Bluetooth колонка ACME SP104B MUFFIN BLUETOOTH ЧЕРЕН

SKU: Производител: ACME Тегло: 0.25 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

 
 

Искате ли музика, която да ви следва навсякъде? Представяме ви Bluetooth колонка ACME SP104B MUFFIN BLUETOOTH ЧЕРЕН – перфектният спътник за всеки меломан с динамичен начин на живот. Със своя модерен и минималистичен цилиндричен дизайн, тази колонка се вписва безупречно във всяка обстановка, като същевременно предлага практичност и стил.

С безжичната свързаност на ACME SP104B Muffin, можете да се наслаждавате на любимите си песни без неприятните кабели. Bluetooth технологията осигурява лесно свързване със съвместими устройства, като ви дава свободата да се движите и да танцувате, без да се притеснявате за обхвата на връзката.

Нейният портативен дизайн напомнящ формата на мъфин, позволява лесно транспортиране и е идеален за аудио преживявания навън. Вземете я със себе си на пикник в парка, на плажа или просто я използвайте у дома за уютна вечер с приятели.

Черният цвят на колонката гарантира, че устройството ще се впише незабелязано във всяка декорация, а матовото покритие придава съвременен и елегантен вид. Логото на ACME е забележимо изложено, което подчертава разпознаваемостта на марката и надеждността, свързана с продуктите на производителя.

Въпреки че не е подробно описана в изображението, конструкцията предполага, че има говорителна решетка отгоре, вероятно осигуряваща разпространение на звука във всички посоки. Така ACME SP104B Muffin Bluetooth колонка се превръща в идеалния избор за потребители, които търсят баланс между портативност, простота в дизайна и безжична аудио свързаност.

Когато мислим за купувача на този продукт, си представяме активни хора от всички възрасти, които ценят свободата и удобството. Това може да бъде млад професионалист, който иска да се наслаждава на музика по време на работа, или студент, който винаги е в движение и иска да споделя любимите си песни с приятели. Bluetooth колонка ACME SP104B MUFFIN е създадена да отговори на нуждите на всеки, който обича музиката и иска да я има навсякъде около себе си.

С гаранция от 24 месеца и мощност от 3W, тази колонка е сигурна инвестиция в качествения звук. И не забравяйте, че можете да разгледате и други Портативни колонки ACME, за да намерите точния звук, който отговаря на вашия стил и предпочитания.

Верига магазини ЗОРА ви предлага богат избор от Портативни колонки, които ще задоволят и най-взискателните музикални вкусове. Открийте своята музикална свобода с ACME SP104B Muffin и се наслаждавайте на любимите си мелодии където и да отидете!

Разлог гр. Разлог, ул. Бяла Река 4 Детайли на магазина
Сандански ул. „Тодор Каблешков“ № 9 Детайли на магазина