Новини

Facebook е най-добрият канал за онлайн търговия
14.03.2013

 Каква е ползата от Facebook приложенията?
- В момента българските потребители във Facebook са над 2,5 млн., като голяма част от тях са силно активни. В същото време на българския пазар има много малко компании, които разработват игри и приложения за социалната мрежа. Затова предлагаме на компаниите възможността да се възползват от сериозния опит, "ноу-хау" и умения, които сме натрупали в тази специализирана област.
Конкретно игрите във Facebook са изключително ефективен инструмент за привличане и задържане на вниманието на потребителите. Като пример за това ще посоча последната игра, която направихме за търговска верига "Зора". За 3 седмици увеличихме тяхната Facebook група с 20 хил. фенове, като използвахме максимално възможностите на тази социална платформа.


Смятаме, че Facebook може да бъде много повече от инструмент за увеличаване на трафика. Затова създадохме един уникален нов продукт, който за пръв път позволява на компаниите да търгуват директно в социалната мрежа - Facebook онлайн магазин. Това според мнозина експерти е най-ефективният начин за онлайн търговия, защото обединява добрите страни на един електронен магазин с възможностите на най-голямата социална мрежа в света. В крайна сметка това решение осигурява на клиентите начин да монетаризират своята аудитория. Важна роля за това имат социалните механизми, които позволяват създаване на "вирусен ефект". Потребителите могат да поканят приятелите си в магазина, да споделят с тях текущи промоции или да им изпратят подаръчен ваучер за рождения ден. Всичко това създава лавинообразен ефект от потенциални нови клиенти.


Предлагаме пълна персонализация на корпоративните си клиенти, като модифицираме Facebook магазина според техните специфични нужди. Това означава спазване на корпоративната идентичност, интегриране със съществуващите бизнес софтуери и процеси, както и провеждане на необходимото обучение.

 

FACEBOOK ИГРА НА ЗОРА
FACEBOOK МАГАЗИН НА ЗОРА

Обратно

Компанията
За нас
Магазини
Кариери
За контакти
Информация за клиенти
Акция
Начини за плащане
Доставка
Гаранции
Клубни карти
Връщане на стока
Условия за ползване
Конфиденциалност
Полезно
Помощен център
Въпроси и мнения
Сервизна мрежа
Файлове за сваляне
Карта на сайта
Връзки
Кредит
БНП Париба ЛФ
TBI Bank
UniCredit
Кобрандирана кредитна карта ЗОРА
Начини на плащане
Наложен платеж
Банков превод
Поддържат се плащания с кредитни и дебитни карти:
© Търговска верига ЗОРА
При възникване на спор,
свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
https://www.kzp.bg/pomiritelna-komisiya
Създай онлайн магазин с CloudCart
Created by