Слушалки Sony MDRZX310B

SKU: Производител: Sony Тегло: 0.2 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

 
 

Запитайте се кога за последно сте изпитали истинско удоволствие от любимата си музика? Със Слушалки Sony MDR ZX310B, всяка нота и акорд ще оживее с неповторима яснота и дълбочина.

Открийте ново измерение на звука с тези стилни и удобни слушалки от световноизвестната марка Sony. Те са създадени, за да доставят непреходно аудио изживяване, благодарение на своите 30 мм динамични възбудители, които гарантират богат и детайлен звук дори в най-динамичните песни.

С гаранция от 24 месеца, Слушалки Sony MDR ZX310B са инвестиция в качеството, която си заслужава. Леката им конструкция и складируемият дизайн ги правят идеалния спътник за всеки, който е в постоянно движение. Независимо дали сте в градския транспорт, на разходка или в уюта на собствения си дом, те ще ви предоставят непрекъснато музикално удоволствие.

Изключително подходящи за младите хора, които ценят качествения звук и модерния дизайн, Слушалки Sony MDR ZX310B са идеалният избор за всеки, който иска да се откъсне от шума на ежедневието и да се потопи в света на любимите си изпълнители. Те са също така чудесен подарък за музикалните ентусиасти, които търсят баланс между цена и качество.

За тези, които обичат да се наслаждават на музика без компромиси, тези слушалки предлагат комфорт и издръжливост, които са важни при дълги периоди на носене. Меките ушни подложки осигуряват комфорт, докато леката рамка намалява усещането за тежест, което е особено ценно за хората, които прекарват дълги часове в слушане на музика или гледане на филми.

Ако сте в търсене на разнообразие, не пропускайте да разгледате и другите предложения от категорията Слушалки в нашия онлайн магазин. И за почитателите на марката Sony, предлагаме богат избор от аудио устройства, които можете да откриете на следния линк: Слушалки Sony.

Във Верига магазини ЗОРА знаем, че качествените Слушалки могат да преобразят всяко музикално преживяване. Затова сме тук, за да ви помогнем да намерите перфектния модел, който да отговаря на вашите нужди и да надмине очакванията ви. Изберете Слушалки Sony MDR ZX310B и се потопете в света на кристално чистия звук, който ще ви съпровожда навсякъде.

Бургас бул. Транспортна до Плаза Мол Детайли на магазина
Варна бул. Цар Освободител 263 Детайли на магазина
Монтана бул. Христо Ботев 68 Детайли на магазина
Пазарджик ул. Пловдивско шосе 105 Детайли на магазина
Пловдив ул. Недко Каблешков 14 /до Метро/ Детайли на магазина
Разлог гр. Разлог, ул. Бяла Река 4 Детайли на магазина
Стара Загора бул. Цар Симеон Велики, кв. Железник Детайли на магазина