Новини

ЗОРА с нов магазин в Retail Park Varna - още една стъпка към коренната промяна.
21.09.2016

 

2016 година е белязана под знака на 25 години ЗОРА. В тази емблематична  година фирмата полага основите  на   коренна промяна на корпоративната си  идентичност и визия, отговаряща  на потребителския интерес към развитието на  технологиите.

Началото положи първият изцяло  обновен магазин  в Пловдив, а сега към семейството на променящата се ЗОРА се присединява и новият магазин във Варна, позициониран в познатия на всички  Retail Park Varna.

Оформлението на вътрешното пространство е с поглед в бъдещето  и   е изцяло вдъхновено от  иновативността и динамиката, с която се развиват технологиите. Проектът на архитектурно студио  Cityscape и неговото успешно реализиране  от „Зора стил” и „ЮАРИ  дизайн“  постигнаха целта за коренна промяна на вътрешната среда, за едновременна видимост и достъпност на отделните стокови зони, за максимално улеснение на клиента. Това е  първият магазин  на ЗОРА  във Варна с различно от досега познатото   оформление на интериора и екстериора.

На 27 септември , в 10 часа, в  Retail Park Varna, на бул. Република 55  ще пристъпят прага първите посетители. Специалните предложения за  старта на магазин ЗОРА във Варна са от 27 септември до 2 октомври. Подаръци ваучери са предвидени за най-нетърпеливите.

Обратно

Компанията
За нас
Магазини
Кариери
За контакти
Информация за клиенти
Акция
Начини за плащане
Доставка
Гаранции
Клубни карти
Връщане на стока
Условия за ползване
Конфиденциалност
Полезно
Помощен център
Въпроси и мнения
Сервизна мрежа
Файлове за сваляне
Карта на сайта
Връзки
Кредит
БНП Париба ЛФ
TBI Bank
UniCredit
Кобрандирана кредитна карта ЗОРА
Начини на плащане
Наложен платеж
Банков превод
Поддържат се плащания с кредитни и дебитни карти:
© Търговска верига ЗОРА
При възникване на спор,
свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
https://www.kzp.bg/pomiritelna-komisiya
Създай онлайн магазин с CloudCart
Created by