Слушалки с микрофон ACME HE-15Y С МИКРОФОН

SKU: Производител: ACME Тегло: 0.1 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

 
 

Искате ли да оцветите света си с музика? Представяме Ви Слушалките с микрофон ACME HE-15Y, които превръщат всеки звук в истинско удоволствие. С тяхната помощ, музиката не е просто фон, а цветен акцент в ежедневието Ви.

Тези слушалки се отличават с наситения си жълт цвят, който добавя стил и индивидуалност към Вашата аудио аксесоар колекция. Вграденият микрофон гарантира удобство при провеждане на телефонни разговори или използване на гласови команди, без да се налага да спирате това, което правите. Ергономичната форма на слушалките обещава плътно и удобно прилягане в ушите, докато стандартният 3,5 мм аудио жак осигурява широка съвместимост с множество устройства, включително смартфони, таблети и лаптопи.

Кабелът на слушалките е плосък, което предотвратява заплитането и улеснява управлението им по време на движение. ACME HE-15Y са идеалният избор за тези, които търсят функционалност и дръзък дизайн в едно. С тях ще се наслаждавате на качествен звук, докато изразявате своя уникален стил.

Импедансът от 16 Ом гарантира яснота на звука, а двугодишната гаранция е доказателство за качеството, на което можете да разчитате. Слушалките са съвместими с повечето смартфони и таблети благодарение на универсалния 3,5 мм жак, което ги прави перфектния избор за хората в движение.

Представете си как се разхождате из града, слушайки любимата си музика с кристално чист звук, или как отговаряте на обаждания без да спирате работа. С Слушалките ACME HE-15Y всичко това е възможно. Те са създадени за активни хора, които ценят комфорта и стила.

Ако търсите още варианти за качествен звук, разгледайте нашите предложения за Слушалки ACME, където ще откриете разнообразие от модели, отговарящи на Вашите нужди. Или ако желаете да разширите своя избор, посетете нашата секция с Слушалки, където ще намерите още множество аудио решения.

Независимо дали сте млад човек, в търсене на моден аксесоар, или професионалист, нуждаещ се от надеждно устройство за комуникация, Слушалките с микрофон ACME HE-15Y са създадени да отговорят на Вашите изисквания. Те са перфектният спътник във Вашето ежедневие, съчетавайки качествен звук с елегантен дизайн.

Изберете Слушалките ACME HE-15Y и направете своята музикална реалност по-цветна и жива!

Варна бул. Цар Освободител 263 Детайли на магазина
Севлиево ул. Софийско шосе 6 Детайли на магазина