За нас

Фирмено представяне

ЗОРА  навърши четвърт век   през септември 2016 година. През 1991 година, на улица „Козлодуй” 23 в София, отвори врати първият магазин и това сложи началото на пътя към нашите клиенти чрез изграждане  верига от магазини в  цялата страна.
ЗОРА  предлага възможности за богат избор, поддържа постоянен асортимент на стоки, стабилни и еднакви цени в цялата своя търговска мрежа, добър гаранционен срок, осигурен сервиз, безплатен транспорт, многообразие на схеми и най - изгодни условия за покупка на изплащане. Осигурена дистрибуция на едро в цялата страна, преференции и коректни партньорски отношения с едровите търговци, реалистична и коректна реклама, култура на обслужване.

Прочетете още
Мебели HOMEY

ЗОРА след 24 години упорита и целенасочена работа изцяло с мисъл и грижа  за клиентите си, пестенето на времето им и удоволствието от вземането на бързи и цялости решения, ние допълнихме и затворихме веригата от дейности, необходими за пълното обзавеждане и оборудване на дома, офиса и градината  и стартирахме своя нов  проект "HOMEY".  Мебели, електроуреди, цялостни решения, интериорен текстил, аксесоари, професионална консултация или

ВСИЧКО ЗА ДОМА ПОД ЕДИН ПОКРИВ!

 Веригата "HOMEY" предлага елегантни, функционални и висококачествени мебели. Обзавеждане за антре, гардероби, градински мебели, детски стаи, дневни, мека мебел, дивани, маси, столове, кухни, спални, офис мебели.
 

Прочетете още
Награди и сертификати

ЗОРА се ползва с висок кредитен рейтинг и доверие сред партньорите си в страната и чужбина, както и пред финансовите, и кредитните институции.
Въведената през 2006 г. Единна информационна система за управление на бизнеса (ERP) подобри съществено управлението и контрола в дейността на всички структури на фирмата.

 

Компанията притежава свидетелства от Патентно ведомство на Република България за утвърден фирмен знак и лого на "ЗОРА" и на марката "CROWN".

Прочетете още

Компанията
За нас
Магазини
Кариери
За контакти
Информация за клиенти
Акция
Начини за плащане
Доставка
Гаранции
Клубни карти
Връщане на стока
Условия за ползване
Конфиденциалност
Полезно
Помощен център
Въпроси и мнения
Сервизна мрежа
Файлове за сваляне
Карта на сайта
Връзки
Кредит
БНП Париба ЛФ
TBI Bank
UniCredit
Кобрандирана кредитна карта ЗОРА
Начини на плащане
Наложен платеж
Банков превод
Поддържат се плащания с кредитни и дебитни карти:
© Търговска верига ЗОРА
При възникване на спор,
свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
https://www.kzp.bg/pomiritelna-komisiya
Създай онлайн магазин с CloudCart
Created by