Кабел Allocacoc USB-LIGHTNING/MINI/MICRO USB 9002

SKU: Производител: PowerCube Тегло: 0.03 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

 
 

Искате ли да забравите за хаоса от кабели и да имате един универсален за всички устройства? Представяме ви Кабел Allocacoc USB-LIGHTNING/MINI/MICRO USB 9002 от марката PowerCube, който е истински мултитаскър в света на кабелите.

Основни характеристики:

- 3-в-1 дизайн на кабела: Разполага с конектори за USB към Lightning (често срещан за устройства на Apple), Micro USB (широко използван в различни устройства) и Mini USB (често използван за камери и по-стари устройства).

- Компактен и многофункционален: Ефективен за употреба с множество устройства без нуждата от множество различни кабели.

- Спестяващ пространство: Единният кабел намалява бъркотията и е идеален за пътуване или минималистични настройки.

Акценти:

- Универсалност: Идеален за потребители с разнообразие от устройства с различни портове за свързване.

- Издръжливост: Изглежда, че има здрав и гъвкав кабелен покрив, който е проектиран да издържи на редовна употреба.

- Идентичност на марката: Брандирането на Allocacoc предполага продукт от компания, известна с иновативните си дизайнерски решения.

Предимства:

- Удобство: Опростява зареждането и прехвърлянето на данни за множество типове устройства.

- Преносимост: Компактният размер и много-портовата функционалност го правят съществен аксесоар за хората в движение.

- Намаляване на излишните кабели: Възможността да замести няколко кабела, като по този начин намалява екологичните отпадъци и спестява разходи.

С гаранция от 24 месеца, този кабел е надежден избор за всеки, който цени качеството и устойчивостта. Ако сте човек, който обича технологиите и постоянно е в движение, било то за работа или удоволствие, този кабел е създаден за вас. Независимо дали сте млад професионалист, студент или просто нуждаете от универсално решение за своите устройства, Кабел Allocacoc USB-LIGHTNING/MINI/MICRO USB 9002 ще ви осигури свободата, която търсите.

Изберете умно, изберете устойчивост и удобство. Разгледайте и другите Кабели PowerCube и открийте перфектния кабел за вашите нужди. За още по-голям избор, посетете нашата секция с Кабели, където ще откриете разнообразие от висококачествени продукти, специално подбрани за вас.

С Кабел Allocacoc USB-LIGHTNING/MINI/MICRO USB 9002, вие не само оптимизирате своето ежедневие, но и допринасяте за по-чиста и организирана работна среда. Изживейте удобството на технологиите с продукт, който е създаден да улеснява живота ви, докато сте на път или у дома. Нека този кабел бъде вашата следваща стъпка към света, в който технологиите работят за вас, а не обратното.

Варна бул. Цар Освободител 263 Детайли на магазина
Търговище бул. Александър Стамболийски 40-44 Детайли на магазина
Хасково бул. Съединение 106 Детайли на магазина