd&amp;utm_source=TV-euro&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site">Samsung е световен лидер на пазара</a></strong></span><span style="font-weight: 400;">, който се е доказал не само в производството на телевизори, но и на телефони и много други уреди за дома. Какво го прави специален?</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Марката е запазила </span><b>свой собствен почерк,</b><span style="font-weight: 400;"> а именно да бъде новаторска компания, която да предвижда бъдещето и да предлага на потребителите възможно </span><b>най-доброто и най-новото</b><span style="font-weight: 400;">.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Освен това, се стреми да създава високо качество на продуктите и технологии, на които не може да се устои. Точно това я прави и толкова </span><b>предпочитана</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Това, което ще ви предостави е </span><b>свят с милиарди цветове</b><span style="font-weight: 400;">, с които да получите изключително жива и наситена картина. Освен това ще ви примами със звуци, които не можете да подминете. Използвайки свои </span><b>технологии и системи</b><span style="font-weight: 400;">, марката ви предоставя</span><b> високо качество на звука</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <h4><a href="https://zora.bg/product/qe65qn90aatxxh?utm_source=TV-euro&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж телевизор Samsung QE65QN90AATXXH!"><span style="text-decoration: underline;"><b>Samsung QE65QN90AATXXH</b></span></a></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Това е един от </span><b>най-новите модели</b><span style="font-weight: 400;">, които ще откриете на пазара. </span><b>Neo QLED </b><span style="font-weight: 400;">телевизорите са най-доброто, което можете да получите през 2021 година. Те използват </span><b>мощен процесор</b><span style="font-weight: 400;">, който се грижи да обработи всеки кадър с максимално качество, така че да ви прати в друго измерение.</span></p> <h4><a href="https://zora.bg/product/qe65q90tatxxh-165-sm-3840x2160-uhd-4k-65-inch-qled-smart-tv-tizen?utm_source=TV-euro&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж телевизор Samsung QE65Q90TATXXH!"><b><i>Samsung QE65Q90TATXXH</i></b></a></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Телевизор, който ще ви предостави </span><b>най-мощното 4K изживяване</b><span style="font-weight: 400;">, особено когато става дума за Европейското по футбол. Това устройства използва </span><b>Direct Full Array технологията</b><span style="font-weight: 400;">, така че да се насладите на </span><i><span style="font-weight: 400;">ултра дълбоки черни и чисти бели цветове.</span></i></p> <p><span style="font-weight: 400;">Също така можете да гледате съдържанието, независимо къде стоите. А </span><b>мощният интелигентен процесор </b><span style="font-weight: 400;">се грижи да </span><b>оптимизира качеството на картината</b><span style="font-weight: 400;">, така че подобри максимално видео съдържанието.</span></p> <h4><a href="https://zora.bg/product/qe43q60aauxxh?utm_source=TV-euro&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж телевизор Samsung QE43Q60AAUXXH!"><span style="text-decoration: underline;"><b>Samsung QE43Q60AAUXXH</b></span></a></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Телевизор с уникално </span><b>тънък и стилен дизайн.</b><span style="font-weight: 400;"> Благодарение на технологията </span><b>Quantum Dot</b><span style="font-weight: 400;"> получавате 100% обем на цветовете. </span><b>Dual Led </b><span style="font-weight: 400;">подчертава контраста, а </span><b>Quantum HDR </b><span style="font-weight: 400;">предоставя по-широк обхват на контраста, така че да получите </span><b>кинематографичен мащаб</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Нещо повече, </span><b>Adaptive Sound</b><span style="font-weight: 400;"> позволява звука да се настройва според видео съдържанието, което гледате, така че телевизорът да възпроизведе най-добрия звук.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;"></span></p> <h4><b>Sony</b></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Марката Sony е също </span><b>водеща сред телевизорите</b><span style="font-weight: 400;">. Тя е предпочитана от потребителите много преди да се появяват </span><b>LED и </b><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/category/televizori?vid=oled&amp;utm_source=TV-euro&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site"><b>OLED телевизорите</b></a></span><span style="font-weight: 400;">.&nbsp;</span></p> <p><b>Това, с което се отличава е:</b></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">едно от най-добрите качества на картината;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">най-качествения звук;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">невероятен дизайн;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">лесно дистанционно управление- позволяват бърз достъп до различни&nbsp; приложения и имат вграден микрофон, така че лесно да управлявате телевизора с гласови команди;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">ниска консумация на електроенергия;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">изключително висока разделителна способност;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">поддържат Google Assistant и Alexa, и още много други;</span></li> </ul> <h4><a href="https://zora.bg/product/xr65a83jaep?utm_source=TV-euro&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж телевизор Sony XR65A83JAEP!"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Sony XR65A83JAEP</strong></span></a></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Това е един от най-новите </span><strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/category/televizori?vendors=sony&amp;vid=oled&amp;utm_source=TV-euro&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж всички модели телевизори SONY">модели на Sony</a></span></strong><span style="font-weight: 400;">. Той ще ви предложи </span><b>XR OLED контраст </b><span style="font-weight: 400;">и много други технологии, с които да получите усъвършенствана дълбочина на цветовете, </span><b>по-контрастна, по-детайлна и ясна картина</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Освен това, благодарение на </span><b>BRAVIA XR процесора</b><span style="font-weight: 400;">, телевизорът анализира и обработва данните, така че да предостави </span><b>най-добрата 4K картина</b><span style="font-weight: 400;">. А </span><b>XR Motion </b><span style="font-weight: 400;">ще направи гледането на Европейското по футбол и всяко по-бързо движещо се видео съдържание още по-добро.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Предлага и </span><b>мащабиране на 3D съраунд</b><span style="font-weight: 400;">, </span><b>изключително качество на звука</b><span style="font-weight: 400;">, </span><b>дистанционно управление </b><span style="font-weight: 400;">и още много други, които да ви предоставят най-вълнуващото преживяване.</span></p> <h4><a href="https://zora.bg/product/xr55a90jaep?utm_source=TV-euro&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж телевизор Sony XR55A90JAEP!"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Sony XR55A90JAEP</strong></span></a></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Този </span><b>55-инчов OLED </b><span style="font-weight: 400;">телевизор използва </span><b>XR Picture, XR Contrast, XR Colour</b><span style="font-weight: 400;"> и много други, така че да получите най-добрата картина. Както вече споменахме, телевизорите Sony предават наистина изключително ясни и живи цветове. Е, този телевизор е точно такъв.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">С него получава </span><b>4K XR супер разделителна способност</b><span style="font-weight: 400;">, изключителен звук, който няма как да подминете и още много други функции, на които е неизбежно да устоите.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;"></span></p> <h4><b>LG</b></h4> <p><strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/category/televizori?vendors=lg&amp;vid=oled&amp;utm_source=TV-euro&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" title="Виж всички модели телевизори LG.">LG е марката лидер</a></span></strong><b> щом става дума за OLED телевизорите</b><span style="font-weight: 400;">, но и не само. Ако сте решили точно такъв вид телевизор да си вземете, то LG ще ви предостави наистина най-доброто. Освен това, марката се е доказала в производството на висококачествени телевизори, които да ви предложат наистина най-добрата картина.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Един от моделите, които доказват качествата на марката LG е:</span></p> <h4><a href="https://zora.bg/product/oled55cx3la-139-sm-3840x2160-uhd-4k-55-inch-oled-smart-tv-web-os?utm_source=TV-euro&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж телевизор LG OLED55CX3LA!"><span style="text-decoration: underline;"><b>LG OLED55CX3LA</b></span></a></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Този модел телевизор на LG&nbsp; е уникален, защото използва </span><b>самосветеща технология</b><span style="font-weight: 400;">, така че да се насладите на </span><b>най-дълбокото черно и на най-богатите и наситени цветове</b><span style="font-weight: 400;">. Благодарение на процесора, устройството анализира видео съдържанието, така че да предостави изображение и звук, което да направят преживяването още по-уникално.</span></p> <h3><b>Критерии за предпочитания - защо точно те?</b></h3> <h4><a href="https://zora.bg/category/televizori?smart-tv=smart-tv-128089&amp;utm_source=TV-euro&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Виж всички Smart телевизори!"><span style="text-decoration: underline;"><b>Smart телевизори&nbsp;</b></span></a></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Едни от най-предпочитаните модели са именно Smart телевизорите. Те </span><b>имат своя собствена операционна система</b><span style="font-weight: 400;">, което ви позволява да сърфирате в интернет, да играете онлайн игри и да използвате любими приложения като </span><b>YouTube, Netflix, HBO Go</b> <b>и още много други</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <h4><b>OLED и QLED</b></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Сред всички възможно видове телевизори </span><b>QLED</b><span style="font-weight: 400;"> и </span><b>OLED</b><span style="font-weight: 400;"> телевизорите си остават едни от</span><b> най-търсените и предпочитани</b><span style="font-weight: 400;">. И това не изненада за нас. Те са най-доброто, което можете да получите.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Този вид телевизори ви предоставят най-контрастните, ярки и изключително живи цветове, така че да получите </span><b>най-реалистичната и най-детайлна картина</b><span style="font-weight: 400;">. А това няма ли да направи Европейското по футбол още по-вълнуващо, сякаш сте на терена?</span></p> <h4><b>4K и 8K за максимална наслада от играта</b></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Европейското по футбол е зрелище, което не всеки ден се вижда. Точно затова и телевизорът трябва да се представи на ниво. В тази връзка </span><b>4K телевизорите</b><span style="font-weight: 400;"> са </span><b>най-доброто,</b><span style="font-weight: 400;"> което можете да откриете на пазара.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Разбира се, </span><b>8K са последна иновация </b><span style="font-weight: 400;">и се очертава да надминат всякакви очаквания, така че да получите нещо, което никога досега не сте и виждали. Но все още няма съдържание, което да успее да покрие високите изисквания на резолюцията.</span></p> <h4><b>Технологиите, без които не може</b></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Какво е телевизорът, ако не поговорим и за неговите технологии и всичко онова, </span><b>което го прави толкова перфектен</b><span style="font-weight: 400;">. Всъщност, те вече са безброй много и всяка марка предлага изключително разнообразие от такива, че е трудно да споделим за всички тях. Но е важно да кажем, че тяхната мисия е една - </span><b>най-качествената картина и звук</b><span style="font-weight: 400;">, които бихте могли да получите.&nbsp;</span></p> <p><b>Ето и малка част от най-добрите технологии сред телевизорите:</b></p> <ul> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><b>Quantum Dot </b><span style="font-weight: 400;">- определено си струва вашият телевизор да притежава точно тази технология, която ще направи гледането на Европейското по футбол още по-невероятно. Тази технология предава милиарди цветни нюанса, които правят картината толкова невероятна и изключително жива;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><b>Quantum Matrix Technology </b><span style="font-weight: 400;">- целта на тази технология е да премахне всяко ненужно разсейване и да ви даде максимално точното съдържание, така че да се потопите в играта. Как? Като внимателно се грижи за прецизния контрол на светодиодите;</span></li> </ul> </ul> <p><b></b></p> <ul> <li aria-level="1"><b>Dual LED - <span style="font-weight: 400;">технология, която ще се погрижи за това да получите по-прецизен контраст, като оптимизира цветния тон на подсветката, за да може напълно да отговаря на видео съдържанието, което гледате;</span></b></li> </ul> <ul> <li aria-level="1">Quantum Processor Lite 4K<span style="font-weight: 400;"> - процесор, който е толкова мощен, че успява да оптимизира качеството на звука според това, което гледате. А 4K технологията гарантира точната резолюция за любимото ви видео съдържание.</span></li> </ul> <p></p> <h3><b>В какъв ценови диапазон?</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Това каква ще е цената, </span><b>зависи от&nbsp; функциите и параметрите</b><span style="font-weight: 400;">, които искате вашия телевизор да притежава. Днес на пазара можете да откриете изключителни модели, които са на</span><b> страхотни цени,</b><span style="font-weight: 400;"> така че да получите най-доброто.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Разбира се, </span><b>по-високият клас модели</b><span style="font-weight: 400;">, които могат да ви предложат последните иновации сред телевизорите, са и много по-скъпи. Но това е напълно нормално, като се има предвид какво могат да ви предложат.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Едно е ясно, купуването на нов, по-голям&nbsp; телевизор сега е нещо, което си струва. А и марките и модели телевизори, които споменахме, са само малка част от </span><b>богатия избор</b><span style="font-weight: 400;">, който имате.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">По-важното е, че те са доказателството колко много си струва да заложите на нов телевизор, защото технологиите, които притежават всички те, ще ви изпратят в друга вселена. А и </span><b>Европейското по футбол стремглаво наближава</b><span style="font-weight: 400;">, така че не губете време.</span></p> <p><br /><br /></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки