Новини

Актуална информация за магазин ЗОРА Бургас

Актуална информация за магазин ЗОРА Бургас

Скъпи клиенти, колеги, партньори на ЗОРА,

Във връзка с множеството публикации през изминалите изключително напрегнати за целия екип няколко часа, бихме искали да се обърнем към Вас със следната информация, относно възникналия пожар на територията на магазин от веригата ЗОРА в ж.к. „Изгрев“, Бургас:

  • Няма загинали и ранени посетители, служители или клиенти на магазина, а това е най-важното за нас в този момент.
  • Пожарът е възникнал около 14:50 ч. в складово помещение към магазина, като служителите са спазили всички процедурни мерки и са извели на безопасно място посетителите и колегите си.
  • Пожарът не е обхванал целия обект, защото складовото помещение, където е възникнал, е оборудвано с противопожарна врата,която е спряла разпространението, както и с необходимата противопожарна и пожароизвестителна техника, съгласно всички изисквания и разпоредби.
  • Черният дим от пожара се дължи на запалените уреди, масла и инвентар.

Най-големият приоритет за нас, особено в този момент, е здравето и сигурността на клиентите и служителите ни. Всички те са добре, благодарение на навременната, адекватна и професионална реакция на служителите на магазина, за което искрено им благодарим!

Притесненията, тревогите и грижите ни са насочени към всеотдайните пожарникари, които  положиха изключително старание да потушат пламъците, въпреки ужасно високите температури, които представляват опасност за тях самите. Молим се всичко да приключи възможно най-скоро и те да се приберат при семействата си.

Благодарим на кмета на град Бургас г-н Димитър Николов за личното му участие и организиране на мерките във връзка с пожара. 

Специална благодарност отправяме към главен инспектор Николай Николаев - началник на Първа РСПБЗН-Бургас и неговите момчета, за проявения висок професионализъм, смелост и всеотдайност с риск за живота им, при овладяване и потушаване на пожара.

Предстои разследване как е възникнал пожарът, като към момента нямаме никаква информация за причините. Незабавно щом станат известни причините, ще ги споделим с Вас.

 

Благодарим Ви за подкрепата!

Екипът на търговска верига ЗОРА

Коментари

Живко
Живко 23.06.2020 Здравейте ,имате ли представа кога ще отвори магазина в Бургас ?
Христина
Христина 15.04.2020 Търговска верига "Зора" е мястото , откъдето закупуваме ел.уреди за дома ни и малкия ни семеен бизнес в Поморие. Отлични професионалисти, отзивчиви , компетентни и коректни. Съжалявам за материалните щети и преживения стрес. Вярвам, че бързо ще се възстановите и, че бъдещият успех Ви очаква
Таня
Таня 15.04.2020 Пазарувам техника само от Зора и много съжалявам за това, което се случи. Радвам се, че няма пострадали хора.
Радо
Радо 15.04.2020 Днес бяхме свидетели на кошмара!!!Важното е хората да са добре а всичко останало се купува с пари!!! Ваш редовен клиент!!!

Остави коментар

Откриване на нови и реновирани Магазини ЗОРА

Магазини

Актуална информация за магазин ЗОРА Бургас

Актуална информация за магазин "ЗОРА" Бургас

Скъпи клиенти, колеги, партньори на ЗОРА,Във връзка с множеството публикации през изминалите изключително напрегнати за целия екип няколко часа, бихме иск Скъпи клиенти, колеги, партньори на ЗОРА,Във връзка с множеството публикации през изминалите изключително напрегнати за целия екип няколко часа, бихме иск 2020-11-09T15:56:36+02:00 Актуална информация за магазин ЗОРА Бургас

<p>Скъпи клиенти, колеги, партньори на ЗОРА,</p> <p>Във връзка с множеството публикации през изминалите изключително напрегнати за целия екип няколко часа, бихме искали да се обърнем към Вас със следната информация, относно възникналия пожар на територията на магазин от веригата ЗОРА в ж.к. &bdquo;Изгрев&ldquo;, Бургас:</p> <ul> <li>Няма загинали и ранени посетители, служители или клиенти на магазина, а това е най-важното за нас в този момент.</li> <li>Пожарът е възникнал около 14:50 ч. в складово помещение към магазина, като служителите са спазили всички процедурни мерки и са извели на безопасно място посетителите и колегите си.</li> <li>Пожарът не е обхванал целия обект, защото складовото помещение, където е възникнал, е оборудвано с противопожарна врата,която е спряла разпространението, както и с необходимата противопожарна и пожароизвестителна техника, съгласно всички изисквания и разпоредби.</li> <li>Черният дим от пожара се дължи на запалените уреди, масла и инвентар.</li> </ul> <p>Най-големият приоритет за нас, особено в този момент, е здравето и сигурността на клиентите и служителите ни. Всички те са добре, благодарение на навременната, адекватна и професионална реакция на служителите на магазина, за което искрено им благодарим!</p> <p>Притесненията, тревогите и грижите ни са насочени към всеотдайните пожарникари, които&nbsp; положиха изключително старание да потушат пламъците, въпреки ужасно високите температури, които представляват опасност за тях самите. Молим се всичко да приключи възможно най-скоро и те да се приберат при семействата си.</p> <p>Благодарим на кмета на град Бургас г-н Димитър Николов за личното му участие и организиране на мерките във връзка с пожара.&nbsp;</p> <p>Специална благодарност отправяме към главен инспектор Николай Николаев -&nbsp;началник на Първа РСПБЗН-Бургас&nbsp;и неговите момчета, за проявения висок професионализъм, смелост и всеотдайност с риск за живота им, при овладяване и потушаване на пожара.</p> <p>Предстои разследване как е възникнал пожарът, като към момента нямаме никаква информация за причините. Незабавно щом станат известни причините, ще ги споделим с Вас.</p> <p style="font-weight: 400;">&nbsp;</p> <p>Благодарим Ви за подкрепата!</p> <p>Екипът на търговска верига ЗОРА</p>

Живко Живко

2020-06-23T16:11:56+03:00
Здравейте ,имате ли представа кога ще отвори магазина в Бургас ?

Христина Христина

2020-04-15T14:16:26+03:00
Търговска верига "Зора" е мястото , откъдето закупуваме ел.уреди за дома ни и малкия ни семеен бизнес в Поморие. Отлични професионалисти, отзивчиви , компетентни и коректни. Съжалявам за материалните щети и преживения стрес. Вярвам, че бързо ще се възстановите и, че бъдещият успех Ви очаква

Таня Таня

2020-04-15T06:34:52+03:00
Пазарувам техника само от Зора и много съжалявам за това, което се случи. Радвам се, че няма пострадали хора.

Радо Радо

2020-04-15T00:08:22+03:00
Днес бяхме свидетели на кошмара!!!Важното е хората да са добре а всичко останало се купува с пари!!! Ваш редовен клиент!!!

Сравнение на продукти