Новини

Идеи за покупка на бюджетни продукти до 100 лв

Идеи за покупка на бюджетни продукти до 100 лв

Често отлагаме покупката на даден продукт за дома, само защото си мислим, че за да получим качество, трябва да отделим голям бюджет, но не винаги е точно така. Има бюджетни продукти, които не отстъпват по качество на скъпите модели.

Можем ли да купим добър продукт на ниска цена?

Истината е, че не всичко качествено и хубаво струва много пари. Да, големите домакински уреди, като готварски печки, хладилници, перални и още много други, са доста по-скъпи. И при тях характерното е, че по-високият клас уреди с по-добри характеристики са с много по-висока цена и с тях компромиси не бива да се правят.

Но, от другата страна, има някои малки полезни уреди и аксесоари за дома, които са изключително бюджетни, а в същото време качествени. Това означава, че без да се налага да излизате от предвидения бюджет, можете да си купите страхотни придобивки за дома. А в някои случаи дори и да спестите.

Какво и къде можем да го открием?

Днес изборът на пазара е повече от богат. Всеки един производител на различните видове уреди и аксесоари се старае да произвежда качествени продукти, които да варират между нисък и висок клас.Това дава възможност на потребителите да намерят необходимия продукт спрямо техния бюджет.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където ще откриете богато разнообразие от качествени продукти на разнообразни цени. В това число ви гарантираме, че имаме страхотни бюджетни предложения за вас, които да са до 100 лв.

На пръв поглед изглежда трудно да се сетите за уреди и аксесоари, които да са чудесна покупка и на толкова добра цена. Но ви гарантираме, че ще откриете такива и може да се окаже, че са сред продуктите, от които имате нужда. 

И така, нека да разгледаме какво бихме могли да си купим в рамките на този бюджет.

Кафемашина

Лято или зима, независимо какво е времето навън, денят няма как да започне без сутрешна чаша ароматно кафе. Ако си мислите, че за да получите страхотно кафе, трябва да вложите много пари, то повярвайте ни, не е така.

Във верига магазини Зора ще откриете изключително бюджетни модели, с които да си приготвяте невероятно кафе за събуждане. По-голямата част от моделите до 100 лв са кафемашини, които използват капсули. Но повярвайте ни, качеството на кафето ще бъде повече от страхотно.

Прахосмукачка

Искате да си купите нова прахосмукачка? А може би вашата вече не почиства така, както преди години и все отлагате тази покупка. Е, няма за какво. Ние ви предлагаме изключително бюджетни модели прахосмукачки, които са повече от страхотни. И да, те са именно до около 100 лв бюджет.

Прахосмукачката е задължителен и необходим уред в дома на всеки. Тя се грижи за това да почиства праха от пода, а и по мебелите. И след като знаете, че можете да си набавите бюджетна прахосмукачка, то няма смисъл вече да отлагате.

Микровълнова фурна

Друг бюджетен домакински уред е микровълновата фурна.Ако разполагате с достатъчно място във вашата кухня, то инвестицията в този уред може да се окаже доста добра. Благодарение на микровълновата фурна можете много бързо и лесно да стоплите вода или готово ястие, само за няколко минути.

Освен това, голяма част от моделите разполагат с функцията за размразяване. Разбира се те няма да имат допълнителните функции като по-скъпите модели, но ако основната цел ви е да топлите и размразявате, те ще са ви напълно достатъчни.

Електрически четки за зъби

Персоналната грижа е също толкова важна и е хубаво да обръщаме внимание на себе си. В тази връзка електрическите четки са инвестиция, която определено си струва. За наша радост днес производителите предлагат изключително бюджетни модели, които са под 100 лв.

Сешоари

Едно специално предложение към дамите, а именно сешоарите за коса. Те са сред задължителния аксесоар на всяка жена, така че да стилизира своята коса по най-добрия начин. Хубавата новина е, че ще откриете страхотни модели, които са на изключително добри цени.

Вижте нашите бюджетни предложение до 100 лв

Малко по-горе споделихме някои уреди и продукти, които смятаме за добри бюджетни попадения. Но, за да ви уверим, че сред тях наистина има страхотни модели, е редно да бъдем малко по-конкретни. В тази връзка ви представяме някои препоръчани от нас модели уреди.

Електрическа четка Oral B D16.513

Този модел е от по-базовите четки за зъби, но е достатъчно добър за нуждите на всеки. Има един режим на работа и професионален таймер от 2 минути. А батерията и може да издържи до 5 дни, което е повече от страхотно.

Сешоар Philips BHD350/10

Страхотен сешоар с 6 степени на загряване, той притежава усъвършенствана функция за йонизиране и специална приставка ThermoProtect. Всичко това спомага за лесното оформяне на вашата прическа и поддържането на здрава и лъскава коса.

Вентилатор Finlux FSF-1666RC

Бюджетен модел с изключителни характеристики. Преди всичко ще кажем, че той има дистанционно управление, 7-часов таймер и е изключително мощен уред. Като допълнение има няколко режима на работа, включително и нощен режим. Всичко това го прави изключително добра инвестиция.

Кафемашина Krups NESCAFE® Dolce Gusto KP1A0131 PICCOLO XS WHITE

Що се отнася до кафемашините, този модел е малко бюджетно бижу, което ви гарантираме, че се погрижи за това да се събудите подобаващо, а именно с вкусно кафе. Моделът е компактен и с изключително красив дизайн.

Кафемашината работи със специално предназначени капсули, които са за приготвяне на класическо еспресо, капучино, горещ шоколад и още много други видове кафе. И още по-хубавото е, че можете да си приготвите и студени кофеинови напитки.

Прахосмукачка Crown VCJ-2080

Страхотен модел прахосмукачка на изключително добра цена. Дизайнът е елегантен и красив, но не и за сметка на нейните характеристики. Прахосмукачката разполага с 5-степенна филтърна система. Тя има HEPA филтър, който се справя с на 99% с праховите частици и бактериите и още един допълнителен пластмасов миещ се филтър.

Друго предимство на моделът прахосмукачка е металната телескопична тръба, автоматичното прибиране на кабела и неговата 5-метрова дължина, което позволява лесно да достигате всяко кътче във вашия дом.

Микровълнова фурна Crown CDMO-2070BL

Crown e марка, която предлага и много качествени, но и бюджетни модели. Това е един от нашите препоръчителни базови модели микровълнова фурна. Уредът има 6 степени на мощност, както и функцията за размразяване. Освен това, разполага със звуков сигнал, който ви уведомява, че уредът е приключил своята работа.

Диспенсер Crown CWD-1806W

Този диспенсър за вода е страхотно бюджетно предложение. Марката Crown се е доказала в качеството на предлаганите от нея уреди. Точно такъв е и този модел диспенсер.

Уредът се характеризира с електронно охлаждане и електронно затопляне, като температурата на студената вода варира между 8-15° C, а на топлата - 85-95° C.

Всички тези наши предложения са само малка част от богатия избор, а и има много други бюджетни домакински уреди. Оставяме на вас да разгледате и да се уверите сами.

Остави коментар

Избери правилния уред за теб

Избери правилния уред за теб

Идеи за покупка на бюджетни продукти до 100 лв

Идеи за покупка на бюджетни продукти до 100 лв | zora.bg

Често отлагаме покупката на даден продукт за дома, само защото си мислим, че за да получим качество, трябва да отделим голям бюджет, но не винаги е точно т Често отлагаме покупката на даден продукт за дома, само защото си мислим, че за да получим качество, трябва да отделим голям бюджет, но не винаги е точно т 2021-09-14T18:12:00+03:00 Идеи за покупка на бюджетни продукти до 100 лв

<p><span style="font-weight: 400;">Често отлагаме покупката на даден продукт за дома, само защото си мислим, че за да получим качество, трябва да отделим голям бюджет, но не винаги е точно така. Има </span><b>бюджетни продукти, които не отстъпват по качество на скъпите модели.</b></p> <h2><b>Можем ли да купим добър продукт на ниска цена?</b></h2> <p><span style="font-weight: 400;">Истината е, че </span><b>не всичко качествено и хубаво струва много пари</b><span style="font-weight: 400;">. Да, големите домакински уреди, като</span> <a href="https://zora.bg/category/gotvarski-pecki?utm_source=pod_100lv&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener"><b><span>готварски печки</span>,</b></a><span> хладилници, </span><span><a href="https://zora.bg/category/peralni"><b>перални&nbsp;</b></a></span><span></span><span style="font-weight: 400;">и още много други, са доста по-скъпи. И при тях характерното е, че </span><b>по-високият клас уреди с по-добри характеристики са с много по-висока цена</b><span style="font-weight: 400;"> и с тях компромиси не бива да се правят.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Но, от другата страна, има някои </span><b>малки полезни уреди и аксесоари за дома, които са изключително бюджетни,</b><span style="font-weight: 400;"> а в същото време качествени. Това означава, че без да се налага да излизате от предвидения бюджет, </span><b>можете да си купите страхотни придобивки за дома</b><span style="font-weight: 400;">. А в някои случаи дори и да спестите.</span></p> <h3><b>Какво и къде можем да го открием?</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Днес </span><b>изборът на пазара е повече от богат</b><span style="font-weight: 400;">. Всеки един производител на различните видове уреди и аксесоари се старае да произвежда качествени продукти, които да варират между нисък и висок клас.Това дава възможност на потребителите да </span><b>намерят необходимия продукт спрямо техния бюджет.</b></p> <p><a href="https://zora.bg/?utm_source=pod_100lv&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener"><b><span style="text-decoration: underline;">Верига магазини ЗОРА</span></b></a><span style="font-weight: 400;"> е мястото, където ще откриете</span><b> богато разнообразие от качествени продукти на разнообразни цени</b><span style="font-weight: 400;">. В това число ви гарантираме, че имаме страхотни бюджетни предложения за вас, които да са </span><b>до 100 лв.</b></p> <p><span style="font-weight: 400;">На пръв поглед изглежда трудно да се сетите за</span><b> уреди и аксесоари, които да са чудесна покупка и на толкова добра цена.</b><span style="font-weight: 400;"> Но ви гарантираме, че ще откриете такива и може да се окаже, че са сред продуктите, от които имате нужда.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">И така, нека да разгледаме какво бихме могли да си </span><b>купим в рамките на този бюджет.</b></p> <p><b></b></p> <h4><span style="font-size: 12pt;"><b>Кафемашина</b></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Лято или зима, независимо какво е времето навън, денят няма как да започне без </span><b>сутрешна чаша ароматно кафе</b><span style="font-weight: 400;">. Ако си мислите, че за да получите страхотно кафе, трябва да вложите много пари, то повярвайте ни, не е така.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Във верига магазини Зора ще откриете изключително бюджетни модели, с които да си приготвяте невероятно кафе за събуждане. По-голямата част от <strong>м</strong></span><b>оделите до 100 лв са</b> <span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/category/kafemashini-1?utm_source=pod_100lv&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener"><b>кафемашини</b></a></span><b>, които използват капсули</b><span style="font-weight: 400;">. Но повярвайте ни, качеството на кафето ще бъде повече от страхотно.</span></p> <h4><span style="font-size: 12pt;"><b>Прахосмукачка</b></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Искате да си купите нова прахосмукачка? А може би вашата вече не почиства така, както преди години и все отлагате тази покупка. Е, няма за какво. Ние ви предлагаме </span><b>изключително бюджетни модели </b><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/category/prakhosmukachki?utm_source=pod_100lv&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener"><b>прахосмукачки</b></a></span><span style="font-weight: 400;">, които са повече от страхотни. И да, те са именно до около </span><b>100 лв бюджет.</b></p> <p><b>Прахосмукачката е задължителен и необходим уред в дома на всеки</b><span style="font-weight: 400;">. Тя се грижи за това да почиства праха от пода, а и по мебелите. И след като знаете, че можете да си набавите бюджетна прахосмукачка, то няма смисъл вече да отлагате.</span></p> <h4><span style="font-size: 12pt;"><b>Микровълнова фурна</b></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Друг бюджетен домакински уред е</span> <span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/category/mikrovalnovi-furni?utm_source=pod_100lv&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener"><b>микровълновата фурна</b></a></span><span style="font-weight: 400;">.Ако разполагате с достатъчно място във вашата кухня, то </span><b>инвестицията в този уред може да се окаже доста добра.</b><span style="font-weight: 400;"> Благодарение на микровълновата фурна можете много бързо и лесно да стоплите вода или готово ястие, само за няколко минути.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Освен това, </span><b>голяма част от моделите разполагат с функцията за размразяване</b><span style="font-weight: 400;">. Разбира се те няма да имат допълнителните функции като по-скъпите модели, но ако основната цел ви е да топлите и размразявате, те ще са ви напълно достатъчни.</span></p> <h4><span style="font-size: 12pt;"><b>Електрически четки за зъби</b></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Персоналната грижа е също толкова важна и е хубаво да обръщаме внимание на себе си. В тази връзка</span> <span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/category/cetki-za-zabi?utm_source=pod_100lv&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site"><b>електрическите четки</b></a></span> <span style="font-weight: 400;">са инвестиция, която определено си струва. За наша радост днес производителите предлагат изключително бюджетни модели, които са под 100 лв.</span></p> <h4><span style="font-size: 12pt;"><b>Сешоари</b></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Едно специално предложение към дамите, а именно </span><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/category/seshoari?utm_source=pod_100lv&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site"><b>сешоарите за коса</b></a></span><span style="font-weight: 400;">. Те са сред задължителния аксесоар на всяка жена, така че да стилизира своята коса по най-добрия начин. Хубавата новина е, че ще откриете страхотни модели, които са на изключително добри цени.</span></p> <h5><span style="font-size: 12pt;"><b>Вижте нашите бюджетни предложение до 100 лв</b></span></h5> <p><span style="font-weight: 400;">Малко по-горе споделихме някои </span><b>уреди и продукти, които смятаме за добри бюджетни попадения.</b><span style="font-weight: 400;"> Но, за да ви уверим, че сред тях наистина има страхотни модели, е редно да бъдем малко по-конкретни. В тази връзка ви представяме някои </span><b>препоръчани от нас модели уреди</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <h3><a href="https://zora.bg/product/d16513?utm_source=pod_100lv&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Електрическа четка Oral B D16.513"><span style="text-decoration: underline;"><b>Електрическа четка Oral B </b><b>D16.513</b></span></a></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Този модел е от по-базовите четки за зъби, но е достатъчно добър за нуждите на всеки. Има един режим на работа и </span><b>професионален таймер от 2 минути</b><span style="font-weight: 400;">. А батерията и може да издържи до 5 дни, което е повече от страхотно.</span></p> <h3><a href="https://zora.bg/product/bhd35010?utm_source=pod_100lv&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener" title="Сешоар Philips BHD350/10 "><span style="text-decoration: underline;"><b>Сешоар Philips BHD350/10</b></span></a></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Страхотен сешоар с </span><b>6 степени на загряване</b><span style="font-weight: 400;">, той притежава </span><b>усъвършенствана функция за йонизиране и специална приставка ThermoProtect</b><span style="font-weight: 400;">. Всичко това спомага за лесното оформяне на вашата прическа и поддържането на здрава и лъскава коса.</span></p> <h3><a href="https://zora.bg/product/fsf-1666rc?utm_source=pod_100lv&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener"><span style="text-decoration: underline;"><b>Вентилатор Finlux FSF-1666RC</b></span></a></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Бюджетен модел с изключителни характеристики. Преди всичко ще кажем, че той има </span><b>дистанционно управление, 7-часов таймер</b><span style="font-weight: 400;"> и е изключително мощен уред. Като допълнение има няколко режима на работа, включително и нощен режим. Всичко това го </span><b>прави изключително добра инвестиция.</b></p> <h3><a href="https://zora.bg/product/nescafe-dolche-gustokp1a0131-piccolo-xs-black?utm_source=pod_100lv&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener"><span style="text-decoration: underline;"><b>Кафемашина Krups NESCAFE&reg; Dolce Gusto KP1A0131 PICCOLO XS WHITE</b></span></a></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Що се отнася до кафемашините, този модел е малко бюджетно бижу, което ви гарантираме, че се погрижи за това да се събудите подобаващо, а именно с вкусно кафе. Моделът е </span><b>компактен и с изключително красив дизайн</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Кафемашината </span><b>работи със специално предназначени капсули,</b><span style="font-weight: 400;"> които са за приготвяне на </span><i><span style="font-weight: 400;">класическо еспресо, капучино, горещ шоколад и още много други видове кафе</span></i><span style="font-weight: 400;">. И още по-хубавото е, че </span><b>можете да си приготвите и студени кофеинови напитки.</b></p> <h3><a href="https://zora.bg/product/vcj-2080?utm_source=pod_100lv&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener"><b>Прахосмукачка Crown VCJ-2080</b></a></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Страхотен модел прахосмукачка на изключително добра цена. Дизайнът е елегантен и красив, но не и за сметка на нейните характеристики. Прахосмукачката разполага с </span><b>5-степенна филтърна система</b><span style="font-weight: 400;">. Тя има </span><b>HEPA филтър, който се справя с на 99% с праховите частици и бактериите</b><span style="font-weight: 400;"> и още един допълнителен пластмасов миещ се филтър.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Друго предимство на моделът прахосмукачка е металната телескопична тръба, автоматичното прибиране на кабела и неговата</span><b> 5-метрова дължина,</b><span style="font-weight: 400;"> което позволява лесно да достигате всяко кътче във вашия дом.</span></p> <h3><a href="https://zora.bg/product/cdmo-2070bl?utm_source=pod_100lv&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener"><b>Микровълнова фурна Crown CDMO-2070BL</b></a></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Crown e марка, която предлага и много качествени, но и бюджетни модели. Това е един от нашите препоръчителни базови модели микровълнова фурна. Уредът има</span><b> 6 степени на мощност</b><span style="font-weight: 400;">, </span><b>както и функцията за</b> <b>размразяване</b><span style="font-weight: 400;">. Освен това, разполага със звуков сигнал, който ви уведомява, че уредът е приключил своята работа.</span></p> <h3><a href="https://zora.bg/product/cwd-1806w?utm_source=pod_100lv&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener"><b>Диспенсер Crown CWD-1806W</b></a></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Този диспенсър за вода е</span><b> страхотно бюджетно предложение.</b><span style="font-weight: 400;"> Марката </span><a href="https://zora.bg/vendor/crown?utm_source=pod_100lv&amp;utm_medium=blog&amp;utm_campaign=site" target="_blank" rel="noopener"><b>Crown</b></a><span style="font-weight: 400;"> се е доказала в качеството на предлаганите от нея уреди. Точно такъв е и този модел диспенсер.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Уредът се </span><b>характеризира с</b> <b>електронно охлаждане и електронно затопляне</b><span style="font-weight: 400;">, като температурата на студената вода варира</span><b> между 8-15&deg; C</b><span style="font-weight: 400;">, а на топлата - </span><b>85-95&deg; C</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Всички тези наши предложения са само </span><b>малка част от богатия избор</b><span style="font-weight: 400;">, а и има много други бюджетни домакински уреди. Оставяме на вас да разгледате и да се уверите сами.</span></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки