Новини

Демонстрации на домакински уреди с марка Philips в ЗОРА

Демонстрации на домакински уреди с марка Philips в ЗОРА

Запознайте се с най-иновативните домакински уреди с марка Philips демонстрирани на живо в ЗОРА.

Заповядайте в петък и събота в новооткрития магазин  Зора в  Бургас на улица Транспортна и вземете специални отстъпка за всички вертикални прахосмукачки, кaфавтомати и парогенератори Philips за периода от 02 до 11 ноември.

На 2 и 3.11.2018 - ви очакват презентации на кафеавтомати и парогенератори.

А на 9 и 10.11.2018 - ще се насладите на чудно кафе от кафеавтоматите Philips и ще видите как почистват хендстикове (ръчни вертикални прахосмукачки) - бързо, лесно и безкомпромистно.

Заповядайте петъците от 16 до 20 часа, а в съботите от 14 до 18 часа. гр. Бургас, ул. Транспортна, Магазин Зора (до МОЛ Плаза).

Остави коментар

Новини

НОВИНИ - Търговска верига ЗОРА

Демонстрации на домакински уреди с марка Philips в ЗОРА

Демонстрации на домакински уреди с марка Philips в ЗОРА | ЗОРА

Запознайте се с най-иновативните домакински уреди с марка Philips демонстрирани на живо в ЗОРА.Заповядайте в петък и събота в новооткрития магазин  Зора в Запознайте се с най-иновативните домакински уреди с марка Philips демонстрирани на живо в ЗОРА.Заповядайте в петък и събота в новооткрития магазин  Зора в 2022-06-15T14:50:03+03:00 Демонстрации на домакински уреди с марка Philips в ЗОРА

<p>Запознайте се с най-иновативните домакински уреди с марка Philips демонстрирани на живо в ЗОРА.</p> <p>Заповядайте в петък и събота в новооткрития <a href="https://zora.bg/page/stores-zora-burgas">магазин&nbsp; Зора в&nbsp; Бургас</a> на улица Транспортна и вземете специални отстъпка за всички <a href="https://zora.bg/selection/philips-vacum-cleaner">вертикални прахосмукачки</a>, <a href="https://zora.bg/selection/philips-coffee">кaфавтомати</a> и <a href="https://zora.bg/selection/philips-stream-ironing">парогенератори</a> Philips за периода от 02 до 11 ноември.</p> <p>На 2 и 3.11.2018 - ви очакват презентации на <a href="https://zora.bg/selection/philips-coffee">кафеавтомати</a> и <a href="https://zora.bg/selection/philips-stream-ironing">парогенератори</a>.</p> <p>А на 9 и 10.11.2018 - ще се насладите на чудно кафе от <a href="https://zora.bg/selection/philips-coffee">кафеавтоматите</a>&nbsp;Philips и ще видите как почистват <a href="https://zora.bg/selection/philips-vacum-cleaner">хендстикове (ръчни вертикални прахосмукачки)</a> - бързо, лесно и безкомпромистно.</p> <p>Заповядайте петъците от 16 до 20 часа, а в съботите от 14 до 18 часа. <a href="https://zora.bg/page/stores-zora-burgas">гр. Бургас, ул. Транспортна, Магазин Зора</a> (до МОЛ Плаза).</p>

, , , , ,