Сокоизстисквачка Gorenje JC805EII , 800 W

SKU: Производител: Gorenje Тегло: 4.2 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.
Няма наличност
В наличност
 
 

Искате ли да се наслаждавате на прясно изцеден сок всеки ден, без да губите време и усилия? Сокоизстисквачката Gorenje JC805EII е тук, за да превърне това желание в реалност!

Сокоизстисквачката Gorenje JC805EII е мощен и ефективен помощник в кухнята, който се грижи за вашето здраве и добро настроение. С мощност от 800 W и възможност за работа на две скорости, този уред лесно превръща любимите ви плодове и зеленчуци в освежаващи напитки.

Защо да изберете именно този модел? Първо, той предлага възможност за цели плодове, което означава, че не е нужно да губите време в нарязване и подготовка. Просто поставете плода в уреда и сокоизстисквачката ще се погрижи за останалото. Второ, с обем на контейнера за сок от 1.0 литра и контейнер за отпадъци с обем от 1.5 литра, можете да приготвите сок за цялото семейство без да спирате процеса за изхвърляне на отпадъците.

Корпусът от неръждаема стомана не само придава елегантен вид на уреда, но и гарантира дълготрайност и лесна поддръжка. Системата против прегряване осигурява безопасност по време на употреба, а подвижните части могат лесно да се почистят, което прави уреда изключително удобен за ежедневна употреба.

С двугодишната гаранция, която получавате с покупката, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена. Ако сте заети професионалисти или грижовни родители, които търсят начини да подобрят здравето на своето семейство, тази сокоизстисквачка е идеалният избор за вас.

Не пропускайте да разгледате и другите Сокоизстисквачки Gorenje, които предлагаме, за да намерите най-подходящия модел за вашите нужди. Ако искате да разширите своя избор, посетете нашата секция с Сокоизстисквачки, където ще откриете разнообразие от модели, които ще задоволят всяко предпочитание и изискване.

Възползвайте се от възможността да внесете свежест и здраве във вашия дом със сокоизстисквачката Gorenje JC805EII. Тя е не само практичен избор, но и стилно допълнение към всяка кухня. Подарете на себе си и на близките си вкуса на натуралния сок всеки ден – лесно, бързо и с удоволствие!

С Gorenje JC805EII, здравословният начин на живот е само на един бутон разстояние. Насладете се на витамините и свежестта, които природата предлага, без никакви компромиси в комфорта на собствения ви дом. Изберете качество и ефективност, изберете Gorenje!

Варна бул. Цар Освободител 263 Детайли на магазина
Велико Търново ул. Магистрална 40 Детайли на магазина
Видин ул.Цар Симеон Велики 20А Детайли на магазина
Карлово ул. „Ген. Заимов“ 32, Карлово Детайли на магазина
Кърджали бул. Беломорски 72 Детайли на магазина
Кърджали бул. Тракия 14 Детайли на магазина
Пазарджик ул. Пловдивско шосе 105 Детайли на магазина
Плевен бул. Европа 6 Детайли на магазина
Плевен пл. Иван Миндиликов 1 Детайли на магазина
Пловдив бул. България 115А Детайли на магазина
Пловдив ул. Недко Каблешков 14 /до Метро/ Детайли на магазина
Сандански ул. „Тодор Каблешков“ № 9 Детайли на магазина
Свиленград бул. България 198 Детайли на магазина
Смолян ул. Кольо Шишманов 59 /срещу киното Детайли на магазина
София Божурище ТК Европа Стар Детайли на магазина
София Район Запад, ж.к. Надежда, бул. Ломско Шосе, бл. 172, вх. Б Детайли на магазина
София бул. Мария Луиза 32-36 Детайли на магазина
София бул. Черни връх 204 Детайли на магазина
София ж.к. Люлин 7 , бул. Джавахарлал Неру № 10 Детайли на магазина
София ж.к. Младост 1, бул. Андрей Сахаров № 20 Детайли на магазина
София ж.к. Хаджи Димитър, бул. Вл.Вазов 40 Детайли на магазина
София ул. Коста Лулчев 52, SKY City MALL Детайли на магазина
Стара Загора бул. Патриарх Евтимий 50 до Айко и Баумакс Детайли на магазина
Харманли ул. Янко Сакъзов 2 Детайли на магазина