Новини

Условия на акция 4 ДНИ ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ
23.11.2016


Търговска верига ЗОРА, включително Онлайн магазин ЗОРА, обявява специална оферта за своите клиенти с мото „4 ДНИ ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ”  в периода  24-27 ноември 2016 г.

 

Специалнaта оферта е валидна  при следните условия:

 

  1. Специалните предложения са валидни  в периода на акцията, до изчерпване на количествата. Един клиент може да закупи до 3 бр. от един артикул.  

 

  1. Предлаганите отстъпки за отделни категории важат за артикули, които не са включени в други промоции или акции.

 

  1. По време на акцията Търговска верига Зора ще предлага артикули по заявка на клиента, които не са налични. След потвърждение за доставка Търговска верига Зора ще доставя в срок от 30 дни, при авансово заплащане на цялата сума.

 

  1. Закупените налични стоки се доставят в  срок  от 7 работни дни от датата на покупка в търговски обект или направена онлайн поръчка. За населени места, обслужвани  от куриерските фирми и от Търговска верига ЗОРА по график, срокът на доставка е 10 работни дни. Онлайн поръчки, съдържащи повече от 3 артикула,  се доставят в срок до 15 календарни дни.

 

  1. Безплатна доставка на закупени стоки в периода на специалната оферта  се извършва  до входната врата на сградата на посочен от клиента адрес и не включва услуга качване до дома. Безплатната доставка няма точен час на изпълнение, извършва се в рамките на посочения ден.

 

  1. Клиентите, направили онлайн поръчка, ще получат информация за очаквана дата на доставка само чрез уведомителен имейл. Тази дата могат да променят след като получат SMS (кратко мобилно съобщение) от куриерската фирма и осъществят директна връзка с куриера за уточняване на друга дата за доставка.

 

  1. Клиентът е длъжен да направи оглед за транспортни дефекти при доставката на закупената стока в присъствие на лицето, доставящо стоката. При установен транспортен дефект, клиентът има право да откаже да получи пратката. Куриерът съставя констативен протокол за установена щета, а клиентът се свърза с обекта, от който е закупил стоката за уточняване на нова доставка.

 

  1. Търговска верига ЗОРА не носи отговорност за установени транспортни дефекти, след като клиентът е приел стоката си срещу подпис.

 

  1. Придружаващите документи за онлайн покупка /фактура, гар.карта и др./, доставяни чрез куриерска фирма, са поставени в джоб, залепен на транспортната опаковка на уреда. Клиентът е длъжен да извади документите преди да разопакова продукта. Търговска верига ЗОРА не издава дубликати на изхвърлени/унищожени документи.

В случай, че гаранцията е предоставена директно от производителя,  гаранционната карта е в окомплектовката на продукта.

 

  1. Търговска верига ЗОРА си запазва правото за промяна на условията или преустановяване на Акцията по всяко време, като обяви това публично на сайта www.zora.bg.

 

 

 

 

Търговска верига ЗОРА

 

 
Обратно

Компанията
За нас
Магазини
Кариери
За контакти
Информация за клиенти
Акция
Начини за плащане
Доставка
Гаранции
Клубни карти
Връщане на стока
Условия за ползване
Конфиденциалност
Полезно
Помощен център
Въпроси и мнения
Сервизна мрежа
Файлове за сваляне
Карта на сайта
Връзки
Кредит
БНП Париба ЛФ
TBI Bank
UniCredit
Кобрандирана кредитна карта ЗОРА
Начини на плащане
Наложен платеж
Банков превод
Поддържат се плащания с кредитни и дебитни карти:
© Търговска верига ЗОРА
При възникване на спор,
свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
https://www.kzp.bg/pomiritelna-komisiya
Създай онлайн магазин с CloudCart
Created by