Слушалки Sony MDRZX110B , OVER-EAR

SKU: Производител: Sony Тегло: 0.22 кг.
  • Тип: OVER-EAR
  • Импеданс, Ом: 24
  • Дължина на кабела, m: 1.20
  • Гаранция: 24 м.
  • Честотна характеристика, Hz: 12-22000
Моля, първо изберете разновидност.
Купи
Няма наличност
В наличност

Запитвали ли сте се някога как може да се потопите в света на музиката, изолирани от шума на околната среда? Слушалките Sony MDR ZX110B са точно това, което ви трябва, за да се насладите на любимите си песни с непреходно качество и стил.

Слушалките от марката Sony са синоним на високо качество и иновативност. Този модел е с тип "ЗАТВОРЕН", което означава, че са специално проектирани да блокират външния шум и да осигурят пълноценно аудио изживяване. С дължина на кабела от 1.20 метра, те предоставят достатъчно свобода на движение, докато слушате музика у дома или в движение.

Честотната характеристика на слушалките е от 12 до 22000 Hz, което гарантира, че ще уловите всеки нюанс в музиката, от най-ниските баси до най-високите тонове. С чувствителност от 98 dB и импеданс от 24 Ом, тези слушалки осигуряват ясен и балансиран звук, който е идеален за различни музикални жанрове. Диаметърът на говорителите от 30.00 мм е проектиран така, че да предостави мощно и детайлно аудио изживяване.

Ако сте меломан, който цени качеството и удобството, тези Слушалки са идеалният избор за вас. Те са създадени да издържат на ежедневна употреба, благодарение на здравата конструкция и качествените материали, използвани от Sony. С 24-месечна гаранция, можете да бъдете сигурни в надеждността и дълготрайността на този продукт.

Независимо дали сте в градския шум, в парка или у дома, слушалките Sony MDR ZX110B ще ви помогнат да се изолирате от външния свят и да се потопите във вашето лично аудио пространство. Те са идеални за хора от всички възрасти, които търсят качествен звук на достъпна цена.

За младите професионалисти, които са постоянно в движение, тези слушалки са перфектният аксесоар за мобилен живот. Лесни за пренасяне и удобни за дълги периоди на носене, те предлагат възможността да се насладите на музика или подкасти, без да пропускате важни обаждания.

За любителите на видеоигрите, тези слушалки предоставят допълнително измерение на звуковото изживяване, което може да подобри игровата производителност. Със своята прецизна аудио репродукция, те са също така отличен избор за гледане на филми, като предоставят кинематографично качество на звука.

Ако искате да разгледате още продукти от тази категория и марка, посетете Слушалки Sony, където ще откриете разнообразие от модели, отговарящи на всяко едно ваше изискване и предпочитание.

В крайна сметка, изборът на слушалки е личен и зависи от вашите нужди и стил на живот. Sony MDR ZX110B предлагат перфектното съчетание между качество, комфорт и цена, което ги прави идеалния избор за всеки, който търси надежден и високопроизводителен аудио аксесоар.

Варна бул. Република 55, Ритейл Парк Варна Детайли на магазина
Велико Търново ул. Магистрална 40 Детайли на магазина
Севлиево ул. Софийско шосе 6 Детайли на магазина
Сливен бул. Цар Освободител 1A / S Mall Детайли на магазина
Смолян ул. Кольо Шишманов 59 /срещу киното Детайли на магазина
София бул. Черни връх 204 Детайли на магазина
София ж.к. Люлин 7 , бул. Джавахарлал Неру № 10 Детайли на магазина
София ж.к. Хаджи Димитър, бул. Вл.Вазов 40 Детайли на магазина
Харманли ул. Янко Сакъзов 2 Детайли на магазина
Хасково бул. Съединение 106 Детайли на магазина
Шумен ул. Преспа 6 Детайли на магазина