Бойлер Ariston ANDRIS LUX 15UR/5 , 1.2 , 15 , B , Под мивка

SKU: Производител: Ariston Тегло: 13 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.
Няма наличност
В наличност

Искате ли да се насладите на топла вода по всяко време, без да чакате вечност? Представяме ви Бойлер Ariston ANDRIS LUX 15UR/5, който е идеалният избор за вашия дом. Създаден да осигури комфорт и удобство, този бойлер се монтира лесно под мивката и е перфектен за малки пространства.

С мощността си от 1.2 kW и вместимост от 15 литра, Ariston ANDRIS LUX гарантира, че ще имате достатъчно топла вода за вашите ежедневни нужди. Благодарение на пенополеуретановата изолация, той поддържа температурата на водата за по-дълго време, което води до намаляване на енергийните разходи и екологичен отпечатък.

Този бойлер се отличава със своя енергиен клас B, което означава, че е икономичен и ефективен. Също така, разполага с механично управление и терморегулатор, което ви позволява да контролирате температурата на водата според вашите предпочитания. А за допълнителна сигурност, бойлерът е оборудван с предпазен клапан.

Качеството на продукта е гарантирано с 60-месечна гаранция, а водосъдържателят е покрит с титаниев емайл, което удължава живота на бойлера и го предпазва от корозия. Размерите му (В/Ш/Д) са 360/360/346 mm, което го прави компактен и лесен за инсталиране.

Ако сте младо семейство или живеете сами, и търсите надеждно и икономично решение за топла вода, Бойлер Ariston ANDRIS LUX 15UR/5 е идеалният избор за вас. Той е създаден да улесни вашето ежедневие и да ви осигури комфорта, който заслужавате.

За да разгледате и други висококачествени Бойлери Ariston, посетете нашия уебсайт. Там ще откриете разнообразие от модели, които могат да отговорят на всички ваши изисквания и нужди. И не забравяйте, че изборът на подходящия бойлер е важен за вашето удобство у дома.

За още по-голямо удобство, разгледайте нашата широка гама от Бойлери, където ще намерите различни модели, които да задоволят вашите специфични нужди. Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви помогне да направите информиран и удовлетворяващ избор.

Изберете Бойлер Ariston ANDRIS LUX 15UR/5 и се насладете на топлината и уюта на топла вода във всеки един момент. Нека вашият дом бъде мястото, където комфортът и ефективността се срещат, за да създадат перфектната атмосфера за вас и вашето семейство.

Божурище Централен склад Детайли на магазина
Бургас бул. Транспортна до Плаза Мол Детайли на магазина
Велико Търново ул. Магистрална 40 Детайли на магазина
Карлово ул. „Ген. Заимов“ 32, Карлово Детайли на магазина
Кърджали бул. Беломорски 72 Детайли на магазина
Монтана бул. Христо Ботев 68 Детайли на магазина
Плевен пл. Иван Миндиликов 1 Детайли на магазина
Пловдив ул. Недко Каблешков 14 /до Метро/ Детайли на магазина
София ж.к. Люлин 7 , бул. Джавахарлал Неру № 10 Детайли на магазина
Стара Загора бул. Патриарх Евтимий 50 до Айко и Баумакс Детайли на магазина
Стара Загора бул. Цар Симеон Велики, кв. Железник Детайли на магазина