Новини

Либхер-Хаусгерете Марица произведе своя 7 милионен висококачествен уред!
20.05.2015

Заводът на Либхер в България вече може да се похвали с произведени над 7 000 000 висококачествени хладилници и фризери. Семейната компания, основана през 1949 г. от Ханс Либхер, днес е един от най-големите световни производители на строителни машини. Това обаче далеч не е всичко.

Продуктите и услугите на Либхер се радват на световно признание и в други области, сред които се нарежда производството на хладилници и фризери с първокласно немско качество. В края на април 2015 Либхер произведе своя уред номер 7 000 000, който по стара традиция ще остане в завода. Днес във фамилната група работят над 39 000 служители в повече от 120 дружества на всички континенти.

Заводът на Либхер в България, разположен в близост до гр. Пловдив, е основан през 1999 г., а самото производство стартира през 2000 г. Фабриката се фокусира върху създаването на висококачествено оборудване под формата на първокачествени хладилници и фризери.

От основаването си производствената база на Либхер-Хаусгерете Марица е нараснала значително. Годишният обем на произведени уреди от 14 000 през 1999 г се е увеличил до над 800 000 уреда към днешна дата, а сътрудниците, отговорни за този растеж наброяват над 1600.В тази връзка, Либхер не спира да работи за увеличаване на производствената си площ и капацитет като в края на Февруари 2015 г. беше направена първа копка на новия Логистичен център на компанията в България.

След неговото завършване Либхер-Хаусгерете ще разполага с допълнително 36 000 кв. м. като от тях 30 000 кв.м. са предвидени за склад готова продукция. Благодарение на тези инвестиции, фабриката ще разшири производствения капацитет на дейността си в България до 950 000 - 1 000 000 уреда годишно.

Ако искате да станете част ит дългогодишната традиция на Либхер-Хаусгерете в произвеждането на качествени уреди, отговарящи на потребителските нужди - разгледайте всичките ни предложения тук

Обратно

Компанията
За нас
Магазини
Кариери
За контакти
Информация за клиенти
Акция
Начини за плащане
Доставка
Гаранции
Клубни карти
Връщане на стока
Условия за ползване
Конфиденциалност
Полезно
Помощен център
Въпроси и мнения
Сервизна мрежа
Файлове за сваляне
Карта на сайта
Връзки
Кредит
БНП Париба ЛФ
TBI Bank
UniCredit
Кобрандирана кредитна карта ЗОРА
Начини на плащане
Наложен платеж
Банков превод
Поддържат се плащания с кредитни и дебитни карти:
© Търговска верига ЗОРА
При възникване на спор,
свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
https://www.kzp.bg/pomiritelna-komisiya
Създай онлайн магазин с CloudCart
Created by