За нас

Награди и сертификати

2015


BEST BUY AWARD – номер 1 за най-добро съотношение между цена и качество в категорията „Верига магазини за търговия на дребно с бяла техника и кухненско оборудване”.

Прочети повече...

 

 

2014


След дългогодишни бизнес отношения, през 2014г. ЗОРА получи награда от Lenovo "Lenovo Business Partner Premium Gold" за бизнес партньор на годината, което утвърди бизнес отношенията ни с технологичният гигант. 

 

 

Въведената през 2006 г. Единна информационна система за управление на бизнеса (ERP) подобри съществено управлението и контрола в дейността на всички структури на фирмата.
Компанията притежава свидетелства от Патентно ведомство на Република България за утвърден фирмен знак и лого на "ЗОРА" и на марката "CROWN".
Във връзка с динамичното и устойчиво развитие на фирмата, на Десетия национален конкурс през 2006 г., "За цялостен принос в националната икономика” управляващият съдружник Георги Милушев бе номиниран за „Мистър Икономика”.
Списанието на Европейския съюз „Брюксел прес” публикува през 2007 г. специален материал за развитието на фирмата, като една от водещите в България.

В три поредни години - 1998, 1999 и 2000 г., ЗОРА е награждавана от Българска федерация на потребителите в категориите за най-пълно съответствие на качество и цена, за бърза реакция при удовлетворяване претенциите на потребителите и за най-добро сервизно обслужване.
ЗОРА е член на Конфедерация на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/, на Българска търговско промишлена палата (БТПП), Българо-руска търговско-промишлена палата  и Българска стопанска камара (БСК).
 „Зора М.М.С ” ООД  е носител на сертификат  за внедрена в дейността на фирмата Система за управление на качеството в съответствие  с БДС/ DIN EN ISO 9001/2008 с Регистрационен № 300643


Компанията
За нас
Магазини
Кариери
За контакти
Информация за клиенти
Акция
Начини за плащане
Доставка
Гаранции
Клубни карти
Връщане на стока
Условия за ползване
Конфиденциалност
Полезно
Помощен център
Въпроси и мнения
Сервизна мрежа
Файлове за сваляне
Карта на сайта
Връзки
Кредит
БНП Париба ЛФ
TBI Bank
UniCredit
Кобрандирана кредитна карта ЗОРА
Начини на плащане
Наложен платеж
Банков превод
Поддържат се плащания с кредитни и дебитни карти:
© Търговска верига ЗОРА
При възникване на спор,
свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
https://www.kzp.bg/pomiritelna-komisiya
Създай онлайн магазин с CloudCart
Created by