Кофа за пепел Crown CMAT-6320*** , 20

SKU: Производител: Crown Тегло: 1.5 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.
Купи
Няма наличност
В наличност
 
 

Замисляли ли сте се как бързо и лесно да се справите с неприятната задача по почистването на пепелта от камината или барбекюто? Кофа за пепел Crown CMAT-6320 е иновативното решение, което търсите!

С гаранция от 24 месеца и вместимост от цели 20 литра, този уред е идеален за домакинства, които ценят чистотата и удобството. Освен това, благодарение на вградения „HEPA” филтър, можете да сте сигурни, че въздухът във вашето пространство ще остане чист и свеж, дори след почистване на най-фината пепел.

Металният резервоар на кофата за пепел Crown не само придава издръжливост и стабилност на продукта, но и улеснява почистването на твърди частици и пепел. Това е особено важно за хора, които не обичат да губят време в дълги и изтощителни процедури по почистване.

Кофата е съвместима с всички стандартни прахосмукачки, което я прави универсален помощник в битовата борба с мръсотията. Това е особено удобно, тъй като не се налага да инвестирате в специализирани уреди, а можете да използвате вече наличните у дома.

Ако сте човек, който обича да поддържа дома си винаги чист и приветлив, без да се налага да посвещава цели дни на тази дейност, то кофата за пепел Crown CMAT-6320 е точно за вас. Тя е идеална както за млади семейства, така и за по-зрелите хора, които искат да се наслаждават на уюта на своя дом, без да се притесняват от ежедневните домакински задачи.

Представете си как след вечеря с приятели на открито, можете бързо и безпроблемно да почистите следите от веселбата. Или как след топла и релаксираща вечер край камината, не трябва да се притеснявате за разхвърляната пепел. Това са само част от предимствата, които кофата за пепел Crown предлага.

И не забравяйте, че поддръжката на този уред е изключително лесна. Металният резервоар се почиства с няколко движения, а филтърът гарантира, че няма да има разпиляна пепел из въздуха. Така вие ще имате повече време за себе си и за любимите си занимания.

Интересувате ли се от още Стандартни прахосмукачки? Или пък искате да разгледате цялата гама на марката Crown? Посетете нашия онлайн магазин и разгледайте разнообразието от Стандартни прахосмукачки Crown, които предлагаме.

С кофата за пепел Crown CMAT-6320, почистването на пепелта вече не е досадно задължение, а бърза и лесна дейност, която не нарушава комфорта на дома ви. Защото в крайна сметка, времето, което прекарваме у дома, трябва да бъде време за отдих и удоволствие, а не за безкрайно почистване. Изберете умно, изберете Crown CMAT-6320 – вашата надеждна подкрепа в битката с пепелта.

Бургас бул. Транспортна до Плаза Мол Детайли на магазина
Варна бул. Република 55, Ритейл Парк Варна Детайли на магазина
Варна бул. Цар Освободител 263 Детайли на магазина
Монтана бул. Христо Ботев 68 Детайли на магазина
Пловдив бул. България 115А Детайли на магазина
Пловдив ул. Недко Каблешков 14 /до Метро/ Детайли на магазина
Русе бул. Липник 121 Детайли на магазина
Сандански ул. „Тодор Каблешков“ № 9 Детайли на магазина
Свиленград бул. България 198 Детайли на магазина
Севлиево ул. Софийско шосе 6 Детайли на магазина
Сливен бул. Цар Освободител 1A / S Mall Детайли на магазина
София Божурище ТК Европа Стар Детайли на магазина
София ул. Коста Лулчев 52, SKY City MALL Детайли на магазина
Стара Загора бул. Патриарх Евтимий 50 до Айко и Баумакс Детайли на магазина
Харманли ул. Янко Сакъзов 2 Детайли на магазина
Хасково бул. Съединение 106 Детайли на магазина
Шумен ул. Преспа 6 Детайли на магазина