Bluetooth колонка Philips BT100W/00

SKU: Производител: Philips Тегло: 0.3 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Няма наличност

 
 

Запознайте се с перфектния спътник за всяко ваше приключение – Bluetooth колонка Philips BT100W/00. Със своя изчистен, бял правоъгълен корпус и минималистичен стил, тази колонка е истинско въплъщение на модерния дизайн. Говорителната решетка е разположена на върха, което гарантира разпространение на звука в множество посоки, а логото на Philips е дискретно позиционирано на предната част.

Основните характеристики на Philips BT100W/00 включват Bluetooth свързаност за безжично стрийминг на аудио от смартфони, таблети или други устройства с Bluetooth. Компактният размер и лекият дизайн я правят изключително преносима и удобна за използване навсякъде. Елегантният и прост естетически вид с преобладаващ бял цвят е допълнен от неутрални акценти, което я прави подходяща за различни среди. Вградената акумулаторна батерия осигурява мобилност и удобство без постоянната нужда от външно захранване.

Сред предимствата на този продукт са удобството от безжично слушане, което позволява на потребителите да се движат свободно с музиката си, без да са ограничени от кабели. Малкият размер я прави идеален пътешественик, който лесно се побира в чанти или куфари. Дизайнът е едновременно ненатрапчив и стилен, вероятно ще се хареса на широк кръг от лични вкусове и стилове на декорация.

С гаранция от 24 месеца и обхват до 10 метра, тази портативна колонка е създадена да издържи на времето и да ви осигури качествен звук навсякъде. Независимо дали сте на пикник в парка, на плажа или просто се наслаждавате на музика у дома, Philips BT100W/00 е вашата музикална оаза.

Ако сте меломан, който търси качествен звук в компактен формат, тази колонка е точно за вас. Идеална е за хора на всяка възраст, които обичат музиката и искат да я споделят с приятели и семейство. Свободата да слушате любимите си песни без ограниченията на кабелите е нещо, което ще оцените веднага. За младите професионалисти, тя е стилен аксесоар, който се вписва перфектно в динамичния градски живот, докато за по-възрастните е лесен и удобен начин да се насладят на музика вкъщи или на открито.

За още портативни колонки Philips, можете да разгледате нашия асортимент тук. И не забравяйте, че с Philips BT100W/00, вие не просто купувате колонка, вие инвестирате в преживяване, което може да ви следва навсякъде.

Открийте своя звуков универс с Bluetooth колонка Philips BT100W/00 и се насладете на свободата да бъдете с музиката си по всяко време и на всяко място. Разгледайте нашата широка гама от портативни колонки и изберете тази, която най-добре отговаря на вашия стил и нужди.