Новини

10 топ предложения за абсорбатори от Зора

10 топ предложения за абсорбатори от Зора

Кухнята е мястото, в което често се създава безпорядък. След готвене освен, че е разхвърляно, се усещат и много неприятни миризми. Във времето те остават по мебелите и стените и трудно могат да се почистят. За наше щастие, днес има чудесно решение за предотвратяване на тези неприятни последици и неговото име е абсорбаторът.

Абсорбаторът - същност и предназначение

Абсорбаторът се грижи за това да отстрани всички лоши миризми, които остават след готвенето. Освен това се справя с премахването на влагата, която се причинява от конденза при приготвянето на различни храни.

Абсорбаторите, които ще откриете са:

 Първият тип могат да бъдат:

  • Островни
  • Тип камина
  • висящи от тавана. 

Те стоят като допълнителен акцент в кухнята и са част от интериора.

Моделите, които са за вграждане почти са невидими за окото.Те могат да бъдат телескопични и интегрирани. При тях не е необходимо да се гледа толкова дизайна, колкото техните технически характеристики.

Има ли значение какъв абсорбатор ще поставим и защо? 

Когато избираме абсорбатор за нашата кухня, не можем да разчитаме единствено на неговия дизайн. За да се радваме на ефикасно работещ уред, който да се грижи за свежия въздух в кухнята, е важно да обърнем внимание и на характеристиките му.

  • Системата за аспирация е ключов фактор при избора на абсорбатор. Това е начинът, по който този уред ще се справя с всички ужасни миризми.  Днес ще намерите два начина на работа- чрез отвеждането им от кухнята и чрез абсорбирането им.
  • Абсорбаторите, които отвеждат всички изпарения са много по-ефективни, защото те ги премахват изцяло от вашия дом. Другия вид абсорбатори, с помощта на филтри, абсорбират всички неприятни миризми. При тях е важно на определен период да се почистват или сменят в зависимост от избрания модел. А освен това са и доста по-малко ефективни.
  • Капацитетът на абсорбаторите е друг детайл, който не трябва да се изпуска. Той е свързан с ефективността на премахване на всички неприятни миризми. Капацитетът е необходимо да бъде съобразен както с размера на вашата кухня, така и с натоварването при готвене.
  • Размерът на абсорбатора, който избирате е също от значение. Тук правилото е да избирате модели, които са по-големи от плота. Това също допринася за ефективната работа на уреда.
  • И не на последно място са функциите- таймер, възможност за работа на максимална степен, индикатор за замърсеност на филтрите и много други. Да, те също са толкова важни, тъй като улесняват домакинската работа. Точно за това е важно да обърнем внимание на всяка една подробност от абсорбатора, за да сме сигурни, че купуваме правилния за нас.

10 топ предложения за абсорбатори от Зора

И за да успеем максимално да ви бъдем полезни, сме ви избрали едни от най-добрите предложения за абсорбатори, които можете да намерите в Зора. С това се надяваме, че ще направим избора ви максимално лесен.

Whirlpool AKR 037 G BL

Марката Whirlpool предлагат съчетание от перфектно качество и дизайн на техните абсорбатори. Моделът AKR 037 G BL е енергиен клас B, благодарение на което ви гарантира икономичност на енергията, но и висока ефективност. Той е комбинация от няколко филтъра, благодарение на които освен, че улавя дори и най-трудните за отстраняване миризми, се справя с мазните частици и други замърсявания.

Абсорбаторът на Whirlpool разполага с пуш бутони, LED осветление за по-голямо удобство, ниско ниво на шум и система за периметрална аспирация. Всичко това гарантира качество и удобство при използване на уреда.

Indesit ISLK 66 LS W

Абсорбаторът на Indesit разполага с 2 филтъра- един, който задържа мазните частици и друг, който е с въглен за пречистване на въздуха. Благодарение на таймера можете да разчитате, че абсорбаторът сам ще се изключи. LED осветлението от своя страна ви улеснява по време на готвене и допринася за дизайна на модела.

Bosch DWP96BC50

Абсорбаторът Bosch DWP96BC50 е друг модел сред нашите топ предложения, които ще намерите в Зора. Той е от моделите с отвеждане на неприятните миризми. Изработен от неръждаема стомана, с елегантен дизайн, абсорбаторът има метални филтри, които премахват замърсяванията и мазнините.

Моделът на Bosch е с механични бутони, разполага с три степени на мощност в зависимост от това, което приготвяте. Притежава и енергоспестяващо осветление, благодарение на което ви осигурява добра видимост по време на готвене. Този модел е енергиен клас А, което говори за неговата икономичност и ефективност.

Gorenje TH60E3B

Gorenje е марка, която се е доказала не веднъж в качеството на предлаганите домакински уреди. Моделът TH60E3B е с механично управление и LED осветление, благодарение на което имате по-добра видимост.

Абсорбаторът използва технологията AdaptAir и алуминиеви филтри  с полиуретанова пяна, с помощта на които се справя почти на 100% с всички миризми и замърсявания. Моделът е с вътрешна циркулация, при която въздухът се филтрира и връща обратно в кухнята. Нивото на шум на този уред е толкова ниско, че няма как да не ви стане любим.

Hotpoint-Ariston HHVP 6.6F LM K

Този модел на Hotpoint-Ariston е подходящ за вграждане. Той ни печели не само с изключително стилния си и елегантен дизайн, но и с характеристиките, които притежава. Това, което го отличава са сензорното електронно управление и LED осветлението, което ви осигурява практичност. Освен това този абсорбатор разполага с 3 степени на мощност според натовареността на готвене и таймер с чиято помощ няма нужда да мислите дали сте спрели или не уреда.

Gorenje WHC623E16X

Моделът на Gorenje е сред нашите топ предложения. Този абсорбатор е тип комин. Той отново е с полиуретанова пяна за по-добра абсорбация на въздуха, притежава LED осветление за удобна работа, както и е с много ниско ниво на шум. Това, което го отличава е TouchFree покритието. При този инокс не се задържат пръстови отпечатъци. Благодарение на това ще се радвате на винаги блестяща повърхност, която е лесна за почистване.

DeLonghi DCH 602 X

Вграденият абсорбатор на DeLonghi е с достатъчно капацитет и мощност, за да се справи с всички неприятни миризми. Притежава 3 степени на мощност. Филтърът е алуминиев като позволява да се измива в съдомиялна машина. Нивото на шум е ниско, а цената е изключително добра, което го прави предпочитан избор от много хора.

AEG DBE5961HG

Моделът DBE5961HG на AEG е иновативен абсорбатор, който притежава наистина изключителни функции. Това, което го прави наистина специален е функцията Hob2Hood, чрез която той автоматично контролира мощността и осветлението, така че вие да се концентрирате само върху готвенето.

Използвайки технологията бриз”, той е тих и деликатен като се справя с всички неприятни миризми и изпарения. Изключително мощен, а в същото време енергоспестяващ, той е с изтънчен дизайн и определено си струва инвестицията.

Electrolux EFP60460OX

Телескопичният абсорбатор на Electrolux е с изключително стилен и деликатен дизайн. Той е мощен, а в същото време енергийно ефективен. Притежава филтър с активен въглен, което го превръща в ефикасно средство срещу лошите миризми. Има много лесно и интуитивно управление благодарение на пуш бутоните и трите степени на мощност.

Whirlpool WHBS 62F LT K

Този абсорбатор е ново поколение уреди. Той използва функцията 6th Sense, което дава пълен контрол и висока ефективност. Изключително тих, с ниско потребление на енергия, а в същото време притежава висока ефективност

Функцията Booster се грижи за добрата аспирация на въздуха. Нещо повече, абсорбаторът на Whirlpool е с цели два филтъра за мазнини и друг с въглен за пречистване на въздуха от миризмите. Има и таймер, който да изключи вместо вас уреда, а LED осветлението допринася не само за вашето удобство, но и за дизайна на абсорбатора.

Тези топ предложения, които ви представихме, са само малко част от богатия избор на абсорбатори, които ще намерите при нас. Едно е сигурно, няма как да не откриете точния абсорбатор за вашите нужди и предпочитания.

Остави коментар

Блог

Блог на фирма ЗОРА

10 топ предложения за абсорбатори от Зора

10 топ предложения за абсорбатори от Зора | zora.bg

Кухнята е мястото, в което често се създава безпорядък. След готвене освен, че е разхвърляно, се усещат и много неприятни миризми. Във времето те остават п Кухнята е мястото, в което често се създава безпорядък. След готвене освен, че е разхвърляно, се усещат и много неприятни миризми. Във времето те остават п 2021-11-22T14:32:00+02:00 10 топ предложения за абсорбатори от Зора

<p><span style="font-weight: 400;">Кухнята е мястото, в което често се създава безпорядък. След готвене освен, че е разхвърляно, се усещат и много неприятни миризми. Във времето те остават по мебелите и стените и трудно могат да се почистят. За наше щастие, днес има чудесно решение за предотвратяване на тези неприятни последици и неговото име е </span><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/search?query=%D0%B0%D0%B1%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80" target="_blank" rel="noopener" title="Виж всички абсорбатори"><b>абсорбаторът</b></a></span><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <h3><strong>Абсорбаторът - същност и предназначение</strong></h3> <p><b>Абсорбаторът </b><span style="font-weight: 400;">се грижи за това да </span><b>отстрани всички лоши миризми</b><span style="font-weight: 400;">, които остават след готвенето. Освен това се справя с </span><b>премахването на влагата</b><span style="font-weight: 400;">, която се причинява от конденза при приготвянето на различни храни.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Абсорбаторите, които ще откриете са:</span></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><a href="https://zora.bg/category/absorbatori-57c0662f05c94" target="_blank" rel="noopener" title="Виж всички абсорбатори"><strong><span style="text-decoration: underline;">Свободностоящи абсорбатори</span></strong></a></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/page/uredi-za-vgrajdane" target="_blank" rel="noopener" title="Виж всички модели абсорбатори за вграждане ">За вграждане</a></span></strong></li> </ul> <p><b>&nbsp;Първият тип могат да бъдат:</b></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Островни</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Тип камина</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">висящи от тавана.&nbsp;</span></li> </ul> <p><span style="font-weight: 400;">Те стоят като допълнителен акцент в кухнята и са част от интериора.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Моделите, които са за вграждане почти са невидими за окото.Те могат да бъдат </span><b>телескопични </b><span style="font-weight: 400;">и </span><b>интегрирани</b><span style="font-weight: 400;">. При тях не е необходимо да се гледа толкова дизайна, колкото техните </span><b>технически характеристики</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <h2><span style="font-weight: 400;">Има ли значение какъв абсорбатор ще поставим и защо?&nbsp;</span></h2> <p><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zora.bg/article/kak-da-izberem-aspirator" target="_blank" rel="noopener" title="Виж съвети за избор на абсорбатор."><b>Когато избираме абсорбатор за нашата кухня</b></a></span><span style="font-weight: 400;">, не можем да разчитаме единствено на неговия дизайн. За да се радваме на ефикасно работещ уред, който да се грижи за свежия въздух в кухнята, е важно да обърнем внимание и на характеристиките му.</span></p> <ul> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><b>Системата за аспирация</b><span style="font-weight: 400;"> е ключов фактор при избора на абсорбатор. Това е начинът, по който този уред ще се справя с всички ужасни миризми.&nbsp; Днес ще намерите два начина на работа- </span><b>чрез отвеждането</b><span style="font-weight: 400;"> им от кухнята и </span><b>чрез абсорбирането</b><span style="font-weight: 400;"> им.</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><b>Абсорбаторите, които отвеждат</b><span style="font-weight: 400;"> всички изпарения са много </span><b>по-ефективни</b><span style="font-weight: 400;">, защото те ги премахват изцяло от вашия дом. Другия вид абсорбатори, с помощта на </span><b>филтри, </b><span style="font-weight: 400;">абсорбират всички неприятни миризми. При тях е важно на определен период да се почистват или сменят в зависимост от избрания модел. А освен това са и доста по-малко ефективни.</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><b>Капацитетът </b><span style="font-weight: 400;">на абсорбаторите е друг детайл, който не трябва да се изпуска. Той е свързан с </span><b>ефективността на премахване на всички неприятни миризми</b><span style="font-weight: 400;">. Капацитетът е необходимо да бъде съобразен както с </span><b>размера </b><span style="font-weight: 400;">на вашата кухня, така и с </span><b>натоварването </b><span style="font-weight: 400;">при готвене.</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><b>Размерът </b><span style="font-weight: 400;">на абсорбатора, който избирате е също от значение. Тук правилото е да избирате модели, които са </span><b>по-големи от плота</b><span style="font-weight: 400;">. Това също допринася за ефективната работа на уреда.</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">И не на последно място са </span><b>функциите- таймер</b><span style="font-weight: 400;">, </span><b>възможност за работа на максимална степен</b><span style="font-weight: 400;">, </span><b>индикатор за замърсеност на филтрите</b><span style="font-weight: 400;"> и много други. Да, те също са толкова важни, тъй като улесняват домакинската работа. Точно за това е важно да обърнем внимание на всяка една подробност от абсорбатора, за да сме сигурни, че купуваме правилния за нас.</span></li> </ul> <h3><span style="font-weight: 400;">10 топ предложения за абсорбатори от Зора</span></h3> <p><span style="font-weight: 400;">И за да успеем максимално да ви бъдем полезни, сме ви избрали едни от </span><b>най-добрите предложения за абсорбатори</b><span style="font-weight: 400;">, които можете да намерите в Зора. С това се надяваме, че ще направим избора ви максимално лесен.</span></p> <h4><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://zora.bg/product/akr-037-g-bl" target="_blank" rel="noopener" title="Виж Whirlpool AKR 037 G BL"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Whirlpool AKR 037 G BL</strong></span></a></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Марката </span><b>Whirlpool</b><span style="font-weight: 400;"> предлагат съчетание от перфектно качество и дизайн на техните абсорбатори. Моделът </span><b>AKR 037 G BL</b><span style="font-weight: 400;"> е </span><b>енергиен клас B</b><span style="font-weight: 400;">, благодарение на което ви гарантира </span><b>икономичност на енергията</b><span style="font-weight: 400;">, но и </span><b>висока ефективност</b><span style="font-weight: 400;">. Той е комбинация от няколко филтъра, благодарение на които освен, че улавя дори и </span><b>най-трудните за отстраняване миризми</b><span style="font-weight: 400;">, се справя с </span><b>мазните частици</b><span style="font-weight: 400;"> и други </span><b>замърсявания</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Абсорбаторът на Whirlpool разполага с </span><b>пуш бутони</b><span style="font-weight: 400;">, </span><b>LED осветление</b><span style="font-weight: 400;"> за по-голямо удобство, </span><b>ниско ниво на шум </b><span style="font-weight: 400;">и </span><b>система за периметрална аспирация</b><span style="font-weight: 400;">. Всичко това гарантира качество и удобство при използване на уреда.</span></p> <h4><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://zora.bg/product/islk-66-ls-w" target="_blank" rel="noopener" title="Виж Indesit ISLK 66 LS W"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Indesit ISLK 66 LS W</strong></span></a></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Абсорбаторът на </span><b>Indesit</b><span style="font-weight: 400;"> разполага с </span><b>2 филтъра</b><span style="font-weight: 400;">- един, който задържа </span><b>мазните частици</b><span style="font-weight: 400;"> и друг, който е с въглен за </span><b>пречистване на въздуха</b><span style="font-weight: 400;">. Благодарение на </span><b>таймера </b><span style="font-weight: 400;">можете да разчитате, че абсорбаторът сам ще се изключи. </span><b>LED осветлението </b><span style="font-weight: 400;">от своя страна ви улеснява по време на готвене и допринася за дизайна на модела.</span></p> <h4><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://zora.bg/product/dwp96bc50" target="_blank" rel="noopener" title="Виж Bosch DWP96BC50"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Bosch DWP96BC50</strong></span></a></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Абсорбаторът </span><b>Bosch DWP96BC50</b><span style="font-weight: 400;"> е друг модел сред нашите топ предложения, които ще намерите в Зора. Той е от моделите с </span><b>отвеждане </b><span style="font-weight: 400;">на неприятните миризми. Изработен от </span><b>неръждаема стомана</b><span style="font-weight: 400;">, с елегантен дизайн, абсорбаторът има </span><b>метални филтри</b><span style="font-weight: 400;">, които премахват замърсяванията и мазнините.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Моделът на Bosch е с </span><b>механични бутони</b><span style="font-weight: 400;">, разполага с </span><b>три степени </b><span style="font-weight: 400;">на мощност в зависимост от това, което приготвяте. Притежава и енергоспестяващо осветление, благодарение на което ви осигурява добра видимост по време на готвене. Този модел е </span><b>енергиен клас А</b><span style="font-weight: 400;">, което говори за неговата </span><b>икономичност </b><span style="font-weight: 400;">и </span><b>ефективност</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <h4><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://zora.bg/product/th60e3b" target="_blank" rel="noopener" title="Виж Gorenje TH60E3B"><strong><span style="text-decoration: underline;">Gorenje TH60E3B</span></strong></a></span></h4> <p><b>Gorenje </b><span style="font-weight: 400;">е марка, която се е доказала не веднъж в качеството на предлаганите домакински уреди. Моделът </span><b>TH60E3B </b><span style="font-weight: 400;">е с </span><b>механично управление </b><span style="font-weight: 400;">и </span><b>LED осветление</b><span style="font-weight: 400;">, благодарение на което имате по-добра видимост.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Абсорбаторът използва технологията </span><b>AdaptAir </b><span style="font-weight: 400;">и </span><b>алуминиеви филтри </b><span style="font-weight: 400;">&nbsp;</span><b>с </b><b>полиуретанова пяна</b><span style="font-weight: 400;">, с помощта на които се справя почти на 100% с всички миризми и замърсявания. Моделът е с </span><b>вътрешна циркулация</b><span style="font-weight: 400;">, при която въздухът се филтрира и връща обратно в кухнята. Нивото на шум на този уред е толкова ниско, че няма как да не ви стане любим.</span></p> <h4><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://zora.bg/product/hhvp-66f-lm-k-1" target="_blank" rel="noopener" title="Виж Hotpoint-Ariston HHVP 6.6F LM K"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Hotpoint-Ariston HHVP 6.6F LM K</strong></span></a></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Този модел на Hotpoint-Ariston е подходящ за вграждане. Той ни печели не само с изключително стилния си и елегантен дизайн, но и с характеристиките, които притежава. Това, което го отличава са </span><b>сензорното електронно управление</b><span style="font-weight: 400;"> и LED осветлението, което ви осигурява практичност. Освен това този абсорбатор разполага с </span><b>3 степени на мощност </b><span style="font-weight: 400;">според натовареността на готвене и таймер с чиято помощ няма нужда да мислите дали сте спрели или не уреда.</span></p> <h4><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://zora.bg/product/whc-623e16x" target="_blank" rel="noopener" title="Виж Gorenje WHC623E16X"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Gorenje WHC623E16X</strong></span></a></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Моделът на Gorenje е сред нашите топ предложения. Този абсорбатор е тип </span><b>комин</b><span style="font-weight: 400;">. Той отново е с </span><b>полиуретанова пяна </b><span style="font-weight: 400;">за по-добра абсорбация на въздуха, притежава LED осветление за удобна работа, както и е с много ниско ниво на шум. Това, което го отличава е </span><b>TouchFree покритието</b><span style="font-weight: 400;">. При този инокс не се задържат пръстови отпечатъци. Благодарение на това ще се радвате на винаги </span><b>блестяща повърхност</b><span style="font-weight: 400;">, която е лесна за почистване.</span></p> <h3><a href="https://zora.bg/product/dch-602-x" target="_blank" rel="noopener" title="Виж DeLonghi DCH 602 X"><span style="text-decoration: underline;"><strong>DeLonghi DCH 602 X</strong></span></a></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Вграденият абсорбатор на </span><b>DeLonghi </b><span style="font-weight: 400;">е с достатъчно капацитет и мощност, за да се справи с всички неприятни миризми. Притежава 3 степени на мощност. Филтърът е алуминиев като позволява да се измива в съдомиялна машина. Нивото на шум е ниско, а цената е изключително добра, което го прави предпочитан избор от много хора.</span></p> <h4><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://zora.bg/product/dbe5961hg" target="_blank" rel="noopener" title="Виж AEG DBE5961HG"><span style="text-decoration: underline;"><strong>AEG DBE5961HG</strong></span></a></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Моделът </span><b>DBE5961HG </b><span style="font-weight: 400;">на AEG е иновативен абсорбатор, който притежава наистина изключителни функции. Това, което го прави наистина специален е функцията </span><b>Hob2Hood</b><span style="font-weight: 400;">, чрез която той </span><b>автоматично контролира мощността </b><span style="font-weight: 400;">и </span><b>осветлението</b><span style="font-weight: 400;">, така че вие да се концентрирате само върху готвенето.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Използвайки </span><b>технологията </b><span style="font-weight: 400;">&ldquo;</span><b>бриз</b><span style="font-weight: 400;">&rdquo;, той е тих и деликатен като се справя с всички неприятни миризми и изпарения. Изключително мощен, а в същото време </span><b>енергоспестяващ</b><span style="font-weight: 400;">, той е с изтънчен дизайн и определено си струва инвестицията.</span></p> <h4><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://zora.bg/product/efp60460ox" target="_blank" rel="noopener" title="Виж Electrolux EFP60460OX"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Electrolux EFP60460OX</strong></span></a></span></h4> <p><b>Телескопичният абсорбатор </b><span style="font-weight: 400;">на </span><b>Electrolux </b><span style="font-weight: 400;">е с изключително стилен и деликатен дизайн. Той е мощен, а в същото време енергийно ефективен. Притежава </span><b>филтър с активен въглен</b><span style="font-weight: 400;">, което го превръща в ефикасно средство срещу лошите миризми. Има много </span><b>лесно </b><span style="font-weight: 400;">и </span><b>интуитивно управление </b><span style="font-weight: 400;">благодарение на пуш бутоните и трите степени на мощност.</span></p> <h4><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://zora.bg/product/whbs-62f-lt-k" target="_blank" rel="noopener" title="Виж Whirlpool WHBS 62F LT K"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Whirlpool WHBS 62F LT K</strong></span></a></span></h4> <p><span style="font-weight: 400;">Този абсорбатор е ново поколение уреди. Той използва </span><b>функцията 6th Sense</b><span style="font-weight: 400;">, което дава пълен контрол и висока ефективност. Изключително </span><b>тих</b><span style="font-weight: 400;">, с </span><b>ниско потребление на енергия</b><span style="font-weight: 400;">, а в същото време притежава </span><b>висока ефективност</b><span style="font-weight: 400;">.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Функцията </span><b>Booster </b><span style="font-weight: 400;">се грижи за добрата аспирация на въздуха. Нещо повече, абсорбаторът на Whirlpool е с цели </span><b>два филтъра за мазнини </b><span style="font-weight: 400;">и друг с въглен за пречистване на въздуха от миризмите. Има и таймер, който да изключи вместо вас уреда, а LED осветлението допринася не само за вашето удобство, но и за дизайна на абсорбатора.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Тези топ предложения, които ви представихме, са само малко част от </span><b>богатия избор на абсорбатори</b><span style="font-weight: 400;">, които ще намерите при нас. Едно е сигурно, няма как да не откриете точния абсорбатор за вашите нужди и предпочитания.</span></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки