Кабел Allocacoc POWERCUBE EXTENSION 5M УДЪЛЖИТЕЛ 8002

SKU: Производител: PowerCube Тегло: 0.65 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

Искате ли да преобразите начина, по който използвате електрическата енергия у дома или в офиса? Представяме ви "Кабел Allocacoc POWERCUBE EXTENSION 5M УДЪЛЖИТЕЛ 8002" – иновативно и стилно решение за вашите електрически нужди.

Extended Reach: Разполагайки с дължина на кабела от 5 метра, този удължител ви предоставя значителна свобода при позиционирането на вашите устройства, без значение дали сте в офиса, домашния кабинет или детската стая.

Cube Design: Кубичната форма на този удължител не само, че е естетически приятна, но и практична – предотвратява блокирането на съседни контакти и оптимизира използването на пространството.

Color Contrast: Съчетанието на ярко лилав интериор с бяла външност придава модерен и стилен вид, който се вписва във всяка обстановка.

European Plug Standard: Стандартният за Европа тип C/E/F щепсел гарантира, че удължителят може да се използва в множество европейски страни, което го прави идеален за пътуващите.

Quality Branding: Марката Allocacoc е синоним на иновативни решения за захранване, които съчетават практичност и дизайн.

Model Information: Моделът 8002 е част от асортимента на Allocacoc и предоставя специфични характеристики, които отличават продукта в категорията.

Независимо дали сте млад професионалист, който търси функционалност и стил в работната среда, или родител, който иска да осигури безопасност и удобство у дома, "Allocacoc POWERCUBE EXTENSION 5M" е практично и иновативно решение за увеличаване на броя на електрическите ви контакти. Този удължител съчетава функционалност, дължина на кабела и спестяващо пространство дизайн.

За да разгледате повече продукти от категорията и марката, посетете Кабели PowerCube. Ако търсите разнообразие от Кабели, Верига магазини ЗОРА предлага широк асортимент, който може да отговори на всички ваши нужди.

С двугодишна гаранция и допълнително гнездо ON/OFF за 230V/16A, този удължител е не само практичен, но и сигурен избор. Отличаващ се с качество и иновативност, "Кабел Allocacoc POWERCUBE EXTENSION 5M УДЪЛЖИТЕЛ 8002" е идеалният спътник за вашето ежедневие, където и да се намирате.

За да осигурим най-доброто преживяване на нашите клиенти, ние се стремим да предложим продукти, които са не само функционални, но и естетически привлекателни. Изборът на Allocacoc POWERCUBE е израз на модерния и осъзнат потребител, който цени качеството и иновациите във всеки аспект на своя живот.

Кърджали бул. Тракия 14 Детайли на магазина
Пазарджик ул. Пловдивско шосе 105 Детайли на магазина