Новини

Цифровите DVB-T декодери: втори шанс за уморените телевизори
14.03.2013

Няма как да не ви е направило впечатление, че телевизията вече не е същата. Става дума за качеството на картината, разбира се. Големите „виновници“ са новите течнокристални и плазмени телевизори, както и цифровите стандарти за разпространение на телевизия. Един от тях е DVB-Т и за щастие само след няколко месеца ще имаме възможност да се насладим на качествена цифрова телевизия, разпространявана ефирно, и то безплатно.
 
Добре дошли в цифровия свят


Това ще даде възможност дори на хората в по-малките населени места да влязат в новия век на телевизията. Ако досега не сте имали причина да смените телевизора си, защото просто няма как да получавате качествен цифров сигнал, това не означава, че трябва да го изхвърлите. Търговска верига „Зора“ пуска в продажба две много достъпни и интересни устройства – близнаци, чието предназначение е именно да приемат и декодират DVB-T сигнал и да го предават на вашия телевизор – независимо какъв е той. Дори да имате съвременен тв приемник, не бързайте да махвате с ръка, защото DTV-X1USB и DTV-X2 могат много повече от това просто да предават телевизионен сигнал.
 
Лесна и бърза инсталация


DTV-X1USB и DTV-X2 са снабдени с екранни менюта за настройка изцяло на български, които са достатъчно интуитивни и лесни за използване. Същото важи и за наличното в комплекта дистанционно управление. Включването към телевизора отнема не повече от 2 минути. Възможностите за свързване на телевизионния приемник включват HDMI (с поддръжка на Full HD), SCART и обикновен антенен конектор за коаксиален кабел. Наличието на HDMIинтерфейс за връзка е важно предвид допълнителните възможности, които тези DVB-T приемници предлагат – възпроизвеждане на цифрови снимки, музика и видео (вкл. DivX със субтитри на български), записани на USB флаш драйв или външен диск. 

 

Изненадите продължават


Mожете да използвате USB порта за запис на телевизионния сигнал (вкл. по график), и то със същото високо качество. USB сториджът може да се използва и за реализиране на функциятаTimeShift, която е доста удобна. Тя позволява да спрете живото предаване например за да отговорите на телефона, след което да продължите да гледате от същото място и да „наваксате“ на рекламите. Нещо повече – дори предвид скромната цена на устройството, качеството на продукта не е жертвано и всичко работи гладко и безупречно.
 
Старт на цифровите забавления

 

 

Едва ли все още се питате каква работа биха ви свършили моделите DTV-X1USB и DTV-X2. Освен да гледате ефирна телевизия с високо качество, вече ще имате възможност да възпроизвеждате всякакви мултимедийни файлове на голям екран и да осигурите много часове забавление на семейството по един лесен и достъпен начин. 


Единственото, което остана неуточнено, е каква е разликата между двата модела. DTV-X2 идва в комплекта с активна стайна антена, която би трябвало да направи приемането на програмите безпроблемно и в по-отдалечените райони. Чудесна новина за хората, които живеят близо до природата.

Обратно

Компанията
За нас
Магазини
Кариери
За контакти
Информация за клиенти
Акция
Начини за плащане
Доставка
Гаранции
Клубни карти
Връщане на стока
Условия за ползване
Конфиденциалност
Полезно
Помощен център
Въпроси и мнения
Сервизна мрежа
Файлове за сваляне
Карта на сайта
Връзки
Кредит
БНП Париба ЛФ
TBI Bank
UniCredit
Кобрандирана кредитна карта ЗОРА
Начини на плащане
Наложен платеж
Банков превод
Поддържат се плащания с кредитни и дебитни карти:
© Търговска верига ЗОРА
При възникване на спор,
свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
https://www.kzp.bg/pomiritelna-komisiya
Създай онлайн магазин с CloudCart
Created by