Микрофон Pioneer DM-DV20

"Пионер" предлага динамичен микрофон с гаранция 24 месеца, широк честотен обхват (70-14000 Hz) и удобен 3-метров кабел.
SKU: Производител: Pioneer Тегло: 0.5 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Няма наличност

Искате ли да превърнете всяко изпълнение в незабравимо събитие? "Пионер DM-DV20" е микрофонът, който ще ви помогне да го постигнете!

Дизайн и изработка: С класически дизайн в черно и златно, "Пионер DM-DV20" е не само елегантен, но и изключително здрав. Този динамичен микрофон е създаден да издържи на интензивна употреба, без да прави компромис с качеството на звука.

Аудио и изпълнение: Високопроизводителният микрофонен елемент е оптимизиран за ясно улавяне на вокали, като е подходящ за приложения, изискващи яснота и верност на звука. Широкият честотен обхват от 70 до 14000 Hz гарантира, че всеки нюанс на гласа ще бъде възпроизведен с точност.

Свързаност: Включеният 3-метров кабел осигурява достатъчно свобода на движение и обхват, а стандартните конектори гарантират съвместимост с различни аудио системи. Свързването е лесно и удобно чрез 3.5 мм жак, като е включен и 6.3 мм позлатен адаптер за по-голяма гъвкавост.

Опаковка: Ритейл опаковката подчертава подходящостта на микрофона за караоке и вокални изпълнения, като изтъква ключови характеристики като високопроизводителните му възможности.

Този продукт е пазаруван като идеален избор за тези, които търсят надежден и висококачествен микрофон за караоке и обща вокална употреба. С гаранция от 24 месеца, "Пионер DM-DV20" е инвестиция, която гарантира дългосрочно удовлетворение от покупката.

Ако сте музикален ентусиаст, който търси професионално звучене у дома или професионален изпълнител, който иска да впечатли публиката си, този микрофон е създаден за вас. Неговата чувствителност и импеданс осигуряват безупречно предаване на вокалите, докато дължината на кабела ви дава свободата да се движите с лекота по сцената.

Разгледайте и други Микрофони или открийте повече от висококачествените продукти на марката сред Микрофони Pioneer, които предлагаме.

С "Пионер DM-DV20" всяко ваше изпълнение ще бъде превърнато в истинско аудио преживяване. Независимо дали сте начинаещ или професионалист, този микрофон ще отговори на високите ви изисквания за качество и надеждност. Открийте своя звук с "Пионер"!